Creative Zii Sound D3x

Zobraziť katalóg
Creative Zii Sound D3x
4,7 3 hodnotení
Reproduktory modulárny, Bluetooth 2.0 + EDR, A2DP, AVRCP, SBC, APT-X, dosah až 10m (30m)
Kód:  JJ122j2 Produktové číslo:  51MF8120AA001

Creative Zii Sound D3x

Zvukový systém Creative ZiiSound D3x je dokonale modulárnym riešením pre špičkovú reprodukciu hudby.Je vybavený výkonnými digitálnymi zosilňovačmi a prešiel precíznym vyladením.Vďaka tomu prináša zvuk s ohromujúcou presnosťou a nebývalú čistotou.Jednotka je uložená v jednom kuse celistvej škrupinovej konštrukcie s vysokou pevnosťou.Ľahko k nej pripojíte bezdrôtový subwoofer DSX, a doplníte tak reprodukciu do plného zvukového rozsahu s hlbokými basmi.Systém možno tiež rozšíriť až na konfiguráciu o štyroch komponentoch (až 3 reproduktory ZiiSound D3x a 1 ZiiSound subwoofer DSX), ktorej dynamika si v ničom nezadá s tými najlepšími domácimi zvukovými systémami.

Systém ZiiSound D3x podporuje moderné zvukové kodeky SBC a apt-X, vďaka ktorým si vychutnáte špičkový zvuk v CD kvalite.Hodí sa pre počítače, múdra zariadenia a mobilné telefóny, ktoré sú kompatibilné s prenosom stereofónneho zvuku prostredníctvom technológie Bluetooth A2DP.K dispozícii máte aj univerzálny zvukový vstup pre ďalšie prenosné prehrávače.

Parametre a špecifikácie:

Dátový prenos:
Verzia Bluetooth: v2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)
Podporované profily Bluetooth: A2DP, AVRCP (diaľkové ovládanie technológiou Bluetooth)
Podporované kodeky: SBC, apt-X
Prevádzkový dosah: až 10 m
Prevádzkový dosah bezdrôtového pripojenia: až 30 m

Podporované OS (pri prepojení s PC):
Windows XP/Vista/7
Mac OS

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 9,5 x 41 x 9 cm (V x Š x H)
Hmotnosť: 1,79 kg

Obsah balenia:

Bezdrôtový modulárny reproduktor ZiiSound D3x
Univerzálny AC adaptér
Manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative Zii Sound D3x
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Zii Sound D3x. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Zii Sound D3x. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Zii Sound D3x. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Zii Sound D3x.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií