PS3 - Green Day: Rock Band

Zobraziť katalóg
PS3 - Green Day: Rock Band
PS3 - Green Day: Rock Band Predaj skončil

PS3 - Green Day: Rock Band

Táto hra je primárne určená všetkým priaznivcom tvrdej muziky a predovšetkým tým, ktorí majú v obľube americkú punk-rockovú kapelu Green Day. Až 6 hráčom ponúka možnosť sa vteliť do jednotlivých členov uvedenej kapely a pomocou svojich hudobných ovládačov simulovať hranie rockovej hudby. Hra podporuje všetky potrebné ovládače (gitarový, bicie, mikrofón) pre kompletné navodenie atmosféry rockovej kapely. K dispozícii je celkom 47 pesničiek, medzi ktorými nechýba hity ako Basket Case, American Idiot, Holiday či Jesus of Suburbia. Hráč bude v tomto štýle postupovať naprieč celou históriou skupiny, v priebehu ktorej si bude môcť odomykať exkluzívne materiály (viac ako 100 zberateľských obrázkov a nepublikované zostrihy z rozhovorov a vystúpení kapely). Plná podpora technológie motion-capture a veľmi precízne spracované 3D postavy členov vytvorí takmer autentický pocit hrania na doskách koncertného pódia.

Žáner:
Hudobné

Audio:
Dolby Digital 5.1

Video:
HD rozlíšenie 720p

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Green Day: Rock Band
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Green Day: Rock Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Green Day: Rock Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Green Day: Rock Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Green Day: Rock Band.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií