HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5

Zobraziť katalóg
HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5
Skener – A4, stolný, prieťahový a dokumentový skener, s podávačom, duplex, ADF, vysokorýchlostné skenovanie, optické rozlíšenie 600 x 600 DPI, rýchlosť skenovania až 65str./min., skenovanie textov, hmotnosť 3.8kg, pripojenie USB 3.0
Kód:  QM118c Produktové číslo:  6FW09A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5 Predaj skončil

HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5

Skener HP vám v byte aj v kancelárii pomôže s jednoduchým skenovaním. Máme na mysli takzvaný stolný, prieťahový a dokumentový skener HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5 s klasickým vkladaním skenovaného dokumentu. Máme na mysli tzv. stolný, prieťahový a dokumentový skener HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, dokument pri skenovaní prejde cezeň podobne ako tlačiarne papier. Vyznačuje sa rýchlosťou a nebude vám na stole prekážať. HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5 umožňuje optické rozlíšenie až 600 x 600 DPI pre náležitý výsledok skenovania a bitovú hĺbku farieb dokonca až 48 bit pre prvotriednu reprodukciu farieb. Pracuje s dokumentmi s formátom A4 a vďaka duplexu dokáže skenovať obojstranne, vy tak nebudete musieť list otáčať. Skener HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5 zapojíte do zariadenia za podpory USB 3,0. Jeho svižný chod a patričná spoľahlivosť vám značne uľahčia všetku prácu.

Zaujímavé vlastnosti skenera HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5

  • Stolný, prieťahový a dokumentový typ skenera pre komfortné vkladanie skenovaných dokumentov
  • Stolný, prieťahový a dokumentový typ skenera s extra svižným chodom
  • Vizuálne rozlíšenie: 600 x 600 DPI
  • Farebná hĺbka až 48 bit
  • Najväčšia veľkosť súboru: A4
  • HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5 zapojíte cez USB 3,0
  • Skener HP dokáže skenovať obojstranne bez nutnosti otáčania listu
  • Skener je určený hlavne na skenovanie textov
  • Rozmery: 31 × 19 × 19,8 cm
  • Celková hmotnosť 3,8 kg

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Drôtové Hotovo!
Rozlíšenie skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Farebná hĺbka
48 bit Hotovo!
Rýchlosť skenovania
65 str./min. Hotovo!

Rozlíšenie skenera

Rozlíšenie skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Farebná hĺbka
48 bit Hotovo!

Rýchlosť skenovania

Rýchlosť skenovania
65 str./min. Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB 3.0 Hotovo!

Max. veľkosť dokumentu

Maximálna veľkosť dokumentu
A4 Hotovo!

Možnosť skenovania

Možnosť skenovania
Textov Hotovo!

Rozmery

Šírka
31 cm Hotovo!
Hĺbka
19,8 cm Hotovo!
Výška
19 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,8 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu kolónka „balenie obsahuje“ a v nej špecificky spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je nutné ho kúpiť zvlášť.


» Všetky skenery s podávačom
» Všetky stolové skenery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií