Infinix Smart 7

Zobraziť katalóg
Infinix Smart 7
4,2 35 hodnotení
Mobilný telefón – 6,6" IPS 1612 × 720, operačná pamäť 3 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio A22, fotoaparát: 13Mpx (f/2) hlavný + 8Mpx makro, predná kamera 5Mpx, GPS, LTE, Jack (3,5 mm) a USB micro, rýchle nabíjanie 10W, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
Kód:  INFI1017ax Produktové číslo:  INFI1017ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Infinix Smart 7

Mobil Infinix Smart 7 spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám využívať internet, vyhotovovať fotografie a videozáznamy duálnym fotoaparátom. Mobil je vybavený 6,6" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri možno nájsť priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM + pamäťová karta. O hladký chod systému dbá 8-jadrový procesor MediaTek Helio A22. Veľkosť operačnej pamäte predstavuje 3 GB. Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 5000 mAh. Vaše sympatie si istotne získa jeho konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB micro. Mobil INFINIX je novinkou roka 2023.

Zásadné vlastnosti mobilu Infinix Smart 7

  • Inteligentný mobil INFINIX je vybavený 6,6" obrazovkou
  • O plynulý chod systému sa postará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má veľkosť 3 GB
  • Dostatočné množstvo energie dodáva batéria s kapacitou 5000 mAh
  • Poteší vás konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB micro
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 13 Mpx
  • Zadná strana ponúka celkovo 2 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón je osadený 6,6" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si obľúbia 30Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Svietivosť displeja môže byť až 500 Nits
  • Základné operácie sú riadené operačným systémom Android 12
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť pamäťovou kartou typu Micro SDXC s veľkosťou 2000 GB
  • Mobil má slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebné množstvo energie poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh

Na displej mobilu INFINIX je potešenie pozerať sa

Každý okamih s mobilom INFINIX bude stáť za to, keďže svojím 6,6" IPS displejom poskytuje obsah v skvelej kvalite. Na lepšiu čitateľnosť displeja treba zvýšiť úroveň jasu. Mobilný telefón INFINIX vám poskytne svietivosť displeja až 500 Nits.

Môžete vytvárať fotografie kedykoľvek a kdekoľvek

Výbava na fotenie v mobile zahŕňa duálny zadný fotoaparát. Telefón INFINIX sa môže pochváliť 13Mpx zadným fotoaparátom, 8Mpx makro objektívom. S mobilom INFINIX natočíte videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD).

Batéria mobilu vás nezradí

Mobilu INFINIX poskytuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh, ktorá vám pohodlne vydrží pracovať dva aj viac dní. Je charakteristický rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 10 W. Na napájanie slúži nabíjací port micro USB.

Mobil INFINIX vám ponúkne konzistentný výkon

Základné funkcie a operácie mobilu INFINIX má na starosť operačný systém Android vo verzii Android 12. Android sa vyznačuje svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu ponúka veľkosť 3 GB, čo postačí menej náročným používateľom. V prípade, že vám pamäť mobilného telefónu nebude stačiť, možno ju rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty typu Micro SDXC s veľkosťou 2000 GB.

Telefón INFINIX umožňuje viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom obstará WiFi, Bluetooth a GPS. S funkciou WiFi na svojom telefóne môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth poskytuje bezdrôtovú konektivitu k rôznym zariadeniam, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti drôtového prepojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na stanovenie polohy zariadenia. Vďaka tejto technológii môže mobilný telefón získať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu a ďalšie aplikácie.

Komunikujte a tešte sa z neobmedzenej zábavy

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám zaistia rýchle LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie súborov, sledovanie streamov aj spojenie s ostatnými cez videohovor rýchle bez zaseknutí. Na počúvanie hudby na slúchadlách slúži 3,5 mm Jack konektor.

Funkcie mobilu, ktoré sú šikovne navrhnuté

Užite si každý deň naplno s mobilom INFINIX. Telefón sa odomkne, len čo sa naň pozriete, a to vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre. Môžete počúvať aj FM rádio. Bohatší obsah než len textové správy môžete s ostatnými zdieľať prostredníctvom MMS. Smartfón podporuje funkciu OTG, ktorá umožňuje pripojiť ďalšie periférie, ako sú napríklad myš, klávesnica alebo USB disky. Vďaka senzoru priblíženia dokáže telefón identifikovať, keď je blízko pri tvári počas hovoru. Automaticky potom vypne displej, aby sa zabránilo náhodným dotykom.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB micro

Senzory:

pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom) a obal

Rozmery telefónu:

163,8 × 75,6 × 8,7 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

188 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Infinix Smart 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infinix Smart 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Infinix Smart 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Infinix Smart 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Infinix Smart 7.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií