Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NAVITEL RC2 Dual

Zobraziť katalóg
NAVITEL RC2 Dual
4,6 5 hodnotení
Kamera do auta – duálna, rozlíšenie Full HD (1920×1080), 2 " LCD, uhol záberu 140°, so záznamom zvuku, microSD, detekcia nárazu, automatické spustenie, parkovací režim
Kód:  PP780b2a Produktové číslo:  8594181742382 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL RC2 Dual

Záznamová kamera do auta NAVITEL RC2 Dual je skvelým špiónom aj parťákom vo vašom vozidle. Vďaka štvorvrstvovej šošovke a širokému zornému uhlu 140° zvládne autokamera NAVITEL RC2 Dual nahrávať a zhotovovať veľmi detailné snímky. Autokamera do auta disponuje tiež Night Vision senzorom GC2053 a rozlíšením Full HD (1 920 ×1 080). Dôležitou prednosťou čiernej skrinky do auta NAVITEL RC2 Dual je zadná kamera, ktorá vám dovolí nakrúcať duálny záznam. Táto zadná kamera dosahuje rozlíšenie 1 280 × 720 a uhol záberu až 100°. Samozrejmosťou je vstavaný G-senzor, ktorý ochráni vaše záznamy proti prepísaniu v prípade nárazu.


Kľúčové vlastnosti videokamery do auta NAVITEL RC2 Dual

  • Autokamera s technológiou duálneho záznamu
  • Perfektný prehľad na 2“ displeji s rozlíšením 320 × 240
  • Predná kamera disponuje vysokým rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080) a záznamom s 30 snímkami za sekundu
  • Vstavaný senzor GC2053 (Night Vision) zabezpečí perfektnú viditeľnosť aj za horších svetelných podmienok
  • Sklenená 4-vrstvová šošovka sa postará o ešte vyššiu kvalitu záznamu spoločne so širokým zorným uhlom 140°
  • Zadná kamera je vybavená rozlíšením videa 1 280 × 720 a 30 snímkami za sekundu
  • Uhol záberu zadnej kamery dosahuje až 100°
  • Ďalšie funkcie autokamery NAVITEL RC2 Dual ako mikrofón, automatický štart, záznam do slučky alebo parkovací režim
  • Samozrejmosťou pre dual kameru do auta RC2 Dual je G-senzor vnímajúci otrasy

NAVITEL RC2 Dual – spoľahlivý pomocník na cestách

Duálna kamera do auta NAVITEL RC2 Dual disponuje veľmi moderným rozhraním prednej aj zadnej kamery, vďaka ktorým si uchováte záznamy z vašich ciest vo veľmi vysokej kvalite. Perfektný prehľad zabezpečí TFT displej s uhlopriečkou 2“ a rozlíšením 320 × 240. Táto nová kompaktná kamera do auta vám zaistí dokonalú kontrolou nadsituáciou na vozovke pred vami aj za vozidlom.

NAVITEL RC2 Dual vidí všade

So vstavaným senzorom GC2053 (Night Vision), kvalitnou 4-vrstvovou sklenenou šošovkou a zorným uhlom 140° uvidíte ako vedľajšie jazdné pruhy, tak aj okraje cesty. Budete tak mať perfektný prehľad o všetkom dianí na vozovke. Vysoko kvalitný záznam prednej kamery zaisťuje rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 080) s 30 snímkami za sekundu. Mikrofón zaistí nahrávanie všetkých zvukov vo vnútri auta – môžete tak kedykoľvek doplniť dianie na ceste o svoj komentár. V prípade zapojenia autokamery do elektrickej siete sa NAVITEL RC2 Dual automaticky spustí pri zapnutí motora automobilu.

Dvojitý prehľad nad situáciou na ceste

Vďaka dvom kamerám na vás čaká rovno dvojitá porcia záznamov. Predná kamera NAVITEL RC2 Dual bude sledovať dianie vpredu pred autom a zadná kamera uvidí každého, kto sa vám bude nepríjemne lepiť na nárazník. Zadná kamera disponuje rozlíšením videa 1 280 × 720 a 30 snímkami za sekundu. Zároveň získate možnosť obstaraniastatického záberu s 1 Mpx rozlíšením. Uhol záberu zadnej kamery NAVITEL RC2 Dual dosahuje až 100°. Kameru môžete jednoducho pripevniť na zadné sklo pomocou 3M pásky.

Chránené záznamy kamery do auta NAVITEL RC2 Dual

Samozrejmosťou pre prednú a zadnú kameru do auta NAVITEL RC2 Dual je G-senzor vnímajúci otrasy, parkovací režim a funkcia automatického štartu. Duálna autokamera RC2 Dual nahráva všetky záznamy do slučky, čím premazáva najstaršie získané záznamy. Pokiaľ ale dôjde k nárazu či inému ostrému manévru, G-senzor taký záznam ochránipred premazaním, a vy tak budete mať uchovaný dôkazný materiál.


Obsah balenia kamerového systému do auta NAVITEL RC2 Dual

  • Záznamové kamera NAVITEL RC2 DUAL
  • Držiak na čelné sklo
  • Adaptér do auta 12/24 V
  • Zadná kamera
  • Video kábel
  • Používateľská príručka
  • Záručný list


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,4 cm Hotovo!
Výška
4,8 cm Hotovo!
Hĺbka
3,3 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, paměťová karta se kupuje jen do přední kamery nebo potřebuje každá kamera svou? Děkuji

Jak je dlouhý kabel od přední k zadní kameře

Mate prosim elektronicky navod ? Nemohu dohledat papirovou formu dekuji moc

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se kamera musí zapojit do zásuvky zapalovače nebo je možné ji zapojit do kabeláže automobilu. Děkuji.

Dobrý deň ako sa prepínajú režimy prehrávania prednej a zadnej kamery ? Pri prehrávaní na samotnom displej mi zobrazuje stále iba prednú kameru ,

Dobry den, v parkovacom rezime funguje kamerka napr. aj s powerbankou, alebo je nutne dokupenie dalsej kabelaze a zasah do vozidla ako to byva napr. u inych kamier? vdaka

Dobrý den, záznamy se nahrávají v nějakých minutových intervalech, nebo se točí na každou kameru jeden dlouhý záznam, který se začne sám přehrávat při vyčerpání kapacity paměti? Děkuji

Dobrý den, rád bych se optal, proč když si nastavím kameru podle mého nastavení, tak se druhý den kamera zas hodí do továrního nastavení a nic z toho, co jsem si nastavil se neuloží? Děkuji za odpověď

Dobrý den, maji kamery detekci pohybu, po které by začaly automaticky nahrávat např kolemjdoucí? A jak dlouho vydrží kamera bez nabití? dekuji

Dobrý den, chci se zeptat zda se dá nejak udělat aby nesvítil adaptér a případně jak velkou to zelené světlo má spotřebu?

12
Diskusia a poradňa k NAVITEL RC2 Dual
Príslušenstvo pre NAVITEL RC2 Dual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVITEL RC2 Dual. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Navitel RC2 Dual. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Navitel RC2 Dual. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Navitel RC2 Dual.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií