NEXUS Silent Mouse 9000B černá

Zobraziť katalóg
NEXUS Silent Mouse 9000B černá
Myš bezdrôtová, 1600DPI, USB, bez zvuku kliknutí
Kód:  CA825i Produktové číslo:  SM-9000B Stránky výrobcu
NEXUS Silent Mouse 9000B černá Predaj skončil

NEXUS Silent Mouse 9000B černá

Bezdrôtová myš NEXUS Silent Mouse SM-9000 preberá skvele tichá prevádzka modelu SM-7000, ale naviac ponúka precíznu laserový senzor s rozlíšením 1600 DPI.Pre prenosné počítače sa hodí najmä vďaka tomu, že jej dátový prenos sa obstaráva miniatúrne USB vysielač.Jednoducho ho zapojíte do USB portu a môžete ho tam nechať.Je dokonca tak malý, že notebooku neprekáža ani pri prenášaní.Samozrejmým atribútom myši je vysoko kvalitné šasi, ktoré je príjemné aj pri dlhodobom styku s pokožkou.

Tiché spínača myši sú výsledkom viac ako štvorročného vývoja.NEXUS Silent Mouse ocenia najmä pracovníci rôznych televíznych a hudobných štúdií, na ktorých podnet vlastne myš vznikla, ale určite pre ňu nájdete využitie aj v domácom prostredí.Predstavte si, ako doma sedíte pri počítači aj neskoro do noci a vaša drahá polovička či rodinní príslušníci môžu pokojne spať, pretože je neruší nenávidený zvuk cvakanie myši.

Parametre a špecifikácie:

Počet tlačidiel:
3 (vrátane kolieska)

Senzor:
Typ: laserový
Rozlíšenie: 1600 DPI

Dátový prenos:
2,4 GHz technológia
39 kanálov
Maximálny dosah: 10 m
Rozhranie: USB (miniatúrny vysielač)

Napájanie:
2x AAA batérie
Automatické prepnutie do režimu úspory elektrickej energie

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 10,2 x 5,9 x 3,6 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NEXUS Silent Mouse 9000B černá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEXUS Silent Mouse 9000B černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NEXUS Silent Mouse 9000B černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NEXUS Silent Mouse 9000B černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NEXUS Silent Mouse 9000B černá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií