Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

SAMSUNG Bespoke RB38C7B6AB1/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG Bespoke RB38C7B6AB1/EF
4,9 17 hodnotení
Doprava
zadarmo
Chladnička – s mrazničkou, energetická trieda a, objem chladničky 273 l, objem mrazničky 114 l, smer otvárania doprava, 4 police, 3 priehradky v mrazničke, 2 chladiace okruhy, s ocenením Značky kvality dTest, displej, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, nulový nábeh dverí a smart funkcie, rozmery 203 × 59,5 × 65,8 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SACHL165 Produktové číslo:  RB38C7B6AB1/EF Informačný list Stránky výrobcu
SAMSUNG Bespoke RB38C7B6AB1/EF 890,90 € Rozbalené

SAMSUNG Bespoke RB38C7B6AB1/EF

SAMSUNG Bespoke RB38C7B6AB1/EF je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Inovatívne funkcie chladenia. Jedinečný štýl chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF

Chladnička s mrazničkou Samsung Bespoke sa prispôsobí vašim potrebám

Máte veľkú rodinu, ktorá si vyžaduje veľa jedla a veľa miesta? Chladnička s mrazničkou RB38C7B6AB1/EF d spoločnosti Samsung za vás všetky kapacitné problémy súvisiace so skladovaním potravín s prehľadom vyrieši. Jeden dvojdverový model sa môže pýšiť kapacitou 387 litrov, ak ale potrebujete viac priestoru, je možné ho ďalej rozšíriť kombináciou s ďalšími modelmi, vrátane jednodverového v dvoch rozličných veľkostiach alebo ďalšie dvojdverové varianty. Pri nakupovaní tak už nebudete musieť braťohľad na to, či sa vám do chladničky všetko zmestí. 

Kto šetrí, má za tri

Využite umelú inteligenciu v prospech svoj aj planéty. Počas nastavovania stačí zadať predpokladanú hodnotu pre účet za elektrinu. Ak je spotreba energie vyššia ako nastavený limit, chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF na základe analýzy umelej inteligencie automaticky spustí úsporný režim. Ten zníži celkovú spotrebu energie až o 15 %, čím zároveň chráni aj vašu peňaženku.

Dvojitá sila chladenia chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF

Šťavnaté ovocné plody a čerstvá zelenina. Uistite sa, že im tieto vlastnosti vydržia čo najdlhšie a zaobstarajte si chladničku Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF s inteligentným riešením Twin Cooling. Tento praktický systém zachováva pomocou výparníkov a ventilátorov optimálnu teplotu a vlhkosť, takže potraviny uložené ako v chladničke, tak aj mrazničke, si ponechajú svoju prírodnú čerstvosť, chuť i arómu bez toho, aby sa ich pachy miešali. Pokiaľ si napríklad radi pripravujete jedlo do práce naniekoľko dní dopredu, môžete si byť istí, že aj na konci týždňa bude chutiť skvele.

Kombinovaná chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF ľahko udrží a obnoví optimálnu teplotu

Udržte potraviny skladované v chladničke dlhodobo čerstvé, a to aj keď ju vaše deti pri pátraní po dobrotách neustále otvárajú a zatvárajú. S tým vám pomôže kovová chladiaca doska na zadnej stene Metal Cooling, ktorá udržuje vnútri kombinovanej chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF studený vzduch a prípadné tepelné straty veľmi rýchlo obnovuje. Chladničke navyše dodá prémiový vzhľad a v prípade zanesenia nečistotami sa čistí naozaj ľahko.

Lepšie skladovanie jediným dotykom

Zabudnite na chaotické prehadzovanie potravín v jednotlivých priehradkách za účelom nájdenia optimálnej teploty na ich skladovanie. Chladnička RB38C7B6AB1/EF ponúka jedinečné riešenie Cool Select+, umožňujúce prispôsobiť nastavenie teploty podľa potreby, vďaka čomu zostanú všetky uložené položky čerstvé po oveľa dlhšiu dobu. Vyberte si jedno z dostupných nastavení – od najchladnejšieho Freeze (-23 °C ~ -15 °C) cez Soft Freeze (-5 °C) a Chill (-1 °C) až po Cool (2 °C).

Až dvakrát dlhšia čerstvosť v chladničke Samsung Bespoke

Prispôsobte chladničku Samsung Bespoke na mieru všetkým svojim potrebám. Inžinieri zo spoločnosti Samsung prišli s dômyselným riešením v podobe zásuvky Optimal Fresh+, ktorú je možné v prípade potreby rozdeliť na dve zóny s odlišnými teplotami. Na skladovanie mäsa a rýb a udržanie ich čerstvosti je vhodnejšia ľavá strana, pretože je chladnejšia. Pravá strana s inou teplotou potom skvele poslúži na uloženie ovocia a zeleniny.

Primeraná vlhkosť zachovávajúca sviežosť

Dodajte potravinám prirodzene ideálne podmienky na zachovanie ich čerstvosti a chrumkavosti. Model RB38C7B6AB1/EF je vybavený zásuvkou Humidity Fresh+, tera zachováva pôvodnú štruktúru, arómu a chuť jednotlivých pokrmov oveľa dlhšiu dobu. Jednoduchým otočením ovládacieho gombíka prispôsobíte vlhkosť vzduchu, čím vytvoríte optimálne podmienky na skladovanie rôznych druhov ovocia či zeleniny.

Priestor využitý na maximum v chladničke Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF

Asi každý sa niekedy stretol s navonok masívnou chladničkou, ktorá však vnútri neponúkala príliš veľa miesta. V prípade spotrebičov Samsung je to však iné. Aj keď si model zachováva štandardnú 600 mm hĺbku, jeho kapacita 387 litrov je veľmi štedrým nadštandardom. O to sa postarala technológia SpaceMax, ktorej efektívna izolácia umožňuje zoštíhlenie strán chladničky a tým pádom rozšírenie vnútorného priestoru. Vy tak môžete skladovať viac surovín bez starostí z nedostatku miesta.

Dlhodobá tichá a efektívna prevádzka

Energeticky výhodný, takmer bezhlučný, dlhodobo výkonný a navyše s predĺženou dvadsaťročnou zárukou. Taký je digitálny invertorový kompresor zabudovaný v chladničke RB38C7B6AB1/EF. Prispôsobením rýchlosti na základe požadovanej miery chladenia šetrí energiu a optimalizuje chod pre dlhotrvajúci výkon. 

Vyššia odolnosť, ľahšie čistenie chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6AS9/EF

Ušetrite čas aj energiu, ktorú by ste bežne strávili upratovaním. Chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6AB1/EF sa môže pochváliť zadnou stranou Clean Back so špeciálnym hladkým povrchom, ktorý dokonale ochráni jednotlivé káble a cievky pred náhodným poškodením a zároveň zamedzí zachytávaniu prachu a ďalších nečistôt. Vám tak bude stačiť jediný pohyb, aby spotrebič mohol opäť žiariť zo všetkých strán čistotou.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
387 l Hotovo!
Energetická trieda chladničky
a Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
108 kWh/annum Hotovo!
Objem chladničky (chladený priestor)
273 l Hotovo!
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny)
114 l Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
a Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
108 kWh/annum Hotovo!
Objem chladničky (chladený priestor)
273 l Hotovo!
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny)
114 l Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
B Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky
WiFi Hotovo!
Kompatibilita chladničky
SmartThings Hotovo!
Inteligentné funkcie chladničky
Informácie o stave, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
387 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
8 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Čierna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
203 cm Hotovo!
Šírka chladničky
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka chladničky
65,8 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
103 kg Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
dTest Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky
210,8 cm Hotovo!
Šírka balenia chladničky
63,7 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý dá sa chladnička zabudovať do skrine? ďakujem

Dobrý deň, má chladnička vnútorné led osvetlenie?

Dobrý den, chci pořídit tuto lednici, ale předně by mě zajímalo, jestli jsou vodící lišty stále vyráběné z pěny a tedy lednice vydrží maximálně jednotky let, viz video Odkaz do neznáma Děkuji

Dobrý den, dnes mi byla doručena lednice, velmi nepříjemně mě zaskočila skutečnost, že přívodní kabel pro elektřinu vede až shora a přestože je dlouhý téměř k zemi, nelze mi zapojit do zásuvky. Pokud ho napnu, co to jde, stejně mi nedosáhne do zásuvky - kabel by u koncovky byl extrémně napnutý.Na stejném místě stála předchozí lednice, která měla kabel vedený ze spodní části, do zásuvky dosáhl s velkou rezervou. Nezbývá nám tedy než použít prodlužovací kabel, i když je to v rozporu se zásadami používání? Děkuji za radu.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda- li zde přemontovat otevírání dvířek na levou stranu. V parametrech se píše pouze panty vpravo, ale potřebuji vlevo-křídle otevírání. Děkuji. OK

Príslušenstvo pre SAMSUNG Bespoke RB38C7B6AB1/EF
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií