Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Seagate PlayStation Game Drive 2TB černý/modrý

Zobraziť katalóg
Seagate PlayStation Game Drive 2TB černý/modrý
4,9 33 hodnotení
Externý disk s rozhraním USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a micro USB-B, kapacita 2000 GB
Kód:  FR066g Produktové číslo:  STGD2000400 Stránky výrobcu
Seagate PlayStation Game Drive 2TB černý/modrý Predaj skončil

Seagate PlayStation Game Drive 2TB černý/modrý

Rozšírte ľahko úložisko svojho PlayStationu 4. Seagate PlayStation Game Drive je externý disk určený špeciálne pre modernú konzolu PS4. Doprajte si dostatok priestoru pre viac než 50 hier, ktoré uložíte na 2 TB určené priamo pre ne.

Kľúčové vlastnosti Seagate PlayStation Game Drive 2TB

  • Externý disk určený pre hernú konzolu PlayStation 4
  • Jednoduchá inštalácia počas 3 minút
  • Žiadne dodatočné napájanie, jediný kábel USB 3.0
  • Dostatok miesta pre viac ako 50 hier
  • Možnosť prenášania a hrania na inej konzole PS4

Jednoduchá inštalácia disku bez starostí

Nebojte sa zložitého nastavovania, či rozoberanie vašej PlayStation 4 pre upgrade disku. Seagate PlayStation Game Drive ľahko zapojíte do USB 3.0 portu a konzola sa už o všetko postará za vás. Automaticky rozpozná a naformátuje disk pre okamžité používanie. Disk je kompatibilný so všetkými PS4 s verziou systému 4.50 a vyšším.

Hrajte kdekoľvek chcete

Veľkou výhodou externého disku Seagate PlayStation Game Drive je, že ho ľahko zbalíte a vezmete napríklad ku kamarátovi, kde si zahráte svoju hru priamo z disku. Naopak môžete pokračovať v rozohranej hre, hneď ako sa vrátite domu.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (celková)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Kapacita disku
2 048 GB (2 TB) Hotovo!
Výška
113,5 mm (11,35 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (celková)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Kapacita disku
2 048 GB (2 TB) Hotovo!

Rozmery

Výška
113,5 mm (11,35 cm) Hotovo!
Hĺbka
9,6 mm (0,96 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
135 g (0,14 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie externé
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Micro USB-B Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň , chcel by som sa opýtať či sa dá tento disk používať aj ako obyčajný HDD k počítaču , proste či si naneho môžem dať z notebooku fotky , pesničky atď. a chcel by som sa ešte opýtať či sa dá obyčajný HDD používať ako tento disk od playstation (proste či si na obyčajný HDD ) môžem ukladať tiež hry alebo musím mať presne tento , a aký je medze obyčajným a týmto rozdiel , ďakujem za odpoveď .

Zdravim jakou to ma životnost ? Sem opravdu hardcore hrac kteremu to bezi odrana do vecera kazdy den... vydrží to neco... ?-:)

Zdravím chcel by som sa opytat ake ine hard disky odporučate na ps4 pod 50€, druhá otazka že na ps4 sa daju použivat iba externe ? A posledna otazka : je normalne ze mam v 500GB psku len 400Gb miesta?

Dobrý den, je USB kabel k externímu disku součástí a nebo se musí koupit zvlášť? Pokud není součástí, jaký byste mi doporučili? Děkuji.

Dobry den, nekdo mi v minulosti tvrdil, ze z externich disku, nejdou hrat na ps4 slozitejsi hry, predpokladam, ze je to nesmysl (mozna u ne prilis kavilnich a pomalejsich hdd tomu tak bude), snad mi to potvrdite, dale by me zajimalo, jestli je nacitani her z externiho hdd (loady) pomalejsi? Dekuji za odpovedi

Dobrý den, proč máte u tohoto produktu danou dopravu zdarma, když jsem stejně musel dopravu zaplatit. Ani odeslání na pobočku by nebylo zdarma!!!

Přeji dobrého dne. Je možno ext HDD připojit zároveň s VR?

Funguje pro PS4 PRO nebo potřebuji nějakou redukci kabelu

Dobrý deň, je tento disk kompatibilný s ps4 slim

Rychlost?

123
Diskusia a poradňa k Seagate PlayStation Game Drive 2TB černý/modrý
Príslušenstvo pre Seagate PlayStation Game Drive 2TB černý/modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate PlayStation Game Drive 2TB černý/modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate PlayStation Game Drive 2 TB Schwarz/Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate PlayStation Game Drive 2 TB Schwarz/Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate PlayStation Game Drive 2TB fekete/kék.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií