AP+ nový vizuál Aplikace

Sigma BC 16.16 STS

Zobraziť katalóg
Sigma BC 16.16 STS
4,2 21 hodnotení
Cyklocomputer – bezdrôtový, teplomer, funkcie autoštart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, držiak súčasťou balenia, vodoodolný, 1,77" displej, hmotnosť 25 g
Zľavnené -12 %
44,90 € 50,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTif1080 Produktové číslo:  01617
Sigma BC 16.16 STS 50,90 € 44,90 € Momentálne nedostupné

Sigma BC 16.16 STS

Hľadáte perfektný computer na bicykel, ktorý by bol ideálny pre aktívnu jazdu na bicykli? Cyklocomputer Sigma BC 16.16 STS ponúka okrem základných cyklistických funkcií aj funkciu ETA (odhadovaný čas príchodu), ktorá priebežne počíta koľko času a vzdialenosti zostáva do cieľa. Navyše každý prejdený kilometer sa prepočítava na úsporu paliva, a tak vidíte, koľko šetríte paliva oproti jazde autom. Vďaka NFC čipu si môžete priamo prepojiť cyklocomputer k svojmu smartfónu s operačným systémom Android a s využitím bezplatnej aplikácie Sigma Link stiahnuť informácie o jazde. Computer má veľký displej v športovom dizajne a je skvelým pomocníkom každého vášnivého cyklistu.

Kľúčové vlastnosti

  • 14 funkcií (vrátane odhadovaného času príchodu)
  • Osvetlenie
  • Štatistika až 12 mesiacov
  • Nastavenie pre dva bicykle
  • Zachovanie dát aj pri výmene batérie
  • Vodoodolnosť IPX8
  • Automatické spustenie a zastavenie
  • Bezdrôtový, digitálne kódovaný prenos

Prednosti

Ak vás počas jazdy zastihne nepriaznivé počasie, nemusíte sa báť. Computer Sigma je vodoodolný, s krytím IPX8. Computer uchováva nielen celkové hodnoty, ale aj štatistiky o tréningoch za posledných 12 mesiacov. Ak si chcete analyzovať dáta z jazdy, môžete využiť dokovaciu stanicu a softvér (nie je súčasťou balenia), čo vám umožní prezeranie dát v počítači. Máte viac ako jeden bicykel? Do počítača môžu byť vložené až 2 rôzne bicykle, s meraním jazdných dát pre každý zvlášť. Porovnanie medzi aktuálnou a priemernou rýchlosťou prebieha neustále v priebehu jazdy. Porovnanie medzi týmito rýchlosťami je symbolizované šípkou smerujúcou nahor alebo nadol. Ak sa neobjaví žiadna šípka, tak je aktuálna rýchlosť takmer identická s priemernou rýchlosťou. Po piatich minútach nečinnosti počítač prejde do režimu spánku a po ďalších piatich minútach do úsporného režimu. To znižuje spotrebu energie a zaisťuje dlhšiu životnosť batérie. Keď integrovaný akcelerometer detekuje pohyb, počítač sa znova aktivuje a je pripravený na okamžité použitie.

Funkcie:
Aktuálna rýchlosť
Priemerná rýchlosť
Maximálna rýchlosť
Porovnanie medzi aktuálnou a priemernou rýchlosťou
Denná trasa
Celkové kilometre
Doba jazdy
Celková doba jazdy
Hodiny
Čas príchodu ETA – časovač (čas/vzdialenosť)
Úspora paliva
Celková úspora paliva
Teplota

Výber jazyka:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Rozmery:
52 mm × 37,5 mm × 11,5 mm

Montáž a servis

Montáž aj demontáž zvládnete sami bez použitia náradia. Computer sa jednoducho pripevní na bicykel. Prvotné nastavenie veľkosti kolesa je veľmi jednoduché, vyberiete z preddefinovaných rozmerov kolesa 16" až 29". Je možné aj ručné zadávanie veľkosti kolesa v milimetroch pre vyššiu presnosť merania. Prístroj je dodávaný s vypnutou funkciou servisného intervalu. Servisný interval reguluje servis, ktorý nastaví požadovaný počet kilometrov, kedy sa zobrazí na displeji upozornenie dať svoj bicykel na kontrolu.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Cyklistika Hotovo!
Uhlopriečka
1,77" (4,5 cm) Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Funkcie
Teplomer, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť Hotovo!
Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Cyklistika Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
1,77" (4,5 cm) Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Teplomer, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna, Biela Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
25 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
38 mm Hotovo!
Výška
51 mm Hotovo!
Hĺbka
14 mm Hotovo!

Hardvér a softvér

Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Teplomer, Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Max. rýchlosť, Tréningový denník, 8, Aktuálny čas jazdy Hotovo!

Rozmery

Uhlopriečka displeja
1,77" (44,96 mm) Hotovo!
Výška
51 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
25 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak nastavit jen novou trať? Když dám reset, tak se vyresetují všechny hodnoty. I celkový počet najetých kilometrů. A o tento údaj mi jde aby tam zůstal. Ostatní ať se klidně smaže. Předem dík za odpovědi.

Dobrý den, jde dokoupit otočnou krytku baterie?

Zdravím, nějakým způsobem se mi povedlo rozsynchronizovat vysílač a computer (po zimně a baterky jsou nové) neví někdo jak to resetovat? (v reset sync se v návodu nepíše ale dá se provést)

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl u modelu 16.16 a tomuto 16.16. STS? Dekuji

Proč je v popisu uveden výškoměr, když tento model ho dle manuálu a dle hodnotitele nemá?

Má tento přístroj opravdu automatickou funkci start-stop? To znamená, že se automaticky spustí, když se na kole např. ráno rozjedu? (u Sigma Baseline 1200 WL máte tuto funkci taktéž v popisu a ve skutečnosti to funguje pouze tehdy, když se na kole znovu rozjedu během pár minut, jinak ne)

Dobrý den, jaký držák doporučíte?

Čidlo pro snímání kadence je součástí balení? Pokud ne, jaký typ je vhodný?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je možné na computeru Sigma BC 16.16 STS nastavit celkový počet ujetých km. Rád bych si tento údaj přepsal ze starého computeru. Děkuji.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda je možné uchycení u tohoto typu i na představec? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Sigma BC 16.16 STS
Príslušenstvo pre Sigma BC 16.16 STS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma BC 16.16 STS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sigma BC 16.16 STS.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií