SteelSeries QcK Limited Frost Blue

Zobraziť katalóg
SteelSeries QcK Limited Frost Blue
4,7 20 hodnotení
Podložka pod myš 320 x 270 mm
Kód:  MR074o8 Produktové číslo:  67273
SteelSeries QcK Limited Frost Blue Predaj skončil

SteelSeries QcK Limited Frost Blue

Podložka pod myš s potlačou Frost Blue z vysokokvalitnej látky popredného svetového výrobcu herného príslušenstva a doplnkov SteelSeries. Táto podložka je hrubá 2 mm, čo zaručuje dokonalý kontakt na akomkoľvek povrchu. Povrch tkaniny na SteelSeries QCK Frost Blue poskytuje hladké a plynulé kĺzanie myši a tiež je pohodlný pre vaše zápästie. Spodná strana z gumy neumožní žiadny pohyb podložky po povrchu. Je ideálna pre všetkých špičkových hráčov a je vhodná pre všetky typy myší, laserové aj optické.

Parametre a špecifikácia:

Veľkosť
:
320 x 270 mm

Hrúbka podložky:
2 mm
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries QcK Limited Frost Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries QcK Limited Frost Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries QcK Limited Frost Blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií