Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS

Zobraziť katalóg
Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS
4,1 9 hodnotení
Slúchadlá 5.1 s mikrofónom
Kód:  CA061h Produktové číslo:  HT-SHO001EC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS Predaj skončil

Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS

Profesionálne herné headset Tt eSPORTS Shock One je vybavený systémom DTS, vďaka ktorému zaisťuje dokonale prekreslený 5.1kanálový virtuálny priestorový zvuk. O reprodukciu sa starajú vysoko kvalitné 40 mm meniče s neodymovými magnetmi a silným basovým základom. Konštrukcia slúchadiel je skladací, takže je kamkoľvek ľahko prenesiete. Na ich pravej mušli sa nachádza sklápacie smerový mikrofón, ktorý sa stará o precízne snímanie zvuku a efektívne eliminuje okolitý šum. Ľahko ho nastavíte do optimálnej polohy pre snímanie a rovnako tak ho bez problémov vyklopíte vertikálne k mušli, keď ho nebudete potrebovať. Pre väčší komfort slúchadlá ponúkajú možnosť voľby medzi koženými a látkovými náušníky aj široko nastaviteľný hlavový most.

Komunikáciu headsetu s počítačom obstaráva kvalitne opletený kábel s pozláteným USB konektorom zaisťujúcim optimálnu kvalitu prenosu. Na kábli nájdete aj ovládaciu jednotku pre nastavenie hlasitosti, mikrofónu a stlmenie zvuku. Súčasťou slúchadiel je aj softvér pre nastavenie optimálnej reprodukcie podľa herných kategórií, ako sú FPS, MMORPG alebo RTS. Aktuálny ovládač je odporúčané stiahnuť priamo zo stránok Tt eSPORTS , Aby ste si mohli užiť funkcionalít naozaj naplno.

Parametre a špecifikácie:


Slúchadlá:

Veľkosť meničov: 40 mm
Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 KHz
Impedancia: 32 ohm
Citlivosť: 114 +/-4 dB
Max. vstup: 100 mW

Mikrofón:

Snímanie: smerové
Impedancia: 2 200 ohm
Frekvencia: 100 - 10 000 Hz
Citlivosť: -45 dB +/- 3 dB

Pripojenie:

Dĺžka kábla: 3 m
Konektor: USB

Podporované OS:

Windows Vista, 7

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thermaltake eSPORTS Headset Shock One DTS.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií