Ubiquiti EdgeRouter PoE

Zobraziť katalóg
Ubiquiti EdgeRouter PoE
4,7 6 hodnotení
Router 5× GLAN, procesor s frekvenciou 500 MHz, 512 MB RAM, 2048 MB Flash úložisko, porty RJ-45: 5ks, porty 10/100/1000Base-T: 5, TCP/IP, DHCP, NAT, DNS, IPsec, L2TP, prepínacia kapacita 3 Gb/s
Kód:  PW088e Produktové číslo:  ERPoe-5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ubiquiti EdgeRouter PoE

EdgeRouter PoE je super výkonný router od známeho výrobcu Ubiquiti, ktorý spadá do zbrusu nového radu EdgeMax. Disponuje hneď piatimi Gbit ethernetovými portami a dvojjadrovým procesorom s výkonom 500 MHz. Je tak vhodný do menších a stredných firiem, kde sa kladie dôraz na bezpečnosť vo vašej podnikovej sieti. Router garantuje vysokú priepustnosť až 1 milión paketov za sekundu a bez problému sa vyrovná oveľa drahším routerom.

Parametre ako profesionál

Jadro tohto routera tvorí dvojjadrový procesor MIPS64 pracujúci na frekvencii 500 MHz s hardvérovou akceleráciou spracovania paketov, ktorý spolupracuje s 512 MB operačnej pamäte typu DDR2 a 2 GB dátového úložiska. Na pripojenie k sieti je vybavený päticou gigabitových Ethernet portov, ďalší port  slúži pre správu. Medzi jeho hlavné prednosti a hlavné rozdiely oproti verzii Lite je, že je vybavený navyše 3x GBit ethernetovými portami, ktoré sú plne konfigurovateľné v režime SWITCH alebo ROUTER s podporou PoE 24 V/48 V.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný router pre menšie a stredné firmy
  • Vysoká priepustnosť až 1 milión packetov za sekundu
  • Vyhradené porty na konfiguráciu v režime Switch alebo Router
  • Operačný systém EdgeOS na jednoduchú konfiguráciu

Široké možnosti konfigurácie

Operačný systém EdgeOS s webovou administráciou, ktorý je súčasťou routeru, je vysoko stabilný systém s radom užitočných funkcií. Podporuje IPv6 protokol, statické smerovanie, protokoly OSPFv3, RIP a BGP. Z bezpečnostných funkcií ponúkne ACL a Zone firewall, NAT, OpenVPN, IPSec a protokoly PPTL L2TP. Samozrejmosťou je služba DHCP, DNS forwarding a zabezpečenie kvality služieb Quality of Service (QoS).

Široké možnosti konfigurácie

Router ponúka intuitívne grafické užívateľské rozhranie Advanced UI, prostredníctvom ktorého budete schopní ovládať všetky vyššie opísané funkcie a tiež získate informácie o aktuálnom stave. Samozrejmosťou je aj logovanie udalostí a podrobné štatistiky prevádzky. Rozhranie je prístupné jednoducho cez webový prehliadač. Router je možné nakonfigurovať aj pomocou terminálovej konzoly CLI (Command Line Interface) a nastaviť všetko potrebné v príkazovom riadku a využiť tak plný potenciál tohto zariadenia, prípadne cez SSH.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!
Vyhotovenie
desktop Hotovo!
Frekvencia
500 MHz Hotovo!

Rozmery

Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!

Typ

Vyhotovenie
desktop Hotovo!

Procesor

Frekvencia
500 MHz Hotovo!

Štandardy a protokoly

Podporované protokoly
NAT, DHCP Hotovo!
VPN podpora
L2TP, IPsec Hotovo!
Ostatné štandardy a protokoly
TCP/IP, DNS Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Port VLAN, QoS Hotovo!

Porty

RJ-45
5 × Hotovo!
10/100/1000Base-T
5 x Hotovo!
LAN (fixný)
5 x Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
3 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Úložisko

Flash
2 048 MB Hotovo!
Operačná pamäť
512 MB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
360 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ubiquiti EdgeRouter PoE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti EdgeRouter PoE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ubiquiti PoE EdgeRouter.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií