Strategické počítačové hry – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
SEGA
(1)
Žáner
Akčný
(1)
Stratégia
(1)
Logický
(1)
Textová lokalizácia
CS
(1)
EN
(1)
DE
(1)
HU
(1)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(1)
DE
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné strategické počítačové hry. Cenových hitov v kategórii strategické počítačové hry máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší strategické počítačové hry? Potom sa pozrite do kategórie lacné strategické počítačové hry.
1 položka
Watch Dogs (PC) DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: akčný, stratégia a logický,
Zľavnené -38 %
8 € 13 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE002853
Všetko, čo vieme (špeciály)The Settlers: New Allies – Všetko, čo vieme Slávna strategická séria The Settlers sa po rokoch pokúsila vrátiť na scénu. Reboot série sa však nestretával s optimálnym vývojom čo sa nevyhnutne prejavilo aj na výslednej kvalite. Čo môžete od The Settlers: New Allies od štúdia Ubisoft Düsseldorf čakať, sa dozviete v...
V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v máji roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Štúdio Creative Assembly sa vracia na historické bojové polia. Po fantasy Warhammeri si berie na paškál staroveký Egypt, presnejšie povedané obdobie tzv. Novej ríše (na konci doby bronzovej). Total War: Pharaoh sľubuje nové herné mechanizmy, ktoré majú ozvláštniť...
Dominik FaitNajočakávanejšie hry roku 2024+ na PC, PS, Xbox a Switch V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.
Vývojárske štúdio Haemimont Games, známe ako autor série Tropico alebo hry Surviving Mars, prišlo s ďalším zástupcom survival manažérskej stratégie odohrávajúcej sa na cudzej planéte. Čo zaujímavého Stranded: Alien Dawn ponúka, sa dozviete v tomto článku.
Parádna RTS séria od spoločnosti Blizzard je tu s nami už dlhých 26 rokov, a pokiaľ budú hviezdy naklonené, ešte tu s nami nejaký čas bude. Ako šiel čas s obľúbenou značkou, kedy to všetko začalo a o čom StarCraft vlastne je, vám napovie náš článok.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií