iPhone 8

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Značka
Apple
(1)
Funkcie
Rýchle nabíjanie
(1)
Bezdrôtové nabíjanie
(1)
Čítačka odtlačkov prstov na tele
(1)
Podpora MMS
(1)
Bezdrôtové technológie
NFC
(1)
WiFi
(1)
Bluetooth
(1)
GPS
(1)
A-GPS
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Apple iPhone 8 sa radí medzi najvýkonnejšie telefóny dnešnej doby. Prichádza s najrýchlejším čipom A11 Bionic, bezdrôtovým nabíjaním a s dvojnásobne väčším úložiskom. Všetko je zabalené v elegantnej sklenenej konštrukcii, do ktorej neprenikne ani voda, ani prach. V čom sa ešte líši oproti svojmu predchodcovi?

Pokračovať

Apple iPhone 8 má neuveriteľný výkon

Apple iPhone 8 v sebe ukrýva nový procesor A11 Bionic s neurónovým enginom. Ide o najvýkonnejší čip, ktorý kedy v telefóne bol. Tento procesor, navrhnutý priamo spoločnosťou Apple, ponúka celkom 6 jadier – z toho 4 úsporné a 2 výkonnostné. Vďaka A11 Bionic si na svojom iPhone 8 zahráte tie najnovšie hry, ktoré pracujú s rozšírenou realitou.

Čo nové ponúka iPhone 8 v porovnaní s iPhone 7?

  • Výkonnejší procesor A11 Bionic s neurónovým enginom.
  • Sklenený dizajn s odolnejšou konštrukciou vrátane displeja.
  • Dvakrát väčšie úložisko – 64 a 256 GB.
  • Kvalitnejší obraz vďaka technológii True Tone – tá upravuje vyváženie bielej farby v závislosti od okolitého osvetlenia, navyše šetrí vaše oči.
  • Možnosť zachytenia 4K videa v 60 fps.
  • Natáčanie Full HD videa v režime slow-motion pri 240 fps.
  • Novšiu verziu Bluetooth 5.0 – oproti verzii 4.2 je rýchlejšia, úspornejšia a má dlhší dosah.
  • Podporu bezdrôtového rýchlonabíjania v štandarde Qi.
  • Technológiu rýchleho nabíjania – dobije 50 % kapacity batérie za 30 minút.

Hoci sa môže zdať, že sa výkonný procesor podpíše na nižšej výdrži batérie, opak je pravdou – iPhone 8 má porovnateľnú výdrž ako iPhone 7.

Aký je rozdiel medzi iPhone 8 a iPhone 8 Plus?

Telefónu Apple iPhone 8 oproti svojmu väčšiemu rovesníkovi chýba vo fotoaparáte širokouhlý objektív a teleobjektív, portrétny režim, optický zoom a disponuje 2× menším digitálnym zoomom. Apple iPhone 8 má oproti iPhone 8 Plus navyše:

  • Nižšiu hmotnosť a pohodlnejšie ovládanie jednou rukou.
  • Menší 4,7" HD displej.
  • Nižšiu výdrž batérie.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,8 561×
iPhone 8 64 GB Vesmírne sivý
Mobilný telefón 4.7" IPS 1 334 × 750, procesor Apple A11 Bionic 6-jadrový, RAM 2 GB, interná pamäť 64 GB, zadný fotoaparát 12 Mpx (f/1.8), predný fotoaparát 7 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, Lightning port, čítačka odtlačkov prstov, single SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie 15W, bezdrôtové nabíjanie, batéria 1821 mAh, iOS 11
422,90 €
Použité
Objednávací kód: RI022a1
AndroidAko vybrať mobil (2024) Hľadáte telefón na manažérsku prácu, pre prarodičov alebo na fotografovanie selfie pred zrkadlom? Poradíme vám, ako vybrať mobilný telefón tak, aby vám slúžil dlho a spoľahlivo.
Mobilné siete piatej generácie, tzv. 5G, je nový štandard, ktorý svojimi parametrami výrazne prekračuje súčasné 4G siete. Prináša až desaťnásobný nárast rýchlosti, ktorý spoločne so znížením doby odozvy garantuje vysoko stabilné internetové pripojenie na prakticky...
Apple sa uvedením svojho smartfónu iPhone nezmazateľne zapísal do histórie vývoja mobilných telefónov. Ako šiel s iPhonmi čas, čo sa postupne učili a ako boli jednotlivé generácie a modely medzi verejnosťou populárne? Tento článok ponúka prehľadný vývoj jedného z...
AppleApple A17 Pro: najvýkonnejší mobilný čip súčasnosti Každý nový Apple iPhone v posledných rokoch obsahuje čip vlastnej výroby Bionic. Táto drobná súčiastka je však kľúčom k úspechu. Do poslednej generácie iPhone 15 Pro sa dostala nová generácia procesora, ktorú Apple premenoval na A17 Pro.
Úplne nové operačné systémy pre Apple telefóny a tablety konečne uzreli svetlo sveta. Súpis noviniek je opäť obsiahly. Poďme si ich prejsť.
Apple na WWDC 2022 predstavil okrem iného nový iPadOS 16. Ten prináša celý rad zaujímavých funkcií, ktoré iPad výrazne približujú práci na notebooku. Na aké novinky sa môžeme tešiť?
Viac článkov Všetky články

iPhone 8

V kategórii iPhone 8 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné iPhone 8 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie iPhone 8 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie iPhone 8 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii iPhone 8 recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií