Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128 GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo

Zobraziť katalóg
Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128 GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo
4,6 5 hodnotení
Tablet – displej 11" 1920 × 1200 IPS, MediaTek Helio G88 2 GHz, RAM 8 GB, kapacita úložiska 128 GB, pamäťová karta až 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, zadný fotoaparát 8 Mpx (f/2), predný fotoaparát 8 Mpx (f/2), Nano SIM, odolný podľa IP52, USB-C, 15W rýchle nabíjanie, batéria 7040 mAh, Android 13
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NT210h9p47k Produktové číslo:  ZADB0333CZ Stránky výrobcu
Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128 GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo 226,90 € Rozbalené

Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128 GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo

Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128 GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Tablet Lenovo TAB M11 sa chopí role parťáka a pomôže vám hravo zvládnuť rôzne úlohy. Dovolí vám sledovať dianie online, vytvárať videá a fotografovať, ale aj spúšťať aplikácie alebo si zahrať hru. Tablet disponuje11" displejom, ktorý poslúži na pracovné aj študijné účely. Na svoje si prídu aj priaznivci hier alebo milovníci filmov. Všetky operácie a funkcie ovláda 8-jadrový procesor MediaTek Helio G88. Operačná pamäť ponúka kapacitu 8 GB. Na súbory, fotky aj videá je pripravená 128 GB interná pamäť. Táto pamäť vám umožní používať tablet bez akýchkoľvek obmedzení. Dostatočné množstvo energie dodáva batéria s kapacitou 7 040 mAh. Zaiste si vás získa aj svojou konektorovou výbavou USB-C a výstupom na slúchadlá (3,5 mm jack). Jeho ochrana dosahuje stupne krytia IP52. Tablet Lenovo patrí do radu Lenovo Tab.

Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo.
Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo.

Kľúčové prednosti tabletu Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo

  • Vychutnajte si audiovizuálny obsah s tabletom Lenovo
  • O plynulý chod systému dbá8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 8 GB
  • Tablet je vybavený 11" displejom
  • Iste vás poteší konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5 mm jack)
  • Jeho ochrana vyhovuje stupňu krytia IP52
  • Tablet Lenovo patrí do radu Lenovo Tab
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 8 Mpx
  • Tabletu Lenovo zabezpečuje energiu batéria s kapacitou 7 040 mAh
  • Umožňuje pracovať po dobu viac ako siedmich hodín bez prerušenia
  • Môže sa pochváliť drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či náročné grafické aplikácie je v tablete zabudovaný grafický čip Mali-G52
  • Vnútornú pamäť je možné rozšíriť použitím pamäťovej karty typu Micro SD vo veľkosti 1 000 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS
  • Do tabletu vložíte hlavnú Nano SIM kartu
  • Na prezeranie obsahu na internete, odosielanie a prijímanie e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle 4G/LTE mobilné siete
  • Komunikuje s využitím VoLTE/GSM
Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo.

Snímajte zábery kdekoľvek a kedykoľvek

Do výbavy na fotenie pri tablete patrí 8 Mpx zadný fotoaparát a 8 Mpx selfie fotoaparát. Expozíciu fotografie ovplyvňuje aj clonové číslo. Tablet Lenovo je vybavený svetelnosťou zadného fotoaparátu f/2 a svetelnosťou predného fotoaparátu f/2. Dá vám možnosť dosiahnuť plytšiu hĺbku ostrosti, čo uľahčuje zaostrenie na objekt a rozostrenie pozadia.

Batéria tabletu so solídnou životnosťou

Tabletu Lenovo dodáva šťavu batéria s kapacitou 7 040 mAh, ktorá vydrží bez problému pracovať viac ako sedem hodín. Môže sa pochváliť drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií je v tablete zabudovaný grafický čip Mali-G52, ktorý má potrebný výkon na efektívne spracovanie multimediálneho obsahu.

Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo.
Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo.

Tablet Lenovo vám poskytne potrebnú pamäť

Primárne funkcie a operácie tabletu Lenovo má pod kontrolou operačný systém Google Android vo verzii Android 13. Android je preslávený svojou otvorenosťou a bohatým výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu má veľkosť8 GB, ktorá zvládne ako 3D hry, tak virtuálnu realitu. Na všetky vaše fotografie, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť vo veľkosti 128 GB, ktorá cieli na tých najnáročnejších používateľov, takže vám umožní uložiť aj veľké množstvo dát a aplikácií. Ak vám pamäť tabletu napriek tomu nebude vyhovovať, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu Micro SD s veľkosťou až 1 000 GB.

Tablet Lenovo disponuje viacerými spôsobmi komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom má na starosť WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. Tablet s funkciou WiFi vám umožní pripojiť sa k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo znamená rýchly prístup na internet kdekoľvek s dostupným signálom. Bluetooth technológia uľahčuje bezdrôtové spojenie s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a umožní zdieľanie dát bez potreby drôtového spojenia. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je rozšírený variant GPS, ktorý kombinuje satelitné signály s pomocnými informáciami z pozemných mobilných sietí a referenčných staníc. Túto technológiu oceníte najmä v prípadoch, keď je signál z družíc slabší alebo prerušovaný. Hudbu si budete môcť vychutnať cez slúchadlá, a to vďaka 3,5 mm Jack konektoru. Tablet má k dispozícii slot na hlavnú Nano SIM kartu. Prezeranie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a mnoho ďalšieho vám ponúknu rýchle 4G/LTE mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek komplikácii. Tablet dokáže telefonovať cez internet, čo je spôsob komunikácie, pri ktorom hovory nie sú vykonávané cez tradičné telefónne siete, ale pomocou internetového pripojenia. Na tentoúčel využíva technológiu VoLTE/GSM.

Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo.
Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo.

Oceníte inteligentné funkcie

Užívajte si život na plné obrátky s tabletom Lenovo. Plusovým prvkom je rozhodne užitočný senzor, ako jegyroskop, svetelný senzor a G-Senzor, ktorý poskytuje interakciu s okolím. Tablet obsahuje gyroskop, ktorý rozpozná polohu zariadenia a prispôsobí orientáciu obrazovky na pohodlnejšiu manipuláciu. Disponuje svetelným senzorom, ktorý analyzuje okolité osvetlenie a následne upraví jas a kontrast na displeji. Tým dosiahnete ideálnu čitateľnosť a ušetríte energiu batérie automatickým znížením jasu v tmavom prostredí. G-senzor vie detegovať pohyb tabletu v priestore. Presne určí, či nehybne leží, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5 mm jack)

Senzory:

Gyroskop, svetelný senzor a G-Senzor

Obsah balenia:

Stylus

Rozmery:

166,31 × 255,26 × 7,15 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

465 g

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka displeja
11" (27,94 cm) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
8 GB (8 192 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
8 GB (8 192 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
1 000 GB (1 024 000 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2 Hotovo!

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
7 040 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
15 W Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz Hotovo!
Model procesora
MediaTek Helio G88 Hotovo!
Grafický čip
Mali-G52 Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Funkcie
VoLTE/GSM, Rýchle nabíjanie Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
166,31 mm (16,63 cm) Hotovo!
Šírka
255,26 mm (25,53 cm) Hotovo!
Hĺbka
7,15 mm (0,72 cm) Hotovo!
Hmotnosť
465 g (0,47 kg) Hotovo!
Stupeň krytia
IP52 Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Stylus Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Lenovo Tab Hotovo!

Značka/modely

Značka tabletu
Lenovo Hotovo!
Model tabletu
TAB M11 Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, zda je součástí balení i nabíječka? ;-)

Dobrý den, jak je to prosím u tohoto tabletu s podporou OTG? Nebo-li je schopen číst z flash disku tak jako staší generace ? Děkuji za odpověď

1.Je možné používat TAB na volání jako mobil(bez využití internetu)? 2.Bude fungovat na tomto TAB bezproblémově Microsoft 365.

Prosím o informáciu či má tento tablet slot pre SIM kartu mobilného operátora.

Dobrý den, prosím o doporučení vhodné externí klávesnice a dále bych se chtěl zeptat, jestli tento model podporuje dokování? Děkuji.

Príslušenstvo pre Lenovo Tab M11 LTE 8GB + 128 GB Luna Grey + aktívny stylus Lenovo
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií