Nosiče na bicykle

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ nosiča
Univerzálne
(14)
S bočnicami
(6)
Umiestnenie nosiča
Predné
(2)
Zadné
(18)
Na sedlo
(7)
Na rám a zadnú os
(2)
Použitie podľa rozmeru kolies
Na horské bicykle
(9)
Na bicykle 29"
(6)
Na bicykle s kotúčovými brzdami
(5)
Na celoodpružené bicykle
(5)
Použitie podľa rozmeru kolies
1,26 "
29 "
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pre cyklistov, ktorí hľadajú efektívny spôsob, ako bezpečne prepravovať náklad alebo nákup, ponúka nosič na bicykle ideálne riešenie. Od jednoduchých zadných nosičov po robustnejšie predné nosiče, náš sortiment zahrňuje širokú škálu možností pre každého cyklistu. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Pokračovať

Čo je to nosič na bicykle?

Nosič na bicykle je navrhnutý tak, aby poskytoval bezpečné miesto na prepravu batožiny, príslušenstva alebo nákupu. V závislosti od vašich špecifických potrieb si môžete vybrať zadný alebo predný nosič na bicykel, ktorý sa montuje na prednú vidlicu bicykla.

Na čo sa hodí predný alebo zadný nosič na bicykel?

Predný alebo zadný nosič na bicykel je mimoriadne praktický, nielen na každodenné dojazdy do práce, ale tiež na špeciálne príležitosti ako sú nákupy alebo turistické výlety. Pri nákupoch môžete na nosiče na bicykel bezpečne umiestniť nákupné tašky. Na dlhšie cyklovýlety a turistiku je nosič na bicykel predný alebo zadný ideálny na upevnenie batohov alebo špeciálnych cyklistických tašiek, ktoré môžu obsahovať nevyhnutné vybavenie ako sú náhradné diely, oblečenie, jedlo a náradie. Ich robustná konštrukcia poskytuje dostatočnú podporu aj pre ťažšie náklady.

Nosič na bicykle – jeho typy a materiály

Nosič na bicykle sa líši nielen umiestnením, ale aj materiálom a konštrukciou. Niektoré sú vyrobené z ľahkých materiálov ako hliník, zatiaľ čo iné môžu byť robustnejšie s oceľovou konštrukciou. Môžete si vybrať nosič s bočnicami na rám, ktorý poskytuje dodatočnú podporu a bezpečnosť pre väčšie náklady, alebo jednoduchší nosič na sedlovú rúru pre menej náročné použitie.

Zadný nosič na bicykel – prednosti a funkcie

Zadný nosič na bicykel ponúka množstvo funkcií, ktoré zlepšujú používateľský komfort a bezpečnosť. Napríklad, mnohé modely majú integrované úchytky na svetlá alebo reflexné prvky, ktoré zvyšujú viditeľnosť na ceste. Ďalej, niektoré nosiče sú vybavené rýchlym upevňovacím systémom, čo umožňuje ľahké a rýchle odopnutie nosiča, keď nie je potrebný.

i

Správny nosič na bicykle vyberajte podľa vašich osobných potrieb a typu bicykla, ktorý používate. Bez ohľadu na to, či potrebujete prepraviť plné cestovné tašky alebo len potrebujete bezpečné miesto pre vaše nákupné tašky, u nás nájdete nosič na bicykel zadný alebo predný, ktorý vyhovuje vašim potrebám. Objavte našu širokú ponuku na e-shope a zaobstarajte si nosič, ktorý zvýši funkčnosť vášho bicykla a umožní vám komfortnejšie sa pohybovať s vašou výbavou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
29 položiek
Topeak Explorer Tubular Rack pre diskové brzdy
Nosič na bicykel – rúrkový hliníkový zadný, na turistické cestovanie
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTkn0459
Lezyne CADENCE MAGNET BLACK
Držiak na bicykel .
10,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTlez165
5,0
RHINOWALK Nosič na bicykel J001 s upevnením na sedlovku
Nosič na bicykel model: J001, typ: zadní nosič na kolo, materiál: hliníková slitina, rozměr: 8 × 19-21 cm, barva: černá, připevnění: rychloupínáky, umístění: na sedlovku, hmotnost: 1350 g
25,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTbrho10
4,8
Trizand 14851 Zadný nosič na bicykel čierny
Nosič na bicykel Trizand 14851 Zadní nosič na kolo černý
13,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTftmh09
5,0
Lezyne DIRECT X-LOCK GPS MOUNT INSERT BLACK
Držiak na bicykel .
3,70 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTlez163

Nosiče na bicykle

Zadné nosiče na bicykel sú praktickým príslušenstvom na bicykel, ak často jazdíte na nákupy na bicykli alebo vozíte ďalší náklad. Zvoliť môžete nosič zadný alebo predný, ktorý je ideálny na pracovnú aktovku alebo batoh. Kúpte si kvalitné zadné nosiče na bicykel Tern alebo napríklad Force. Výhodou týchto držiakov na bicykle je spoľahlivá konštrukcia a jednoduchý systém pripevnenia.

Noste tašku vpredu aj vzadu

K dispozícii sú univerzálne zadné držiaky na bicykel aj nosiče na skladacie bicykle. Na tomto mieste nájdete aj nástavce na pripevnenie brašien a tašiek na predné koleso. Napríklad nosič Tern Kanga Rack obsahuje nastaviteľné popruhy pre bezpečné pripevnenie rôznej batožiny. Predný držiak na bicykel skladacích bicyklov je vhodným riešením okrem iného z toho dôvodu, že skladacie bicykle majú zadné koleso už značne zaťažené. Montáž zadných nosičov na bicykle je jednoduchá a zvládnete ju v priebehu chvíľky.

 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné nosiče na bicykle Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie nosiče na bicykle Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie nosiče na bicykle Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii nosiče na bicykle recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií