Tašky do pôrodnice

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Čím viac sa blíži pôrod, tým viac mamičky premýšľajú, čo by mala obsahovať taška do pôrodnice a kedy si ju zbaliť. Prvé v poradí sú samozrejme doklady, potom rôzne potreby pre bábätká a nevyhnutnosti pre mamičku. Na čo by ste rozhodne nemali zabudnúť? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Taška do pôrodnice: Kedy zbaliť veci?

Taška do pôrodnice je jednou z dôležitých vecí, ktoré treba pripraviť pred pôrodom. S blížiacim sa príchodom bábätkom mamičky premýšľajú, kedy je najvhodnejší čas na zbalenie tašky do pôrodnice. Aby ste si mohli pripraviť všetko, čo budete potrebovať v pokoji a bez stresu, je ideálna doba približne okolo 36. týždňa. Samozrejme pôrod môže nastať skôr, a tak pokiaľ chcete mať stopercentnú istotu a byť v úplnej pohode, môžete začať okolo 28. týždňa.

i

Taška do pôrodnice na hladký pobyt v nemocnici

Taška do pôrodnice výrazne uľahčuje priebeh pôrodu a pobyt v nemocnici, pretože sa nemusíte strachovať, že so sebou nemáte potrebné veci. Pokiaľ navyše budete mať veci vhodne zorganizované, potom bude taška do pôrodnice skvelým pomocníkom v každej fáze pôrodu.

Čo by mala obsahovať taška do pôrodnice? Zoznam 5 dôležitých vecí

Pokiaľ premýšľate, čo by určite nemalo chýbať v taške do pôrodnice, zoznam bude mať na prvom mieste doklady. Tie by ste si mali skontrolovať určite niekoľkokrát, pretože sú základom pre prijatie do pôrodnice. Ďalšie veci, ktoré bežne obsahuje taška do pôrodnice, vám môžu byť neskôr privezené.

  1. Tehotenský preukaz,
  2. občiansky preukaz,
  3. kartička poistenca,
  4. sobášny list, prípadne overený súhlas s otcovstvom (z matriky),
  5. vyhlásenie o mene pre bábätko.

Okrem vyššie uvedeného je možné mať spoločne s dokladmi pripravený pôrodný plán, v ktorom môžete uviesť svoje priania týkajúce sa pôrodu. Pôrodný plán je v poslednej dobe veľmi obľúbený a môže zahŕňať napríklad priania týkajúce sa utišujúcich liekov, hudby, polohy pre pôrod, vonných esencií a podobe.

Čo sa vám môže hodiť pred pôrodom? Taška do pôrodnice unesie aj niečo pod zub

Taška do pôrodnice bude obsahovať predovšetkým veci na oddelenie šestonedelia, avšak už pred pôrodom môžete oceniť niektoré drobnosti. Pokiaľ bude pôrod trvať dlho, bude sa vám hodiť niečo malé pod zub, ako je napríklad energetická tyčinka, ovocná kapsička či hroznový cukor na dodanie energie – pre všetky prípady sa však neodporúča jesť nič veľké, prípadne sa radšej poraďte s lekárom. Nezabudnite predovšetkým na dostatočný prísun vody.

Taška do pôrodnice slúži aj na umiestnenie pohodlného oblečenia

Na pôrodnej sále sa určite budete chcieť cítiť pohodlne, takže odporúčame nočnú košeľu, ktorú je možné v hornej časti rozopnúť kvôli dojčeniu, avšak väčšinou majú v pôrodnici erárne. Ďalej nezabudnite na teplé ponožky, papuče vhodné aj do sprchy a župan. Mobilný telefón, nabíjačku či slúchadlá musí taška do pôrodnice obsahovať určite.

i

A čo sprievod? Taška do pôrodnice by mala mať miesto aj pre neho

Taška do pôrodnice by mala mať aj priehradku pre sprievod. V tej by malo byť niečo pod zub, na pitie, prípadne drobné peniaze na zakúpenie jedla/pitia na mieste. Dôležité je aj pohodlné oblečenie, pretože nikdy bohužiaľ neviete, ako dlho v pôrodnici budete musieť byť.

Dôležité je rozdelenie: Taška do pôrodnice na veci pre mamičku a pre bábätko

Taška do pôrodnice, respektíve priestor vnútri, sa rozdeľuje na veci pre mamičku a pre bábätko. Verte, že pri správnom rozdelení potom budete veľmi vďační, že nemusíte hľadať body pre bábätko medzi dojčiacou podprsenkou a podobne. Taška do pôrodnice má byť pomocníkom.

Výbava do pôrodnice pre mamičku

Čo by mala obsahovať výbava do pôrodnice pre mamičku? Tu je zoznam najdôležitejších vecí.

  • Popôrodné vložky sú veľmi nasiakavé, priedušné, veľké a dodajú vám pocit sucha. Zaisťujú vám dostatočnú ochranu počas prvých dní po pôrode, kedy je krvácanie hojnejšie a silnejšie. Taška do pôrodnice by mala obsahovať zásobu na niekoľko dní – v pôrodnici však prípadne budú mať náhradnú.
  • Popôrodné nohavičky pomôžu k rýchlejšiemu hojeniu po pôrode, pretože sú jednorazové, vzdušné a jemné. Slúžia najmä na to, aby držali väčšie popôrodné vložky na mieste a poskytovali komfort novopečenej mamičke. Existujú buď sieťované vyhotovenia, alebo klasické, avšak aj vzdušné.
  • Mydlá na intímnu hygienu slúžia na jemné čistenie partií, ktoré potrebujú udržať správne pH. Sú veľmi šetrné, jemné, hypoalergénne a neparfumované. Často bývajú obohatené o upokojujúce zložky pre pocit úľavy. Po pôrode ich používajte čo najviac pravidelne.
  • Vlhčený toaletný papier oceníte najmä z dôvodu odchádzajúcich očistkov a jemnejšieho vyhotovenia. Je ideálny na citlivú pokožku po pôrode, dôležité je, aby bol bez parfumácie a s neutrálnym pH. Často obsahuje napríklad extrakt z dubovej kôry, ktorá má blahodarný vplyv na jemnú pokožku partií.
  • Uteráky sú nevyhnutnosťou na osobnú hygienu v nemocnici. Optimálne by ste mali mať aspoň dva – jeden na intímne partie a druhý na zvyšok tela. Ideálny je mäkký a nasiakavý materiál, ktorý vám bude na tele príjemný. Môžete si zaobstarať aj jeden malý uterák na ruky a tvár.

taška do pôrodnice – popôrodné vložky
Popôrodné vložky

taška do pôrodnice – popôrodné nohavičky
Popôrodné nohavičky

taška do pôrodnice – intímny umývací gél
Intímny umývací gél

taška do pôrodnice – vlhčený toaletný papier
Vlhčený toaletný papier

Dôležitá je aj kozmetická taška do pôrodnice, v ktorej budete mať zubnú kefku, pastu na zuby, hrebeň na vlasy, sprchový gél, šampón a podobne. Hodiť sa vám budú aj rôzne vlasové doplnky, ako sú gumičky, sponky alebo čelenky do vlasov – nie je nič horšie ako vlasy v tvári pri pôrode.

Taška do pôrodnice pre bábätko

Pripravte si aj tašku do pôrodnice pre bábätko. Niektoré pôrodnice vám na začiatku pár vecí požičajú, takže je možné, aby vám tieto veci neskôr priniesol niekto z rodiny alebo priateľov. Čo sa týka oblečenia pre bábätká, to vám väčšinou požičajú na celú dobu pobytu, teda stačí vziať oblečenie len na cestu z pôrodnice.

  • Plienky pre novorodencov sa označujú číslom 1 a väčšinou bývajú pre deti v rozmedzí od 2,5 do 5 kg. Taška do pôrodnice by mala obsahovať aspoň 10 – 15 týchto plienok pre všetky prípady. Plienky pre novorodencov sú krásne mäkké, nasiakavé a sú navrhnuté pre citlivú pokožku malého bábätka.
  • Vlhčené obrúsky slúžia na jemné očistenie bábätka po vykonaní potreby. Sú šetrné a mäkké, a teda ideálne na rýchle očistenie zadočku či genitálií pri výmene plienky. Majú ale aj širšie využitie, pretože sú vhodné aj na očistenie rúk alebo tváre, a tak majú v taške do pôrodnice svoje čestné miesto.
  • Jednorazové prebaľovacie podložky zamedzujú nežiaducemu kontaktu nečistôt s prebaľovacím pultom. Sú veľmi praktické, pretože ich po použití môžete rovno vyhodiť. Hodia sa pri výmene plienok, alebo ako ochrana postieľky či prebaľovacieho stola. Majte v taške aspoň 2 – 3 prebaľovacie podložky.
  • Krém na zapareniny pomôže chrániť citlivú pokožku bábätka, aby nedošlo k zapareniu. Tieto krémy chránia pokožku bábätka pred vlhkosťou a podráždením, ktoré môže vzniknúť kvôli plienkam. Vytvára ochrannú bariéru, ktorá predchádza zapareninám. Základnou zložkou býva zinok vďaka svojim blahodarným účinkom.
  • Fusak, zavinovačka alebo deka na spiatočnú cestu by mala byť samozrejmosťou, konkrétne vyberajte podľa ročného obdobia a aktuálneho počasia. Fusak je vhodný predovšetkým na zimu, ľahšiu zavinovačku využijete zase na jar/jeseň, v lete si potom vystačíte s ľahkou dekou, ktorá bábätko ochráni.

taška do pôrodnice – plienky
Plienky

taška do pôrodnice – prebaľovacie podložky
Prebaľovacie podložky

taška do pôrodnice – krém na zapareniny
Krém na zapareniny

taška do pôrodnice – deka
Deka do autosedačky

Nezabudnite aj na dojčenie – taška do pôrodnice by mala obsahovať 4 dojčiace potreby

Začiatok dojčenia môže byť niekedy ťažký, a tak nie je od veci, aby taška do pôrodnice obsahovala aj dojčiace potreby.

  1. Čaje pre dojčiace matky zvyšujú laktáciu, navyše obsahujú bylinky, ako je fenikel, aníz, rasca, alebo medovka, ktoré pomáhajú bábätkám s odchodom plynov. Dôležité je piť dojčiace čaje pravidelne, pretože na tvorbu materského mlieka je veľmi dôležitý zvýšený pitný režim, ku ktorému slúžia dojčiace čaje perfektne.
  2. Kojenecké podprsenky prídu vhod, aby ste si vždy nemuseli vyhŕňať tričko, a mohli tak dojčiť kdekoľvek. Poskytujú podporu a pohodlie počas dojčenia, a to vďaka odnímateľným košíčkom, ktoré umožňujú ľahký prístup k prsníku. Dbajte na priedušný a mäkký materiál a ideálne vyberajte modely bez kostíc.
  3. Vložky do podprsenky sú dôležité, pretože pri začiatkoch dojčenia z pŕs tečie prebytočné mlieko. Taška do pôrodnice by mala obsahovať hneď niekoľko týchto pomôcok, a to najmä v prvých týždňoch, kedy je únik mlieka oveľa častejší. Môžu byť jednorazové, ale aj opakovateľne použiteľné.
  4. Chrániče bradaviek a náplasti môžu prísť vhod, pretože môže z niekoľkých dôvodov dôjsť k poraneniu pri dojčení. Ide o ochranné kryty, ktoré využijete práve aj popraskanie či bolestivosti bradaviek, a vďaka nim môžete ďalej bez bolesti dojčiť. Náplasti potom slúžia na urýchlenie hojenia.

i

Taška do pôrodnice môže obsahovať aj sťahovací pás

Aby sa brucho po pôrode dostalo čo najskôr do pôvodného stavu, kúpte si popôrodný sťahovací pás, ktorý pomôže rýchlejšie zavinúť maternicu. Pomáha tiež pri spevnení svalov a kože brucha, navyše poskytuje podporu chrbtici. Koža sa vďaka nemu vráti lepšie späť na pôvodné miesto, čo urýchľuje zotavenie.

Akú veľkosť by mala mať taška do pôrodnice?

Pokiaľ premýšľate, akú by mala mať taška do pôrodnice veľkosť, neexistuje jednotná odpoveď. Záleží, čo všetko do pôrodnice budete brať, respektíve v akom množstve. Vždy je ale lepšie zaobstarať si väčšiu tašku, nech máte rezervu. Nikam ju prenášať nebudete, zostane na izbe, teda vám nebude prekážať. Niektoré mamičky si napríklad berú so sebou dvojaké vyhotovenie – jedna taška do pôrodnice pre bábätko a druhá pre ňu a prípadný sprievod.

Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si náš článok Čo so sebou do pôrodnice. Nájdete tam všetky podrobnosti, čo by mala taška do pôrodnice obsahovať.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
255 položiek
CHILLY Hydrating 200 ml - Gél na intímnu hygienu Varianty
5,0 74×
CHILLY Hydrating 200 ml
Gél na intímnu hygienu – dámsky, hydratačný, hypoalergénny, vyživujúci a zvláčňujúci, k aktívnym látkam patrí kyselina mliečna, s prírodnými zložkami, objem 200 ml - 22,45 €/1 l
4,49 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SG679
GOLDIM Babio Biočaj pre mamičky 20 ks - Čaj pre dojčiace matky
Varianty
4,6 45×
GOLDIM Babio Biočaj pre mamičky 20 ks
Čaj pre dojčiace matky – je plný ekologicky vypestovaných byliniek, ktoré podporujú tvorbu materského mlieka
Od  1,79 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY6892
4,6 42×
BELLA Mamma M/L (2 ks)
Popôrodné nohavičky , súčasť povinnej výbavy nových mamičiek, sú elastické a slúžia na opakované použitie, materiál: sieťované a elastická sieťovina, veľkosť: M/L - 1,45 €/ks
2,89 €
1 balenie
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HV044
4,9 111×
LACTACYD Retail Girl 200 ml
Gél na intímnu hygienu – dámsky, hydratačný a upokojujúci, k aktívnym látkam patrí aloe vera a kyselina mliečna, bez alkoholu, bez parabénov a s prírodnými zložkami, objem 200 ml - 26,95 €/1 l
5,39 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OMlact083
4,5 24×
New Baby popôrodný sťahovací pás - veľ. S
Sťahovací pás – na použitie po prirodzených aj operačných pôrodoch, obvod 80 – 90cm, výška 24cm + návod na dychové a svalové popôrodné cvičenia
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY0539
4,9
MEDELA Prsné vložky jednorazové - 60 ks
Vložky do podprsenky jednorazové, diskrétne, neviditeľné pod oblečením, flexibilné, vysoko absorpčné, pohodlné, jemný materiál a lepiace pásky
Zľavnené -9 %
13,42 € 14,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MED027cz
4,7 20×
BELLA Mamma Comfort prsné vložky (30 ks)
Vložky do podprsenky jednorazové, anatomicky tvarované, flexibilné, vysoko absorpčné, pohodlné, jemný materiál a lepiace pásky
3,19 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: UBR020
4,5 24×
New Baby popôrodný sťahovací pás - veľ. L
Sťahovací pás – na použitie po prirodzených aj operačných pôrodoch, obvod 101–110cm, výška 24cm + návod na dychové a svalové popôrodné cvičenia
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY0537
CHILLY Intímne obrúsky Antibacterial 12 ks - Vlhčené obrúsky Varianty
5,0 17×
CHILLY Intímne obrúsky Antibacterial 12 ks
Vlhčené obrúsky – s antibakteriálnymi účinkami - 0,20 €/obrúsok
Cenová bomba
2,39 € Ušetríte 0,50 €
1 balenie
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SG681
CHILLY pH 3,5 200 ml - Gél na intímnu hygienu Varianty
5,0 74×
CHILLY pH 3,5 200 ml
Gél na intímnu hygienu – dámsky, hydratačný, hypoalergénny a zvláčňujúci, k aktívnym látkam patrí glycerín, objem 200 ml - 20 €/1 l
4 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SG680
4,6 42×
BELLA Mamma XL (2 ks)
Popôrodné nohavičky , súčasť povinnej výbavy nových mamičiek, sú elastické a slúžia na opakované použitie, materiál: sieťované a biobavlna, veľkosť: XL - 1,45 €/ks
2,89 €
1 balenie
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HV045
BELLA HydroNatural Sensitive 300 ml - Gél na intímnu hygienu
Varianty
4,9 21×
BELLA HydroNatural Sensitive 300 ml
Gél na intímnu hygienu – dámsky, čistiaci a regeneračný, k aktívnym látkam patrí glycerín, kyselina mliečna a prebiotiká, s neutrálnym pH a s prírodnými zložkami, objem 300 ml - 9,57 €/1 l
Zľavnené -10 %
2,87 € 3,19 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: INT030
4,5
CANPOL BABIES Chránič prsných bradaviek PREMIUM 2 ks
Chrániče bradaviek – z mäkkého silikónu, na boľavé, citlivé, ploché bradavky pri dojčení - 1,55 €/ks
3,10 €
1 balenie
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY8908
3,7 14×
CANPOL BABIES Jednorazové nohavičky L/XL, 5ks
Popôrodné nohavičky , súčasť povinnej výbavy nových mamičiek, sú elastické a slúžia na jednorazové použitie, materiál: priedušný nylon a elastická sieťovina, veľkosť: L/XL  - 0,66 €/ks
3,29 €
1 balenie
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY8911
4,5 11×
T-tomi Bambusové vložky do podprsenky 6 ks
Vložky do podprsenky látkové (prateľné), odolné proti presiaknutiu, na opakované použitie, vysoko absorpčné, pohodlné, jemný materiál a priedušné
12,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY5344
4,9 111×
LACTACYD Retail Daily Lotion 400 ml
Gél na intímnu hygienu – dámsky, čistiaci, hydratačný a upokojujúci, k aktívnym látkam patrí kyselina mliečna, s neutrálnym pH a s prírodnými zložkami, objem 400 ml - 21,48 €/1 l
8,59 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: INT032
4,5 12×
Chicco Tampóny do podprsenky antibakteriálne 60 ks
Vložky do podprsenky jednorazové,
8,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY5864
4,7
HiPP Mama BIO Čaj pre dojčiace matky - 6x 30g
Čaj pre dojčiace matky - v BIO kvalite pre dojčiace matky
24,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY5096
5,0 10×
SALOOS Sprchový olej Intimia 125 ml
Gél na intímnu hygienu – dámsky, čistiaci, hydratačný, regeneračný a upokojujúci, k aktívnym látkam patrí bio sezamový olej, bio slnečnicový olej, mandľový olej, tea tree, vitamín a, vitamín e, geránium a manuka, s prírodnými olejmi, s prírodnými zložkami, s retinolom (vitamín A) a s vitamínmi, objem 125 ml - 39,20 €/1 l
4,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSMU0322
LACTACYD Wipes Antibacterial 15 ks - Vlhčené obrúsky Varianty
4,8 28×
LACTACYD Wipes Antibacterial 15 ks
Vlhčené obrúsky – vlhčené obrúsky na intímnu hygienu; obsahujú prírodnú L-kyselinu mliečnu pre zachovanie prirodzenej rovnováhy intímnych partií a výťažok z tymianu, ktorý zabezpečuje zvláštnu ochranu proti zlým baktériám - 0,17 €/obrúsok
2,59 €
1 balenie
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OMlact632
3,7 14×
CANPOL BABIES Jednorazové nohavičky L, 5 ks
Popôrodné nohavičky , súčasť povinnej výbavy nových mamičiek, sú elastické a slúžia na jednorazové použitie, materiál: priedušný nylon a elastická sieťovina, veľkosť: L - 0,66 €/ks
3,29 €
1 balenie
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY8910
3,7 14×
CANPOL BABIES Jednorazové nohavičky M, 5ks
Popôrodné nohavičky , súčasť povinnej výbavy nových mamičiek, sú elastické a slúžia na jednorazové použitie, materiál: priedušný nylon a elastická sieťovina, veľkosť: M - 0,62 €/ks
3,10 €
1 balenie
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY8909
4,5 15×
TrueLife Breast Pads 100 ks
Vložky do podprsenky jednorazové, anatomicky tvarované, odolné proti presiaknutiu, diskrétne, neviditeľné pod oblečením, vysoko absorpčné, pohodlné, jemný materiál, priedušné a lepiace pásky - 0,08 €/ks
Zľavnené -11 %
7,99 € 8,99 €
1 balenie
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: xxBABY14898
4,9 111×
LACTACYD Retail Prebiotic Plus 200 ml
Gél na intímnu hygienu – dámsky, hydratačný, regeneračný a upokojujúci, k aktívnym látkam patrí kyselina mliečna, bez alkoholu, bez parabénov a s prírodnými zložkami, objem 200 ml - 27,50 €/1 l
Cenová bomba
5,50 € Ušetríte 0,62 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OMlact311

Tašky do pôrodnice

Tašky do pôrodnice

V kategórii Tašky do pôrodnice máme práve teraz na Alza.sk celkom 255 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné tašky do pôrodnice Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie tašky do pôrodnice Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie tašky do pôrodnice Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii tašky do pôrodnice recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií