Winix Zero S

Zobraziť katalóg
Winix Zero S
4,0 4 hodnotení
Čistička vzduchu – výkon 410 m³/h, príkon 65 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 100 m², hlučnosť od 27 do 51 dB(A), antibakteriálny, HEPA, uhlíkový, prachový filter, s turbo módom, časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, ionizáciou vzduchu, 4 režimy čistenia, vhodná pre alergikov, indikácia kvality ovzdušia a výmeny filtra, ovládanie na tele, senzor svetla, senzor prachu, umývateľný filter a dotykový panel súčasťou, rozmery 60 × 37,9 × 19,9 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WINcis234 Produktové číslo:  4554

Winix Zero S

Winix Zero S je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .
Čistička vzduchu Winix Zero S

Dýchajte zdravo s inteligentnou čističkou vzduchu Winix Zero S

Vytvorte zo svojho domova ešte lepšie a zdravšie miesto na život pomocou výkonnej čističky vzduchu Winix Zero S. Štvorstupňový filtračný systém a vysoký výkon vám umožnia čističku vzduchu používať v miestnostiach do 100 m2. Winix Zero S odstraňuje zo vzduchu alergény, vírusy, baktérie, dym a ďalšie škodlivé častice. V automatickom režime pomocou inteligentného prachového senzora čistička vzduchu sama upravuje rýchlosť čistenia podľa nameranej kvality vzduchu v miestnosti. Týmto spôsobom budú nečistoty odfiltrované čo najefektívnejšie a zároveň je zabezpečená úsporná a tichá prevádzka spotrebiča.

Čistička vzduchu Winix Zero S

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Winix Zero S

  • Odporúčané pre miestnosti do 100 m2
  • Zariadenie má štyri rýchlostné režimy
  • Nízka prevádzková hlučnosť
  • Štvorstupňová filtrácia vzduchu sa postará o perfektnú čistotu vzduchu
  • Technológia PlasmaWave dezinfikuje vzduch
  • Inteligentný prachový a svetelný senzor
  • Nočný režim na tichú prevádzku počas noci
  • Jednoduchá obsluha vďaka automatickému režimu
  • Prehľadný dotykový panel s LED indikáciou
  • Moderné vyhotovenie ocenené reddot design award a IF Design Award
  • Rukoväť na pohodlné prenášanie prístroja
  • Predĺžená záruka 3 roky
Čistička vzduchu Winix Zero S

Dizajn s prestížnym ocenením

Za svoje dizajnové vyhotovenie si čistička vzduchu Winix Zero S vyslúžila prestížne ocenenie Reddot Design Award a IF Design Award. Čistička má totiž moderne poňatý dizajn. Atraktívny dizajn čističke vzduchu prepožičiavajú zaoblené hrany aj štýlová mriežka na výstupe vzduchu. Pomocou rukoväti môžete čističku vzduchu Winix Zero S ľahko prenášať z miesta na miesto.

Čistička vzduchu Winix Zero S

Čistička vzduchu Winix Zero S má vysoko účinný filtračný systém

  • Umývateľný predfilter – slúži na zachytenie väčších nečistôt, ako sú vlasy, chlpy, alebo zvieracia srsť.
  • AOC filter s aktívnym uhlím – odstraňuje zo vzduchu nepríjemný zápach, škodlivé plyny a prchavé organické látky (formaldehyd, benzén atď.).
  • True HEPA filter H13 – s 99,97 % účinnosťou čistička vzduchu odfiltruje jemný prach, peľ, roztočové alergény, spóry plesní, zvieracie alergény, baktérie a iné škodlivé mikroorganizmy.
Čistička vzduchu Winix Zero S

Pokročilá technológia PlasmaWave

Špeciálna plazmová technológia funguje ako účinná forma dezinfekcie vzduchu. Tá spočíva v efektívnom odstránení všetkých typov znečisťujúcich látok. Obzvlášť účinne znižuje koncentráciu vírusov a baktérií v interiéroch. Čistička vzduchu Winix Zero S s technológiou plazmovej ionizácie je úplne bezpečná. Svojím pôsobením osviežuje vzduch v miestnosti a pozitívne ovplyvňuje kvalitu života aj spánku.

Čistička vzduchu Winix Zero S

Čistička sa môže pochváliť certifikovanou účinnosťou

Čistička Winix Zero S prešla prísnym testovaním, z ktorého si výrobca odniesol certifikáty nezávislých medzinárodných inštitúcií. Tie dávajú jasne najavo, že čistička vzduchu Winix Zero S spĺňa prísne nároky na výkon a filtračnú účinnosť.

  • ECARF – certifikácia produktov, ktoré spĺňajú prísne kritériá účinnosti a sú teda vhodné pre ľudí trpiacich alergiami.
  • UK Allergy – produkt bol testovaný v nezávislom laboratóriu s preukázaním účinnosti na odstránenie, či zníženie alergénov.
  • Zaručená účinnosť ProAlergiky.cz – schválené českými odborníkmi na alergie, astmu a atopický ekzém.
Čistička vzduchu Winix Zero S

Farebný ukazovateľ kvality vzduchu

Čistička vzduchu Winix Zero S je vybavená farebným LED indikátorom priamo na ovládacom paneli, vďaka ktorému v reálnom čase zistíte, aká je kvalita vzduchu v miestnosti. Nízka koncentrácia nečistôt je označená modrou farbou, priemerná oranžovou a vysokú mieru znečistenia signalizuje červená farba.

Čistička vzduchu Winix Zero S

Čistička vzduchu Winix Zero S vás v noci rušiť nebude

Doprajte si čistý vzduch aj počas noci. Čistička vzduchu Winix disponuje nočným režimom. Akonáhle ho zapnete, dôjde k vypnutiu podsvietenia ovládacieho panelu a otáčky ventilátora budú pracovať na najnižšom stupni. Winix Zero S je vybavená svetelným senzorom, ktorý zapne automaticky nočný režim, keď sa v miestnosti zhasne/zošetrí.

Čistička vzduchu Winix Zero S

Indikátor výmeny filtrov

Aby mala čistička vzduchu Winix Zero S vždy tú najlepšiu účinnosť, je potrebné, aby boli jej filtre v poriadku. Presne preto sú na tele prístroja umiestnené praktické indikátory. Čistička vzduchu Winix automaticky zaznamenáva dĺžku prevádzky a stupeň výkonu, podľa čoho vypočítava životnosť filtra. V prípade potreby výmeny filtra sa rozsvieti indikátor na ovládacom paneli.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príkon
65 W Hotovo!
Vzduchový výkon
410 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
100 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
51 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
27 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
65 W Hotovo!
Vzduchový výkon
410 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
100 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
51 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
27 dB(A) Hotovo!
Počet režimov čistenia
4 Hotovo!
Výbava
Senzor svetla, Senzor prachu, Umývateľný filter, Dotykový panel Hotovo!
Typ ovládania
Na tele Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Prachový, Antibakteriálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
37,9 cm Hotovo!
Hĺbka
19,9 cm Hotovo!
Výška
60 cm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn
iF Product Design Award, Red Dot Design Award Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Vo februári sme zakúpili čističku vzduchu Winix Zero S. Po 3 mesiacoch začal svietiť indikátor na výmenu filtrov. Použité filtre sme dňa 30.05.2024 vymenili za nové (filtre určené pre daný model). Postupovala som podľa návodu, vymenila som filter, následne som resetovala čističku cez resetovacie tlačidlo, kým nezaznel signál a kontrolný LED indikátor nezhasol. Následne som spustila opätovne čističku vzduchu a približne po 1-2 min prevádzky daný indikátor sa opäť rozsvietil. Tento jav sa odvtedy opakuje pri každom zapnutí a spustení čističky vzduchu. Dá sa tento problém nejakým spôsobom vyriešiť? Ďakujem, Ľubica

Dobrý den. Jsou součástí čističky filtry nebo je třeba zakoupit je separátně? Děkuji. Hanka

Príslušenstvo pre Winix Zero S
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií