AHAVA Everyday Mineral Essentials Sada

Zobraziť katalóg
AHAVA Everyday Mineral Essentials Sada
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: 1 ks Essential Day Moisturizer Normal to Dry skin 50ml, 1 ks Purifying Mud Mask 100ml a 1 ks Mineral Hand Cream 40ml
Kód:  VBAL792 Produktové číslo:  697045014781 Stránky výrobcu
AHAVA Everyday Mineral Essentials Sada Predaj skončil

AHAVA Everyday Mineral Essentials Sada

Kozmetická súprava AHAVA je darčekovým setom pre všetky ženy so suchou pleťou a vysušenou pokožkou. AHAVA Everyday Mineral Essentials Set ponúka každodennú starostlivosť o vašu pokožku v podobe minerálneho pleťového krému, čistiacej pleťovej bahennej masky a minerálneho krému na ruky. Výživný pleťový krém AHAVA predstavuje základnú nevyhnutnú dennú starostlivosť o pleť. Vďaka obsahu minerálov z Mŕtveho mora pleť vyživuje a hydratuje do hĺbky.  Vďaka vitamínu E a aloe vera upokojuje podráždenú pokožku. Značka kozmetiky AHAVA využíva k svojej výrobe výhradne produkty prírodného pôvodu. Všetky produkty z darčekovej kozmetické sady AHAVA Everyday Mineral Essentials sú balené do recyklovateľných obalov.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady AHAVA Everyday Mineral Essentials Set

  • Darčeková kozmetická súprava AHAVA je určená pre ženy s normálnou, citlivou a suchou pleťou
  • AHAVA Everyday Mineral Essentials Set obsahuje minerálny pleťový krém, pleťovú masku a krém na ruky s minerálmi z Mŕtveho mora
  • Pleťová starostlivosť je určená na každodenné použitie
  • Set Everyday Mineral Essential Set dodá pleti výživu a hydratáciu
  • Obsah minerálov zamedzuje starnutiu pokožky vplyvom voľných radikálov
  • Vitamín E a aloe vera viditeľne redukujú začervenanie a pleť upokojujú
  • Prípravky v darčekovom sete AHAVA omladzujú pokožku pleti i rúk
  • Značka kozmetiky AHAVA využíva k svojej výrobe výhradne produkty prírodného pôvodu
  • Produkty sú vhodné pre citlivú pleť a balené do recyklovateľných obalov
  • Prípravky neobsahujú chemické konzervanty, ftaláty, ropné látky a čistiace produkty sú bez sulfátov

Oživte svoju pleť s pleťovým krémom AHAVA Essential Day Moisturizer Normal to Dry Skin

Pleťový krém AHAVA Essential Day Moisturizer poskytuje normálnej až suchej pokožke trvalú hydratáciu, ktorá vydrží po celý deň. Zloženie obohatené o látku Osmoter, exkluzívnu zmes minerálov z Mŕtveho mora, ktorá dodáva pleti potrebnú vlhkosť a ochranu pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. V kombinácii s vitamínom E a aloe vera upokojuje podráždenú pokožku tváre. Rozmaznávajúci krém AHAVA opäť navracia mladistvý vzhľad pleti s maximálnou hydratáciou. Objavte v sebe svoje nové ja s jedinečnou dennou starostlivosťou unikátnej prírodnej kozmetiky AHAVA.

Aplikácia:
Hydratačný krém naneste každé ráno na dôkladne vyčistenú pleť. Jemne vmasírujte, kým sa krém úplne nevstrebe.


Zloženie:
Aqua (Mineral Spring Water), Etylhexyl Palmitate, Isopropylmyristate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Propanediol (Corn derived Glycol), Alanine & Creatine & Glycerín & Glycine & Magnesium Aspartate & Sacharidy Hydrolysate & Urea, Etylhexyl Methoxycinnamate, Peg-40 Stearate, Sorbitan Tristearate, Caprylyl Glycol & Chlorphenesin & Phenoxyethanol, Maris Sal (Dead Sea Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dimethicone, Allantoín, Parfum (Fragrance), Tocopherol (Vitamín E), Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool.

Maska AHAVA Purifying Mud Mask čistí pleť do hĺbky

Jedinečná bahenná maska AHAVA Time to Clear Purifying Mud Mask aktívne napomáha pri detoxikácii pleti a zároveň jej poskytuje hĺbkovú hydratáciu. Obsahuje patentovanú zložku Osmoter z Mŕtveho mora, ktorá napomáha pokožku hydratovať, a prírodné bahno z Mŕtveho mora, ktoré sa postará o dokonalé vyčistenie zanesených pórov, ich stiahnutie, dezinfekciu a celkové upokojenie pleti. Vďaka obsahu zinku, panthenolu, extraktu z harmančeka, aloe vera a kaolínu sa čistiaca maska postará o redukovanie začervenania. Výsledkom je zdravá, svieža a žiariaca pleť s maximálnou hydratáciou. Detoxikačná bahenná maska AHAVA bola vyrobená s ohľadom na citlivú pokožku.

Použitie:
Aplikujte jemnú vrstvu na čistú pleť okrem oblasti očí a nechajte pôsobiť 3 až 10 minút. Potom zmyte dôkladne teplou vodou. Používajte 2 až 3× týždenne.


Zloženie:
Kaolín, Silt (Dead Sea Mud), Aqua (Mineral Spring Water), Cocamide MEA & DMDM Hydantoín & Sodium Lauroamphoacetate & Sodium Trideceth Sulfate, Propanediol (Corn derived Glycol), Glyceryl Stearate, Etylhexyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract & Propylene Glycol, Glycerín, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ceteareth-30 & Cetearyl Alcohol, Maris Sal (Dead Sea Water), Sodium Lactate, Zinc Oxide, Caprylyl Glycol & Chlorphenesin & Phenoxyethanol, Panthenol (Pro Vitamín B5), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Stearyl Alcohol, Magnesium Aluminum FX, Hydroxyethylcellulose, Peg-40 Stearate, Allantoín, Lactic Acid, Dimethicone, Sorbitan Tristearate, Xanthan Gum, PEG-5 Cocoate & PEG-8 Dicocoate & PEG-9 & Iodopropynyl Butylcarbamate, Triclosan, Methylisothiazolinone, BHA, Tocopherol (Vitamín E).

AHAVA Mineral Hand Cream môžu používať aj deti

Minerálny krém na ruky AHAVA má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Krém obsahuje vysoký obsah minerálov z Mŕtveho mora. Prípravok účinne zvláčňuje hrubú a suchú pokožku, hydratuje a vyživuje vaše ruky. Zaujme príjemnou vôňou po zelených slivkách, santalovom dreve a hrabe. Krém je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pleť a detskú pokožku od 3 rokov.

Aplikácia:
Nanášajte potrebné množstvo a votrite do dlaní.

Zloženie:
Aqua (Mineral Spring Water), Etylhexyl Palmitate, Ceteareth-30 & Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerín, Sodium Cetearyl Sulfate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Flower Water, Propanediol (Corn derived Glycol), Phenoxyethanol & Ethylexylglycerín, Maris Sal (Dead Sea Water), Dimethicone, Parfum (Fragrance), Allantoín, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate.


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA Everyday Mineral Essentials Sada Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Everyday Mineral Essentials Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA Everyday Mineral Essentials Set.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií