Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Moto pneumatiky Mitas

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Výber pneu pre moto
Použitie
Športové
(2)
Cestovné
(1)
Cross
(24)
Enduro
(12)
Rýchlostný index
J (do 100 km/h)
(2)
M (do 130 km/h)
(20)
N (do 140 km/h)
(1)
P (do 150 km/h)
(1)
R (do 170 km/h)
(12)
T (do 190 km/h)
(7)
V (do 240 km/h)
(2)
Filtrovať
Motopneu Mitas

Motopneu Mitas: popredný výrobca pneumatík

Spoločnosť Mitas veľmi úspešne pokračuje v dlhej tradícii výroby, ktorá začala už v roku 1920. V súčasnosti sa radí medzi popredných európskych výrobcov pneumatík pre motocykle a bicykle. Inovatívne technológie, vlastné know-how a vysokokvalitné materiály sú v Motopneu Mitas samozrejmosťou. Všetky produkty sú vyrábané v Európe podľa prísnych kvalitatívnych noriem. Kvalitou sú pneumatiky Mitas obľúbené nielen medzi bežnými používateľmi, ale aj mnohými špičkovými motocyklovými športovcami z rôznych disciplín. 

Mitas pneu enduro

Zdolávajte najrôznejšie druhy povrchov s Mitas enduro

Užite si dobrodružstvo naplno s pneumatikami Mitas enduro, pre ktoré nebude problém prekonať akýkoľvek terén. Vďaka premyslenému spojeniu zmesi a dezénu ponúkajú pneumatiky skvelú jazdnú stabilitu a vysokú priľnavosť k vozovke. Moderná technológia SCT zase zaručuje optimálnu tuhosť kostry, a tým aj dlhšiu životnosť. Pneumatiky Mitas využívajú aj najlepší svetoví pretekári pre ich extrémny kilometrový výkon a vynikajúce jazdné vlastnosti.

Motokrosové pneu Mitas do extrémnych podmienok

Vysokovýkonné motokrosové pneu Mitas boli vyvinuté a testované v spolupráci s mnohými špičkovými motokrosovými jazdcami Grand Prix, čím bez kompromisov spĺňajú aj tie najvyššie požiadavky. Pneumatiky nájdu využitie v stredne ťažkom aj ťažkom teréne. Vyznačujú sa predovšetkým extrémnou pevnosťou a odolnosťou, ale pochváliť sa môžu aj skvelými jazdnými vlastnosťami – motopneu Mitas skvele držia na suchom aj mokrom povrchu. 

Pneumatiky Mitas motokros
Mitas pneu duša

Duša pre moto pneumatiky Mitas: komfort a bezpečie

Duša na motorku je dôležitou súčasťou vybavenia každého motocyklistu a duša Mitas príde vhod najmä pri výmene pneumatiky alebo ako náhradný kúsok do zásoby pre prípad núdze. Môže sa pochváliť výbornou odolnosťou proti prerezaniu, priľnavosťou a záberovými vlastnosťami s nízkym valivým odporom. Spoločnosť Mitas ponúka široký sortiment duší ako pre motocykle, tak aj pre skútre a mopedy. 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
45 položiek

Moto pneumatiky Mitas

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné moto pneumatiky Mitas Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie moto pneumatiky Mitas
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií