BODY BALL 95

Zobraziť katalóg
BODY BALL 95
Fitlopta modrý, priemer 95 cm, nosnosť 300 kg, BRQ, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA903n3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BODY BALL 95

Gymnastická lopta BODY BALL je veľmi príjemný a oveľa mäkšie nafukovacia lopta (než klasické lopty naprradu Gymnic).Je vyrobený z mäkčeného PVC v prevedení BRQ, čo znamená, že v tejto úprave loptu pôsobí, že má perleťový nádych.Vzhľadom k svojej mäkkosti je vhodný pre osoby po mozgových príhodách, s obrnou, s diagnózou DMO, s poruchou rovnováhy, staršie osoby.Možno ho použiť pre vyrovnávaciu, preťahovacie, posilňovacie a balančné cvičenia, možno je relaxácia, koordinácia a koncentrácia pohybu.
Využívaním "balansovanie" a zapájaním hlbokých svalov odstraňuje svalovú nerovnováhu, pomáha správne spevniť telo a zlepšiť jeho držanie.Zlepšuje lokomočné funkcie pohybového systému.Pri správnom použití napomáha izolovať precvičované oblasti svalov a eliminuje zapájanie svalov pomocných, ďalej zabraňuje statickému preťažovaniu chrbtice, núti nás podsadiť panvu, čo je východiskový bod pre správne držanie tela.Pohupovanie na lopte napomáha udržiavať jadro platničky v správnej polohe a bráni vyklenování platničky smerom do kanála chrbticového.Balené v papierovej škatuľke s 2 špuntík, redukciou pre nafukovanie pumpičkou na bicykel či auto.

Priemer:
95 cm

Farba:

Modrá

Max.nosnosť:
300 kg

Vek:
Nie je vhodné pre deti do 3 rokov - obsahuje malé časti.

Certifikát:
V súlade s európskym štandardom UNI-EN 71, časť 1, 2, 3, Medical device 93/42 CEE - 93/42 EWG a test bezpečnosti GEL2-7.96 0123311 (zhodné s DIN EN 71, T1/7.90 a DIN EN 71, T2/1.94), vyrobené bez použitia ftalátov podľa smernice EU 76/769/EHS - 2005/84/EC.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BODY BALL 95 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BODY BALL 95. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BODY BALL 95. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BODY BALL 95. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BODY BALL 95.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií