Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny

Zobraziť katalóg
Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny
Cestovný kufor škrupinový, objem 36 l (veľkosť S), teleskopické a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 55×21×39 cm, hmotnosť 3000g
Kód:  SPTrc0024 Produktové číslo:  5049766515552

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny Predaj skončil

Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny

Dizajnovo veľmi originálny kufor Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny oceníte na cestách na dovolenku aj za prácou. Veľkosť S splní požiadavky na letisku pre príručnú batožinu. Celkový objem vnútorného priestoru 36 l sa hodí tak akurát na prepravu každodenných nevyhnutností. Škrupina, z ktorej je kufor vyrobený je vhodnou voľbou vďaka vysokej odolnosti proti poškodeniu. Vzhľadom k tomu si poradí s vodou aj nárazmi. Nech už cestujete kamkoľvek, cestovný kufor Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny bude neoceniteľným pomocníkom, ktorý skoro na prvý pohľad oslní dokonalým spracovaním aj funkčnou stránkou a príjemným používaním.

Šikovný TSA zámok ochráni vaše veci pred zlodejmi

Pre väčšiu bezpečnosť letov sa musíme zmieriť s tým, že agenti TSA (Transportation Security Administration) na letiskách môžu kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Nie bežne požadované prehliadaný kufor otvárať, tu a tam je ale nutné fyzicky prelomiť zámok na kufri. Praktické zámky TSA samozrejme zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Do kufra sa dostane len ochranka, o veci sa strachovať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny ľahko uzamknete pomocou troch číslic a cestujete v pokoji a pohode.

Základné výhody kufra Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny

  • Kufor má vo výbave štyri kolieska, manipulácia s ním je veľmi jednoduchá
  • Pridané držadlo napomáha ľahšej manipulácii s kufrom
  • Dva praktické popruhy pomôžu s organizáciou uložených vecí
  • Vnútorná priehradka dovolí ukladať niektoré veci bokom od ostatných

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Objem
36 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
39 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
21 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Objem

Objem
36 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
39 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
21 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cestovný kufor ROCK TR-0165/3-S ABS – čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cestovní kufr ROCK TR-0165/3-S ABS - černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCK Reisekoffer TR-0165/3-S ABS - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCK Reisekoffer TR-0165/3-S ABS - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROCK TR-0165/3-S ABS utazóbőrönd - fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií