Compass Svietidlo 2in1 13LED s magnetom

Zobraziť katalóg
Compass Svietidlo 2in1 13LED s magnetom
5 1 hodnotení
Svietidlo LED s bodovým a s priestorovým svetlom vybavená magnetom pre ľahké pripevnenie. 12 + 1x vysoko svietivé LED s nízkou spotrebou, napájanie 4x batéria AAA (nie sú v balení). Svetlo sa rozsvieti spínačom na zadnej strane, jedno stlačenie svetlo bodové, druhé stlačenie svetlo priestorové.
Kód:  AUPR145 Produktové číslo:  08315

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Compass Svietidlo 2in1 13LED s magnetom Predaj skončil

Compass Svietidlo 2in1 13LED s magnetom

Firma Compass prináša na trh praktické svietidlo malých rozmerov, ktoré disponuje dvoma režimami svietenia. Môžete ho využiť buď ako klasickú bodovú baterku, alebo jedným stlačením tlačidla z neho urobíte svietidlo priestorové, čo možno veľmi efektívne využiť pri rôznych činnostiach. Svietidlo je vybavené vysoko svietivými LED diódami s nízkou spotrebou, ktoré poskytujú skvelý svetelný výkon. Napájanie zaisťujú štyri batérie AAA, ktoré udržia zariadenie v prevádzke na dostatočne dlhú dobu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom ho môžete nosiť vo vrecku bez toho, aby zaberalo zbytočné miesto a nejak prekážalo. Za zmienku určite stojí integrovaný magnet, pomocou ktorého je možné svetlo ľahko prichytiť na ľubovoľný kovový predmet.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné svietidlo s dvoma režimami svietenia
  • Pútko na zavesenie
  • 12 + 1 vysoko svietivých LED diód
  • Integrovaný magnet

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Svítilna 2in1 13LED s magnetem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COMPASS Svítilna 2in1 13LED s magnetem.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií