Intel Core i7-7700K @ 5.2GHz OC PRETESTED

Zobraziť katalóg
Intel Core i7-7700K @ 5.2GHz OC PRETESTED
Procesor Quad-Core, HT, 4,2GHz (95W), Turboboost 4,5GHz, Intel HD Graphics 630 (1150MHz), 8MB L3 cache, zásuvka 1151,
Kód:  BO533e4g Produktové číslo:  BX80677I77700K

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Core i7-7700K @ 5.2GHz OC PRETESTED Predaj skončil

Intel Core i7-7700K @ 5.2GHz OC PRETESTED

Off
Intel Core i7-7700K @ 5.0 GHz OC TESTED

Testovaný procesor Intel Core i7-7700K @ 5,2 GHz OC

Tento kremík bol starostlivo predbežne testovaný našim extrémnym overclockerom Elkim a zaručuje šírku pásma 5,2 GHz pri použití všetkých 4 jadier a 8 vlákien.

Off
Chlazení pomocí dusíku

Ako získať lepší bit CPU?

Quartz lotéria? Jednou z hlavných vlastností dnešných procesorov je, že to nie je kus, ako kus. Rozdiely v konečnej frekvencii po pretaktovaní dosahujú až stovky MHz nad základnou frekvenciou. Zatiaľ čo jeden kus zvládne maximálne 4,8 GHz, ďalší bit až do 5,3 GHz.

Off
Důkladný výběr CPU

Elkim dôkladne testuje našich procesorov a hľadá ich limity.

Off
Až 5GHz frekvence

Vďaka nášmu profesionálnemu prístupu a dlhoročným skúsenostiam sme na našom trhu jediní, ktorý vám ponúkne garantované CP procesorov.

Off
Elkim

Overclocker Elkim

Dobrý deň, zaoberám sa hľadaním hardvérových limitov a ich presunom dopredu. Do mojich rúk beriem najextrémnejšie metódy chladenia, ako je kvapalný dusík, ktorý dosahuje -196 ° C.

Off
OC

Výber správnych komponentov pre naše výberové bity

Základom vysokých frekvencií je kombinácia dobre zvolených komponentov. Tu sú naše tipy na získanie zaručenej viazanosti na tejto stránke.

Off
Vodní chlazení NZXT

Výkonné chladenie je alfa.

Off
Vodní chlazení

Tento procesor bol testovaný a chladený s použitím NZXT Kraken X62 .

Off
Kingpincooling

Použite vysoko kvalitnú pastu

Rovnako dôležitá je aj veľká tepelne vodivá pasta. Pre nás odporúčame Thermal Grizzly Conductonaut alebo Kryonaut.

Off
ASUS MAXIMUS IX APEX

Pravý podvozok s omega

Výber procesora si zaslúži to najlepšie! Rozdiely v intenzite napätia: frekvencia rôznych základných dosiek je rádovo desiatok milivoltov. Po dlhoročných skúsenostiach odporúčam vyššie modely modelu Gamers od spoločnosti ASUS. Testujeme naše kúsky na ASUS MAXIMUS IX APEX .

Off
Seasonic Prime 1200W Platinum

Pravá šťava

Kvalitný zdroj je prvoradý! Ak je to dôležité, aká je dobrá a stabilná základná doska. Naše výberové bity sú testované na Seasonic Prime 1200w Platinum. V tomto prípade nie je toľko o celkovej kapacite, ale o kvalite a celkovom návrhu napájania. Ja osobne odporúčam sezónne zdrojové hodiny, hlavne najnovšie série Prime je vynikajúce pre overclocking účely..

Naše tipy na dosiahnutie zaručeného taktu

  • V UEFI použite nastavenie napätia jadra pre ručný režim, kde je napájanie vždy efektívnejšie ako offsetový alebo adaptačný režim.
  • Na úrovni 6 ASUSdesek LLC použite externý Digi + Power Control, aby ste predišli nežiaducim poklesom napätia, ktoré by mohli narušiť stabilitu pretaktovania.
  • Procesory Kaby Lake sú veľmi citlivé na teploty, preto používajú minimálne kvalitné vodné chladenie AiO 240 mm a dobrú tepelne vodivú pastu. Čím silnejšie je chladenie, tým lepšie dostanete. To súvisí s dobre naladeným prúdom vzduchu vo vašej skrini, ak prúdenie vzduchu nie je optimálne, ani chladič procesora nebude fungovať správne.
  • Dobrý zdroj, ktorý môže priniesť stabilné a presné napätie, je základom všetkého. Odporúčame sezónne zdroje zo série Prime.
  • Počítanie našich výberov vyžaduje aspoň základné skúsenosti a náhľad na problém. Majte na pamäti, že to nie je záležitosť plug and play, aby ste vyladili pretaktovaný systém do stabilného režimu, vyžadujú trpezlivosť a úsilie.
  • Všetky procesory boli testované aspoň 1 hodinu v náročnom stresovom teste spoločnosti ASUS, ktorý tiež používa pokyny AVX.

Konečné odporúčanie

Aby ste dosiahli zaručený takt, je potrebné, aby naše tipy boli čo najbližšie alebo aby sa čo najbližšie priblížili k vám. Majte na pamäti, že nedokonalá kombinácia komponentov môže spôsobiť zlyhanie zaručenej frekvencie. Rozdiely v základných doskách robia desiatky milivoltov, čo ide ruka v ruke so zvýšením teploty procesora a požiadavkou na chladenie a celkovým výsledkom.
Ak nechcete dosiahnuť výsledok, budeme vám k dispozícii na emailovej adrese.
Ak po konzultácii ešte nemôžete dosiahnuť výsledok, nahradíme vás niečím, s ktorým môžete zvládnuť :).

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Modelové označenie
Intel Core i7-7700K Hotovo!
Kódový názov procesora
Kaby Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!

Rad

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Socket
Intel 1151 Hotovo!
Modelové označenie
Intel Core i7-7700K Hotovo!
Kódový názov procesora
Kaby Lake Hotovo!

Počet jadier

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
4,2 GHz (4,2 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
5,2 GHz (5 200 MHz) Hotovo!

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty
Intel HD Graphics 630 Hotovo!
Frekvencia
0 MHz Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Integrované GPU, HyperThreading Hotovo!
TDP
95 W Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!
L2 cache
1 MB Hotovo!
L3 cache
8 MB Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intel Core i7-7700K @ 5.2GHz OC PRETESTED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core i7-7700K @ 5.2 GHz OC PRETESTED. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core i7-7700K @ 5.2 GHz OC PRETESTED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core i7-7700K @ 5.2 GHz OC PRETESTED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Core i7-7700K @ 5.2 GHz OC ELŐZETES.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií