ONCLÉ BIORGANIC Sprchovacie mlieko 200 ml

Zobraziť katalóg
ONCLÉ BIORGANIC Sprchovacie mlieko 200 ml
Sprchový krém – pre ženy aj mužov, vhodný na všetky typy pokožky, hydratačný a vyživujúci, aktívne látky: kyselina mliečna, ideálny na suchú pokožku, s prírodnými olejmi a s vitamínmi, vyhotovenie: bio, objem 200ml - 54,50 €/1 l
Kód:  SG867 Produktové číslo:  8595686303603

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ONCLÉ BIORGANIC Sprchovacie mlieko 200 ml Predaj skončil

ONCLÉ BIORGANIC Sprchovacie mlieko 200 ml

ONCLÉ BIORGANIC umývacie mlieko zaistí jedinečnú starostlivosť pre vašu pokožku. Sprchovací krém šetrne a efektívne odstraňuje nečistoty. ONCLÉ BIORGANIC umývacie mlieko chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi, hydratuje a zahalí pokožku hodvábnou jemnosťou. Súčasťou umývacieho mlieka je tiež biolín, kyselina mliečna a extrakt zo šípok. ONCLÉ BIORGANIC umývacie mlieko je ideálnou voľbou na každodennú starostlivosť o vašu pokožku. Pokiaľ chcete dosiahnuť ešte väčšiu hydratáciu pokožky, vyskúšajte kombináciu umývacieho a telového mlieka ONCLÉ BIORGANIC. 

Kľúčové vlastnosti ONCLÉ BIORGANIC umývacieho mlieka

  • ONCLÉ BIORGANIC umývacie mlieko hydratuje a chráni pokožku
  • Šetrne a efektívne odstraňuje nečistoty
  • Sprchové mlieko ONCLÉ BIORGANIC je vyrobené na prírodnej báze
  • Mlieko je vhodné na každodennú starostlivosť

Použitie:
Umývacie mlieko ONCLÉ BIORGANIC aplikujte pri sprchovaní alebo kúpeli. Naneste na pokožku a následne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Propanediol, Lactic Acid, Stearyl Citrate, Gluconic Acid, Tartaric Acid, Lauryl Glucoside, Inulin, Xanthan Gum, Parfum, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Rosa Canina Seed Extract, Benzoic Acid, Rosmarinus O_cinalis Leaf Extract.

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi, S vitamínmi Hotovo!
Hmotnosť
234 g (0,23 kg) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ONCLÉ BIORGANIC Sprchovacie mlieko 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONCLÉ BIORGANIC Mycí mléko 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ONCLÉ BIORGANIC tusfürdő 200 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií