Tričká s krátkym rukávom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Určenie
Pánske
(1)
Dámske
(4)
Medzinárodná veľkosť
S
(3)
M
(4)
L
(4)
XL
(2)
XXL
(1)
Aktivita
Beh
(5)
Cyklistika
(1)
Fitness
(5)
Farba
Modrá
(3)
Sivá
(2)
Materiál
Polyester
(5)
Elastan
(5)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Tričká s krátkym rukávom sú obľúbenou a univerzálnou súčasťou šatníka každého jednotlivca bez ohľadu na vek či pohlavie. Vďaka širokému spektru veľkostí, farieb a strihov môže každý nájsť ideálny kúsok pre svoj štýl a potreby. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať tričko s krátkym rukávom na mieru.

Pokračovať

Tričká s krátkym rukávom – dôležitá je veľkosť a strih

Tričká s krátkym rukávom sú ponúkané v rôznych veľkostiach, od najmenších detských až po extra veľké veľkosti pre dospelých. Strihy ako slim fit, regular fit, loose fit, alebo priliehavý strih ponúkajú možnosti pre každý typ postavy a preferovaný štýl nosenia.

Tričká s krátkym rukávom podľa materiálu výroby

Materiál používaný na výrobu trička s krátkym rukávom hrá kľúčovú úlohu v jeho funkčnosti, pohodlí a vzhľade. Každý materiál sa hodí na inú príležitosť, a preto je dôležité zvoliť ten správny. Nižšie je rozpísaných niekoľko populárnych materiálov.

  • Bavlna je najobľúbenejším materiálom na výrobu tričiek. Je mäkká, priedušná a príjemná na nosenie. Bavlnené tričká poskytujú pohodlie a prirodzenosť.
  • Nylon je syntetický, vysokoodolný a rýchloschnúci materiál. Tričko s krátkym rukávom z nylonu je tak vhodné na šport a outdoorové aktivity.
  • Polyester je obľúbený pri športových tričkách, pretože je ľahký, rýchloschnúci a odolný. Polyesterové tričká sú tiež odolné proti záhybom a deformácii.
  • Akryl je známy svojou ľahkosťou a odolnosťou. Akrylové tričká (krátky rukáv) si dlhodobo zachovávajú tvar a farbu, ale môžu byť menej priedušné ako prírodné materiály.

i

Vybrať si môžete pánske alebo dámske tričko s krátkym rukávom, variant pre deti aj vo unisex vyhotovení, čo umožňuje každému nájsť to pravé pre seba. Rôznorodosť vo výbere týchto tričiek zaisťuje, že či už hľadáte niečo na každodenné nosenie, športové aktivity, pracovné prostredie alebo špeciálnu príležitosť, vždy je z čoho vyberať.

Tričko s krátkym rukávom a rolákom či iné alternatívy

Pre tých, ktorí hľadajú niečo netradičné, je k dispozícii tričko s krátkym rukávom a rolákom alebo s kapucňou, ktoré poskytujú moderný a trendy vzhľad. Čo sa týka roláka, tak ten môže byť tenký aj viac výrazný, v závislosti od dizajnu a vašich preferencií. Hľadáte iné, neštandardné tričko? Krátky rukáv a kapucňa pridáva na neformálnosti a pohodlí, kedy kapucňa môže poskytnúť praktickú ochranu pred dažďom alebo vetrom.

Tričko s krátkym rukávom pre deti je navrhnuté s dôrazom na pohodlie, odolnosť a bezpečnosť. Tieto tričká bývajú často vyrobené z mäkkých a pružných materiálov, ktoré vydržia aj hravé dobrodružstvo tých najmenších.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek

Tričká s krátkym rukávom

V kategórii Tričká s krátkym rukávom máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.

Tričká s krátkym rukávom – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné tričká s krátkym rukávom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie tričká s krátkym rukávom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii tričká s krátkym rukávom recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií