Varnet Safe-Tec SK8 White

Zobraziť katalóg
Varnet Safe-Tec SK8 White
Prilba na bicykel – pre deti, Skate/Inline a freestyle, veľkosť M na obvod hlavy od 55 do 58 cm, MIPS technológia, magnetická spona na upínanie, certifikácia EN 1078, materiál konštrukcie EPS a ABS, reproduktory, bluetooth, sieťka proti hmyzu, šilt, ventilačné otvory, vypchávky, integrované svetlá, SMART funkcie a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, odnímateľná vypchávka, materiál vypchávky molitan, diaľkový ovládač v balení, hmotnosť 370 g, biela farba
Variant
79,14 € 118,87 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTcel043nad Produktové číslo:  SPTcel043nad
Varnet Safe-Tec SK8 White 118,87 € od79,14 € Momentálne nedostupné

Varnet Safe-Tec SK8 White

Užívate si jazdenie na bicykli? Preto potrebujete mať príslušnú prilbu, pomocou ktorej bude vaša hlava v bezpečí aj pri páde. Tento model je svojím konštrukčným riešením navrhnutý pre dieťa a unisex. Helma skvelo sadne na hlavu s obvodom 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm a 61 cm a hmotnosť sa rovná 0,36 kg. Prilba na bicykel Varnet Safe-Tec SK8 White bude pôsobiť štýlovo a zároveň splní funkciu ochrany. Kým si helmu kúpite, mali by ste si overiť aké certifikácie získala. V tomto prípade ide o certifikáciu typu EN 1078. Na vyhovenie bezpečnostným požiadavkám má prilba vo výbave technológiu MIPS, ktorá v prípade pádu dokáže absorbovať niektoré sily a zmierniť náraz. Bezpečnostná technológia tohto modelu spočíva v ESP a ABS. Na vašom pohodlí sa podieľa výstelka z molitanu. Aby sa predišlo poteniu hlavy, má prilba 14 ventilačných otvorov. Sieťka slúži ako ochrana pred hmyzom.

Zásadné vlastnosti prilby na bicykel Varnet Safe-Tec SK8 White

  • Pre bezpečné jazdenie na bicykli musí mať každý cyklista tú správnu prilbu
  • Určená pre dieťa a unisex
  • Na obvod hlavy: 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm a 61 cm
  • Hmotnosť prilby je 0,36 kg
  • Typ helmy: Skate a Freestyle
  • Prilba disponuje MIPS technológiou
  • Vnútro helmy tvorí: molitan
  • Zapínanie prilby: magnetické upínanie, otočné koliesko
  • Na prilbe sa nachádza sieťka proti hmyzu
  • Prilba disponuje svetlom LED, Bluetooth pripojením, reproduktormi a mikrofónom
  • Vnútornú vložku helmy dokážete ľahko odňať
  • Počet ventilačných otvorov: 14

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Vašu maximálnu ochranu zaisťuje MIPS technológia, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Ak spadnete  na hlavu, elastoméry sa pretiahnu a sprostredkujú škrupine pohyb v klzkej vložke, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neprimerane pôsobia na váš mozog. Pohyb v niekoľkých milimetroch pôsobí zanedbateľne, ale pri náraze vás ochráni pred zranením. Nemalou výhodou tejto technológie je aj to, že vzhľad a komfort nijako nebude ovplyvnený touto technológiou.

Poznámka:
» Všetky prilby na bicykel
Produktové línie: Varnet Safe-Tec SK8 

Varianty Varnet Safe-Tec SK8 White:

Varnet Safe-Tec SK8 Black

Prilba na bicykel detská unisex, spôsob zapínania: magnetické upínanie, otočné koliesko, MIPS, EPS a ABS, 14 ventilačných otvorov, sieťka proti hmyzu, bluetooth, stereo, integrované led svetlo, odnímateľná vnútorná vložka, hmotnosť 360g
Info 91,90 €
Skladom podľa variantu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Varnet Safe-Tec SK8 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Varnet Safe-Tec SK8 White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Varnet Safe-Tec SK8 White.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií