Verbatim PAR16 GU10 / 4W

Zobraziť katalóg
Verbatim PAR16 GU10 / 4W
4,8 5 hodnotení
LED žiarovka pätice GU10, 4W (nahrádza 38W), svetelný tok 250l, vyžarovací uhol 35 °, teplé biele svetlo 2700K, energetická trieda A +, 1ks v balení
Kód:  MV209m Produktové číslo:  52607 Stránky výrobcu

Verbatim PAR16 GU10 / 4W

Vďaka vyspelej LED technológii sa jedná o energeticky značne úspornú žiarovku ako ekonomicky efektívne náhrada za bodovú žiarovku do pätice PAR16 GU10. Verbatim LED sa chváli neskutočne dlhou životnosťou 20 tisíc hodín, Takže vám pri každodennom svietenia niekoľko hodín denne vydrží mnoho rokov. Spojenie dlhé výdrže a nízkeho elektrického odberu vám po čase užívania navráti počiatočnú investíciu.

Spotrebováva až o 89% menej energie ako klasické žiarovky, znáša veľmi dobre nízke teploty a nevadí jej ani časté vypínanie a zapínanie. Vďaka tomu sa hodí do chodieb a miest ovládaných pohybovými čidlami alebo na miesta s každodenným niekoľkohodinovým svietením, kde vám prinesie finančnú úsporu. Využijete ju tiež vo výkladných skriniach alebo ako bodové osvetlenie rôznych objektov v obchodoch a reštauráciách.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Typ žiarovky
LED Hotovo!
Tvar
Bodová (spot) Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!

Typ a tvar

Typ žiarovky
LED Hotovo!
Tvar
Bodová (spot) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verbatim PAR16 GU10 / 4W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verbatim PAR16 GU10 / 4W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verbatim PAR16 GU10 / 4W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Verbatim PAR16 GU10 / 4W.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií