AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Viazače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ viazača
Krúžkový manuálny
(16)
Krúžkový automatický
(5)
Termálny
(3)
Kapacita dierovania
4 listov
28 listov
-
Výbava
Štartovacie viazacie potreby
(8)
Dierovanie
(21)
Zvukový signál pri zviazaní
(3)
Zvukový signál pri dosiahnutí teploty
(3)
Držiak na dokumenty
(3)
Hmotnosť
800 g
13060 g
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Viazače sú stoje, ktoré rýchlo a jednoducho zviažu všetky vaše dokumenty dokopy. Vďaka tomu sú chránené pred zničením, sú ľahšie prenosné a ideálne pre vašu dobrú prezentáciu na poradách a schôdzkach. Je lepší krúžkový viazač dokumentov, alebo termálny? Poradíme vám nižšie. 

Pokračovať

Krúžkový viazač dokumentov na zviazanie dieruje listy

Hrebeňové a krúžkové viazače nevyžadujú nijak zložitú prácu. Stačí stlačiť páku smerom dole, čím dôjde k vyrazeniu dier do papierov. Potom vložíte požadovaný počet listov spolu s plastovým chrbtom do krúžkového viazača a zviažete ich dokopy. Akonáhle vrátite páku do pôvodnej polohy, dôjde k uzavretiu chrbta a je hotovo.

Výhody

  • Rýchla manipulácia a zviazanie dokumentu.
  • Možnosť opakovaného rozviazania dokumentu.

Nevýhody

  • Pri nepozornosti môže dôjsť k šikmému predierovaniu dokumentov.
  • Pri dierovaní väčšieho množstva papiera je manipulácia náročnejšia.

Chcete manuálny alebo automatický krúžkový viazač dokumentov?

Krúžkový viazač dokumentov spravidla dieruje v dvoch krokoch. Najskôr stroj manuálne páčkou uzavrite, potom dochádza k samotnému dierovaniu. To môže byť taktiež manuálne inou páčkou, vyššie modely však ponúknu elektrický pohon dierovania na rýchle a jednoduché predierovanie väčších stohov papierov.

i

Hľadáte ten najlepší krúžkový viazač dokumentov? Recenzie používateľov môžu s výberom pomôcť. Zoraďte si ponuky podľa hodnotenia.

Termoviazače pre profesionálny vzhľad využívajú lepidlo

Termoviazače fungujú na princípe zväzovania stránok lepidlom. To je vo viazači ohrievané do tekutej podoby, čím dôjde k zapečeniu väzby. Vďaka tomu obchádzate razenie otvorov do stránok, čo zaisťuje profesionálnejší vzhľad zviazaného dokumentu.

Výhody

  • Rýchle zviazanie dokumentu.
  • Jednoduché ovládanie.
  • Nehrozí poranenie.

Nevýhody

  • Výmena niekoľkých stránok dokumentu naraz je zložitejšia.
  • Pred použitím termálneho viazača je nutné čakať na zahriatie.

Viazač dokumentov a príslušenstvo

Príslušenstvom pre viazač dokumentov sú viazacie krytyviazacie hrebene a lišty. Tie je možné nakúpiť aj vo výhodných setoch. K termálnym viazačom sú potom potrebné špeciálne termodosky z rôznych materiálov. Niektoré sú plastové, kartónové, iné dokonca imitujú kožu. Vaše dokumenty tak budú odolné voči častému používaniu a prenášaniu.

Viazací stroj dokáže vaše listiny zopnúť do rôznych druhov chrbtov. Pozrite sa, aké chrbty dokáže vami vybraná viazačka zviazať ešte pred tým, než ju zakúpite. Typy chrbtov totiž nemožno miešať. Spravidla ide buď o chrbty plastové, alebo kovové.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
24 položiek

Viazače

Viazače

V kategórii Viazače máme práve teraz na Alza.sk celkom 24 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné viazače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie viazače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie viazače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii viazače recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií