AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

43" Samsung UE43CU8502

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43CU8502
Televízor SMART LED, 109cm, 4K Ultra HD, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR176b50 Produktové číslo:  UE43CU8502KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43CU8502


Televízor 43

Na chvíle odpočinku si doprajte TV 43" Samsung UE43CU8502 s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Rozmerná veľkosť uhlopriečky 43 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí do obývacích izieb pravých filmových nadšencov. Rozlíšenie 4K TV ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy ručí za jednotné odtiene živých farieb až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV predstavuje netušené multimediálne možnosti.

Najzaujímavejšie vychytávky TV 43" Samsung UE43CU8502

  • Televízor Samsung má obrazovku s uhlopriečkou 43"
  • S vysokým 4K rozlíšením si vychutnáte filmy, seriály aj šport v najvyššej kvalite
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Televízor Samsung je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, ktorý spája širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Tzv. červené tlačidlo ponúka možnosť na prechádzanie napríklad TV programu, možnosť pustiť si reláciu od začiatku, hranie zábavných hier
  • Funkcionalita hlasového ovládania eliminuje nutnosť zastaralého tlačidlového ovládania
  • Vstavaná WiFi v TV na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Štandard VESA prichytenia s predom vyrezanými závitmi vo vzdialenosti 200×200 na montáž napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV
  • Naplno si budete môcť užiť prehrávanie 360° videa
Televízor 43
Televízor 43

Maximálne kvalitný obraz TV Samsung

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. TV 43" Samsung UE43CU8502 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Označenie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti televízorom deklarovaným ako Full HD. Obraz televízora Samsung sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a preto ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri pohľade z veľmi malej vzdialenosti neutrpí žiadnu stratu kvality, vždy je dokonale ostrý. Nadpriemernú jemnosť obrazu príde vhod predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Seriály a filmy natočené v nedostatočnom rozlíšení zvládne preniesť do vyššieho a ľahko vylepší ich obraz. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie pridaných aplikácií a funkcií, podobné televízory mávajú veľmi silný hardvér.

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 43" Samsung UE43CU8502

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, môžete sa spoľahnúť na dobrú kompatibilitu. Štandard vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, žiadne ďalšie komplikácie pre vás nenastanú. Ak máte zriadený káblový typ, tak je možné pripojiť 43" Samsung UE43CU8502 pomocou tunera s označením DVB-C. Kvôli radu smart funkcií potrebujete internet, na ktorý je pripravený bežným konektorom. Ak nechcete preťahovať kábel až do obývacej izby, bude veľmi praktická možnosť pripojiť ho k internetu prostredníctvom WiFi. Rovnako ako na počítači, ani na veľkej obrazovke neprídete o klasický webový prehliadač. Na pripojenie periférií, ako sú reproduktory či klávesnice, je pripravený Bluetooth. Skoro samozrejmou funkciou TV Samsung je čítanie obsahu z externých diskov prostredníctvom USB portu. Medzi podporované zvukové formáty patria Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Samsung

TV 43" Samsung UE43CU8502 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV a Magio TV. Televízor Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV a Magio TV. Umožnené je takisto premietať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už ide o fotky z galérie, alebo streamovanie videa. Pre väčšie pohodlie nemusíte telefón zakaždým pripájať ručne, pretože v budúcnosti sa bude s TV pri priblížení k nemu spájať automaticky.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,55 cm Hotovo!
Výška
60,01 cm Hotovo!
Hĺbka
19,51 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,98 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je šířka a hloubka podstavce?

Diskusia a poradňa k 43" Samsung UE43CU8502
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43CU8502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43CU8502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43CU8502. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43CU8502. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43CU8502.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií