55" Samsung UE55B7020

Zobraziť katalóg
55" Samsung UE55B7020
Televízor LED, úhlopříčka 140 cm, černo-červená (black-red),, 16:9, 1920x1080, 100Hz, HD DVB-T/ DVB-C, 4xHDMI, WiFi, USB
Kód:  WR390c2 Produktové číslo:  UE55B7020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung UE55B7020

Exkluzívny televízor s LED podsvietením o obrovskej uhlopriečkou 140 cm, Full-HD rozlíšením 1920 x 1080 bodov a 100 Hz technológiou Movie Plus pre kompenzáciu pohybu. Vďaka použitej LED technológii je neuveriteľne tenký a to necelé 3 cm. Vysoký dynamický kontrastný pomer zobrazí všetky odtiene šedej a tiež odtiene jantárové, fuchsiová a purpurovej farby. Budete nadšení naozajstnú čierni, ako to LED TV vie. Technológia Wide Color Enhancer Pro s farebnou škálou LED zaručuje sýtosť a živosť každého pixelu. Výsledkom všetkého snaženia je potom plynulý a ostrý obraz, ktorému nebudete chcieť uveriť.



Široké sú takisto možnosti pripojenia ďalších prístrojov a to vďaka modernému rozhranie HDMI, USB, ale aj starších pripojovacích štandardov typu SCART, kompozitného aj komponentného videa. Nechýba tiež digitálny audio optický výstup či PC vstup.Prístroj tiež disponuje sieťovým rozhraním LAN, vďaka ktorému máte možnosť využiť pripojenie k internetu, potrebné pre prístup k Internet @ TV s obľúbenými YouTube a Yahoo widgety. Môžete aj bezdrôtovo prenášať videá, hudbu a fotografie z počítača alebo z mobilného zariadenia DLNA.



Ak dostanete chuť namiesto sledovania televízie zahrať si treba šach či naučiť sa nové recepty, možno to ľahko vykonať pomocou knižnica obsahu Flash v televízore. Môžete vytvárať svoj vlastný obsah, od hier pre deti až po cvičení s veľmi jednoduchým sťahovaním.



Samozrejmosťou sú dnes už tunery DVB-T a DVB-C podporujúce i formát MPEG-4 a pomaly dosluhujúcu analógový tuner. Iste poteší vstavaný CI + slot a elektronický programový sprievodca EPG pre jednoduchý výber relácie. O kvalitný zvuk sa postará dvojica vstavaných reproduktorov o výkone RMS 2 x 15 Wattov a nízkotónový woofer. Nechýba ani rada audio dekodérov a možnosť jednoduchej voľby niekoľkých zvukových módov.Televízor možno samozrejme taktiež uchytiť na stenu pomocou držiaka VESA. V pohotovostnom režime je jeho spotreba el. energie menšie ako 0,1 W.



Tento televízor s pozoruhodným dizajnom je navrhnutý ako jednoliaty dokonalý kryštál a bude sa perfektne vynímať v každej miestnosti, nech je zapnutý alebo vypnutý. Jediný pohľad na jeho výrazný červený "rubínový" okraj stačí, aby ste si uvedomili, že nevlastníte obyčajný televízor, ale malé umelecké dielo. Získate tak všetku pozornosť publika a možno aj trochu závisť. Dokonalosť ešte dopĺňa diaľkové ovládanie v tvare štrk, pripomínajúce drahý kameň alebo morom vyhladený kamienok.



Parametre a špecifikácie:



Typ televízora:


LED Engine



Uhlopriečka:


55 "(140 cm)



Pomer strán obrazu:


16:9, širokouhlý



Obnovovacia frekvencia:


100 Hz



Dynamický kontrast:


MEGA



Rozlíšenie:


1920 x 1080 Full-HD



TV tuner:


Integrovaný digitálny tuner DVB-T/C, podpora MPEG4 (pozemný/káblový)

Integrovaný analógový tuner

EPG: Elektronický programový sprievodca



Audio:


Výkon: 2x 15 W (RMS)

Dekodéry: Dolby Digital Plus, SRS TruSurround HD

Reproduktory smerované nadol

Woofer



Rozhranie:


1 x Anténny vstup

4 x HDMI vstup

1 x SCART konektor

1 x Komponentný video (Y/Pb/Pr)

1 x Kompozitné video

1 x Digitálny audio optický výstup

1 x PC vstup (D-Sub)

1 x PC audio vstup (mini jack)

1 x Ethernet (LAN)

1 x CI Slot

2 x USB 2.0



Ďalšie funkcie:


Podpora 1080 24p Real Movie

Movie Plus pre kompenzáciu pohybu

BD Wise

Wide Color Enhancer Pro

Internet @ TV

Podpora DLNA Wireless

Podpora pre Wireless LAN adaptér

Smart Content Manager

Inteligentné užívateľské rozhranie

Automatická regulácia hlasitosti

PIP 1 tunerový

Teletext s pamäťou pre 1000 strán

Interná pamäť 2 GB

USB 2.0 Movie

Anynet + (HDMI-CEC)

Multijazyčné OSD menu vrátane češtiny (25 európskych jazykov)

Časovač: Hodiny a on/off, slepé

Automatické vyhľadávanie kanálov

Automatické vypnutie

Herný režim

ECO flower

České menu

Content Library (Přednahraný obsah) (2 G)

Hotelový mód (S/W)

Otočný podstavec (20 ° do ľava/prava)

Možnosť uchytenia na stenu: VESA 400 x 400 mm

Design: Crystal TV



Farba:


Čierno-červená



Dodávané príslušenstvo:

Diaľkový ovládač TM970

Jednoduchý diaľkový ovládač

Batérie

Sieťový kábel

Úzky kábel Scart/komponentný/AV IN

Inštalačné CD (bezdrôtová technológia DLNA)

Návod na použitie



Napájanie:


220 - 240 V AC, 50/60Hz



Spotreba:

220 W (menovitá)

130 W (typická)

\u0026lt;0,1 W (Stand-by mód)



Rozmery:

1321 x 815 x 29.9 mm (bez stojana)

1321 x 305 x 877 mm (so stojanom)



Hmotnosť:


22,2 kg (bez stojana)

27,4 kg (so stojanom)

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" Samsung UE55B7020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung UE55B7020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung UE55B7020.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií