85" Samsung 85Q950TS

Zobraziť katalóg
85" Samsung 85Q950TS
Televízor SMART QLED, 216cm mm, Ultra HD 8K,, Miracast, HbbTV, Netflix, Steam Link, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS
Kód:  WR181q9 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

85" Samsung 85Q950TS


Pre ten správny pôžitok z filmov alebo športových prenosov si môžete dopriať televíziu s luxusným obrazom a množstvom funkcií. Rozmerná veľkosť uhlopriečky 85" dohromady s rozlíšením 8K Ultra HD poteší každého, kto zháňa televíziu pre plnohodnotný zážitok z filmu skoro ako z kina. Dokonalé rozlíšenie 8K Ultra HD vďaka 24 miliónom pixlov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia QLED, vyvinutá firmou Samsung, vďaka výkonnej svetelnej dióde Quantum Dot ručí za neuveriteľne plné farby až po samé okraje plochy televízie. Výsledný obraz je tak s použitím tejto technológie podaný s dokonalou vernosťou. Smart technológia televízie prináša širokú škálu multimediálnych funkcií. Pomocou AirPlay 2 takisto prenesie obsah Apple zariadenia, či sú to fotky z galérie alebo streamované video. Po prvom spárovaní už nie je potrebné telefón ďalej pripájať ručne, v budúcnosti sa bude pri priblížení spájať automaticky.

Najzaujímavejšie vlastnosti televízie 85" Samsung 85Q950TS

  • Obraz tej najvyššej jemnosti vďaka exkluzívnemu 8K rozlíšeniu
  • Netradičné QLED riešenie obrazu pre maximálne verné farby
  • Televízor Samsung dovoľuje využívať asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Televízia je univerzálna po vzore HbbTV, ktorá kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Televízor Samsung má obrazovku s uhlopriečkou 85"
  • Typ tunera DVB-T2 – HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Určite oceníte možnosť prehrať si 360° video

Výnimočne kvalitný obraz televízora Samsung

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. 85" Samsung 85Q950TS s vysokým rozlíšením je pre vás ako stvorený. Označenie 8K pripadá obrazovke s dohromady šestnásťnásobným počtom bodov obrazu, ako mávajú klasické Full HD televízie. Obraz je zložený z 7 680 × 4 320 pixlov, a preto ponúka maximálnu úroveň detailov. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky nie je rozmazaný a zostáva ostrý. S luxusnou 8K obrazovkou sa môžete na športové prenosy, seriály alebo filmy pozerať v tej vôbec najdokonalejšej možnej kvalite. Aj klasické filmy a seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení skúsi televízia preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Pekným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod pridaných aplikácií, tieto televízie totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

Najprirodzenejšie farby s QLED technológiou

Kvalitu obrazu definuje unikátna QLED technológia, ktorá panel obrazovky podsvieťuje vylepšeným systémom diód. Zobrazuje preto tu vôbec najširšiu paletu farieb a neexistuje spôsob, ako predviesť obraz vernejšej predlohe. Pritom vie dosiahnuť vysokého jasu a dobre sa na ňu pozerá aj vo svetlej miestnosti. Obraz nemá nijako skreslený ani ak ho niekto pozoruje z boku.

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie 85" Samsung 85Q950TS

Pokiaľ si vystačíte s bežnou anténou, môžete hodiť za hlavu akékoľvek obavy. Nové pozemné vysielanie DVB-T2 televízia zvládne, vyriešite tak jednoducho celý aktuálny prechod.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
85" (215,9 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Operačný systém
Tizen Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
85" (215,9 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 85" Samsung 85Q950TS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Samsung 85Q950TS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 85" Samsung 85Q950TS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií