ADATA DashDrive Air AE400

Zobraziť katalóg
ADATA DashDrive Air AE400
2,7 3 hodnotení
WiFi Access Point 802.11b/g/n, čítačka pamäťových kariet SD/SDHC/SDXC, 1x USB, 1x micro USB, Power Bank 5000 mAh
Kód:  DD511c Produktové číslo:  AAE400-CBKSV Stránky výrobcu

ADATA DashDrive Air AE400

DashDrive Air AE400 prináša jedinečnú kombináciu funkcií bezdrôtového AP (prístupový bod), USB disku, čítačky pamäťových kariet a nabíjačku batérií, čo z neho robí veľmi univerzálneho a multifunkčného pomocníka.Používatelia môžu ľahko zdieľať fotografie, hudbu, videá alebo dokumenty s ostatnými.Okrem toho môže AE400 fungovať ako bezdrôtový hot spot, ktorý umožňuje zdieľanie bezdrôtového pripojenia k internetu až pre 10 zariadení.Funkcia Power bánk ponúka možnosť nabíjania mobilných zariadení pomocou USB kedykoľvek a kdekoľvek.

Ako úložisko AE400 dovoľuje bezdrôtový prenos dát medzi mobilnými zariadeniami a SD kartami, USB flash disky, alebo prenosnými pevnými diskami.Podporuje až 3 užívateľov súčasne streamující videa v rozlíšení 1080p, alebo až 5 užívateľov pri rozlíšení 720p.Na stiahnutie sú vám k dispozícii aplikácie iOS a Android, pretože DashDrive Air AE400 používa Samba/WebDAV protokol poskytujúce prenos dát a zdieľanie pre zariadenia so systémami Apple iOS, Android, Microsoft Windows, Apple OS X aj Linux.

Rovnako ako smartphony a tablety nahrádzajú tradičné desktopové systémy, aj dostupnosť bezdrôtovej siete alebo mobilného zdroje pre možnosť nabitie batérie sú čoraz viac prítomnými požiadavky.Vstavaná nabíjacia batéria s funkciou Power Bank, ktorú zariadenie disponuje, má kapacitu 5000 mAh, čo umožňuje napríklad plné nabitie batérií dvoch prístrojov Apple iPhone 4S.AE400 sa tiež môže pripojiť k existujúcej bezdrôtovej sieti a vytvoriť tak internetový most pre pripojenie.Prostredníctvom tohto prístupového bodu sa môže pripojiť k internetu až 10 ďalších zariadení.

Exteriér púta pozornosť svojím príťažlivým dizajnom a vzorom hexagonálne mriežky.Vynikajúca kombinácia funkcií - bezdrôtový prístupový bod, USB úložiska, čítačka pamäťových kariet a Power Bank, robí z DashDrive Air AE400 veľmi univerzálny a multifunkčný doplnok, ktorý môže znížiť počet elektronických zariadení potrebných pre úplný prístup k vašim dátam kdekoľvek.S DashDrive Air AE400 móda začína všestrannú jednoduchosťou.

Parametre a špecifikácie:

Bezdrôtový štandard:
IEEE 802.11b/g/n

Porty:
Micro-B USB (prenos dát a nabíjanie batérií),
USB AF (host port pre UFD/prenosné HDD alebo Power Bank funkcie),
SD karta (pre SD/SDHC/SDXC)

Podporované systémy súborov pre bezdrôtový prenos:
FAT32 a exFAT

Batérie:
Li-Polymer 5000mAh nabíjateľná batéria s funkciou Power Bank

Farba:
Čierna

Rozmery (š/v/d):
59 x 21 x 80 mm

Hmotnosť:
128 g
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
100 Mb/s Hotovo!
WAN
Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
100 Mb/s Hotovo!

Konektory

WAN
Hotovo!
Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ADATA DashDrive Air AE400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA DashDrive Air AE400. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA DashDrive Air AE400. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA DashDrive Air AE400. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA DashDrive Air AE400.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií