Alza GameBox Black 3200+ AM2

Zobraziť katalóg
Alza GameBox Black 3200+ AM2
- Alza GameBox Black 3200+ AM2
Kód:  sklGBAM32

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alza GameBox Black 3200+ AM2 Predaj skončil

Alza GameBox Black 3200+ AM2

Výkonná a vyvážená zostava nielen pre hráčov počítačových hier.Je zameraná na výkon a špičkovou spoľahlivosť.Moderní 64-bitový procesor v spojení s grafickou kartou GeForce 7600GT podáva výborný výkon vo všetkých hrách i aplikacích, luxusné hliníková skriňa s moderným dizajnom doplnená spoľahlivým zdrojom o výkone 350 W zaručuje tichý a bezproblémovú prevádzku.Nadštandardne veľký pevný disk s veľkosťou 320 GB poslúži pre ukladanie Vašich dát, fotografií, hier, filmov alebo hudby.Ako bonus je k zostave zdarma priložená publikácie Jak dostat počítač na lopatky, vďaka ktorej nebude mať problém s používaním počítača i naprostý nováček v oblasti výpočtovej techniky.

INFO:V cene je započítaný poplatok za kompletizácii zostavy.Operačný systém nie je súčasťou dodávky, je nutné ho prípadne prikúpiť samostatne.Inštalácia software po dohode možná za príplatok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alza GameBox Black 3200+ AM2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox Black 3200+ AM2.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií