Recenze

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-4070-ti-super-16g-expert-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT (RECENZIA A TESTY)

Páči sa vám pri grafických kartách koncept PUSH-PULL ventilátorov, teda kombinácia jedného tlačného a jedného nasávacieho ventilátora, aký zatiaľ využívali iba grafické karty Founders Edition spoločnosti NVIDIA? Potom vedzte, že tento zaujímavý koncept prevzala aj spoločnosť MSI a nasadila ho pri svojich grafických kartách radu EXPERT. Grafická karta MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT je jedným zo zástupcov práve tohto nového a technicky zaujímavého radu grafických kariet, a my si ju dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestujeme.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-super-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070 SUPER

Ak sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER a plánujete si jednu aj zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V jeho aktualizácii, kedy do nášho zoznamu otestovaných grafických kariet po novom pribudla aj Asus TUF RTX 4070 SUPER O12G Gaming, a my sa na tieto grafické karty znova pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi opäť vybrať tie absolútne najlepšie.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-rx-7900-gre-16g-nahled.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 7900 GRE 16G (RECENZIA A TESTY)

V prípade známej a populárnej hongkonskej spoločnosti SAPPHIRE, môžete najnovšie grafické karty Radeon RX 7900 GRE nájsť vo všetkých dostupných radoch jej ponuky. Okrem špičkovej edície NITRO+ ich tak nájdete aj v tých cenovo dostupnejších radoch PULSE a PURE. My sa dnes na Alza.sk zameriame práve na edíciu PULSE a otestujeme si grafickú kartu Sapphire PULSE Radeon RX 7900 GRE 16G. Ako teda táto na prvý pohľad sympatická karta dopadla v našich testoch?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rx-7800-xt-gaming-oc-16g-nahled.jpg

Gigabyte Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou grafickou kartou Radeon RX 7800 XT, ktorú si dnes na Alza.sk nielen predstavíme, ale aj poriadne otestujeme, je Gigabyte RX 7800 XT GAMING OC 16G z dielne známej taiwanskej spoločnosti GIGABYTE. Ako teda táto grafická karta dopadla v našich testoch a vyplatila by sa vám vôbec jej kúpa? To sa dozviete práve v tejto recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Motorola-Edge-50-Pro-test.jpg

Motorola Edge 50 Pro (RECENZIA): Unikát s perfektným displejom, skvelým fotoaparátom a rýchlym nabíjaním

Motorola Edge 50 je séria pozostávajúca z 3 modelov. Všetky sľubujú solídne parametre v štýlovom dizajne. My sme v recenzii tentokrát preklepli ten prostredný, teda model Motorol Edge 50 Pro. Čím nás zaujal, prekvapil, ale aj trochu zarmútil? Dozviete sa v našej recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-ryuo-iii-360-argb-nahled.jpg

ASUS ROG RYUO III 360 ARGB – AiO chladič bez kompromisov (RECENZIA A TESTY)

Premýšľate o chladení procesora vodou, ale nemôžete si v neprebernom množstve AiO chladičov vybrať ten pravý? V nedávnom porovnávacom teste 38 chladičov sa umiestnil na krásnom treťom mieste ASUS ROG RYUO III 360 ARGB, a tak sme si povedali, že si zaslúži vlastnú sólo recenziu. Nejde však o úplne najlacnejší chladič, a preto sa v dnešnom článku pozrieme na to, či je obstarávacia cena obhájiteľná, alebo nie. Čítajte viac!
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aio-chlazeni.jpg

Vodné chladiče AiO (POROVNÁVACIE RECENZIE A TESTY)

Čím chladiť výkonný procesor? Možnosti sú dve, vzduch a voda. Nie je ale voda ako voda. Správne navrhnutý custom loop, ľudovo povedané dospelý vodník, stojí bez problémov aj niekoľko stoviek. Kompromisom sú takzvané a čím ďalej tým viac obľúbené AiO, alebo All in One. Trh ponúka nepreberné množstvo modelov v rôznych dizajnoch a veľkostiach a vybrať si to správne chladenie nie je jednoduchá úloha. Bez podrobných porovnávacích testov ide takmer o nemožnú úlohu. A aby ste výber mali jednoduchší, otestovali sme 38 chladičov z našej ponuky v rozmeroch 240 mm, 280 mm, 360 mm a 420 mm.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Zháňate do svojho PC novú hernú grafiku a príde vám výkon grafických kariet Radeon RX 7700 XT viac ako akurátny, len by ste sa ale radi dostali k nejakej kvalitnejšej grafickej karte s výkonným chladením, ktorá by sa pri hernej záťaži v PC hneď neprezradila zvýšenou hlučnosťou? Možným riešením by mohli byť grafické karty z ponuky spoločnosti SAPPHIRE, obzvlášť potom špičkový rad NITRO+, ktorý reprezentuje grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G a ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli v tejto recenzii tiež dôkladne otestovať.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7900-gre-16g-nahed.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 GRE 16G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty Radeon RX 7900 GRE spoločnosti AMD majú celkom pohnutú históriu, ktorá však nakoniec práve v tomto týždni úspešne vyústila do ich celosvetového vydania. Prvým zástupcom týchto grafických kariet, ktorého sme pre vás nezabudli taktiež hneď dôkladne otestovať, je grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 GRE 16G z dielne spoločnosti SAPPHIRE. Pre koho je teda táto grafická karta určená a ako sa jej darilo v našich testoch? To všetko sa môžete dozvedieť práve v tejto recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa23-video-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 23 (RECENZIA) – Slušná derniéra

Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a ako sa im to podarilo, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-tuf-rtx-4070-ti-super-16g-gaming-nahled.jpg

Asus TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Jedným z tých najnovších zástupcov grafických kariet herného radu TUF (The Ultimate Force) taiwanskej spoločnosti ASUS je grafická karta Asus TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Gaming. A práve túto grafickú kartu sme pre vás na Alza.sk taktiež dôkladne otestovali. Čo od nej teda môžete očakávať a vyplatila by sa vám jej kúpa?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-modern-warfare-ii-cover-nahled.jpg

Call of Duty: Modern Warfare II (RECENZIA Multiplayer a Singleplayer)

Príbehová kampaň Call of Duty: Modern Warfare II od Infinity Ward nás rozhodne zaujala, ale pozornosť na seba od vydania strháva najmä multiplayerová zložka tohtoročného Call of Duty. Recenzie oboch režimov nájdete nižšie.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teardown-recenze-mansion-nahled.jpg

Teardown (RECENZIA) – Dynamit, to je môj hit

Vytváranie a budovanie je jedným z mnohých herných tém, napokon má svoj vlastný žáner budovateľských stratégií a na možnosti vytvoriť v podstate čokoľvek stojí napríklad celý Minecraft a mnoho ďalších hier. Avšak čo tí, ktorí nemajú také kreatívne cítenie... a naopak radšej ničia? Presne pre nás je tu Teardown, sandboxová adventúra, v ktorej môžete zničiť úplne všetko a budete sa pri tom skvele baviť!

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rx-7600-xt-gaming-oc-16g-nahled.jpg

Gigabyte Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G (RECENZIA A TESTY)

Ani spoločnosť AMD nezostáva na začiatku nového roka pozadu, a práve dnes predstavuje svoj najnovší počin v podobe ďalšieho prírastku do svojej rodiny grafických kariet RDNA 3, a to grafickú kartu Radeon RX 7600 XT. My dnes navštívime ponuku spoločnosti GIGABYTE a predstavíme si prvého zástupcu týchto mainstreamových grafických kariet s označením Gigabyte Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G. Aká je a čo od nej môžeme vôbec očakávať? Všetko sa dozviete práve v tejto recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asterigos-curse-of-the-stars-cover-nahled.jpg

Asterigos: Curse of the Stars (RECENZIA) – Prekliatie môže byť zábava

Keď je na antické mesto vrhnutý tieň tajomnej kliatby, padá všetka zodpovednosť na jednej mladej hrdinky. Asterigos: Curse of the Stars je najnovším počinom Acme Gamestudio, ktoré sa odhodlalo otestovať vody stále obľúbenejšieho soulsborne žánru. Ako sa pokus vydaril, sa dočítate v našej recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/thymesia-video-recenze-2022-nahled_1.jpg

Thymesia (RECENZIA) – Spomienka na morom zničené kráľovstvo

Štúdio OverBorder svojim najnovším počinom Thymesia načrelo do vôd čím ďalej populárnejšieho soulsborne žánra a naservírovalo hráčom nekompromisnú záležitosť, ktorá sa odohráva v morom zničenom kráľovstve. Ako sa ďalšia hra z radu akčných RPG inšpirovaných japonskou sériou Dark Souls podarila, sa dozviete v našej recenzii.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-7-remake-intergrade-recenze-cover-nahled.jpg

Final Fantasy VII: Remake Intergrade PC (RECENZIA) – Nedopečený port s veľkým srdcom

Remake siedmeho dielu série Final Fantasy prišiel konečne aj na osobné počítače. Na konzolách PS4 a PS5 Final Fantasy VII Remake doslova žiaril, ale dá sa to isté povedať aj o PC porte? Ako dopadol prevod na klávesnicu a myš? A čo grafické možnosti? No, nebudeme si nič nahovárať - tu všetko tak ružové nie je, ale aj napriek tomu si myslíme, že si Final Fantasy VII: Remake Intergrade zaslúži vašu pozornosť. Viac sa dozviete v dnešnej recenzii.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blacktail-cover-nahled.jpg

Blacktail (RECENZIA) – Slovanské mýty ožili

V prvotine poľského štúdia The Parasight nahliadneme pod pokrievku jednému slovanskému mýtu. Ako sa akčná adventúra Blacktail hrá, sa dozviete v našej recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forspoken-cover-nahled.jpg

Forspoken (RECENZIA) – Poteší, ale neočarí

Ambiciózne vyzerajúce fantasy RPG Forspoken od štúdia Luminous Productions sme si konečne mohli vyskúšať na vlastné ovládače. Aké pocity sme si z kúzelnej krajiny Athia odniesli? Dozviete sa v našej recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-3-wild-hunt-next-gen-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (RECENZIA PS5): Geralt dorazil na nové konzoly

Tretí a celkom určite najlepší diel videohernej série Zaklínač (The Witcher) od štúdia CD Projekt RED sa po 7 rokoch od svojho pôvodného vydania dočkal next-gen updatu a vo vylepšenej verzii dorazil na novú generáciu konzol. V čom sa upgradovaná verzia hry líši a dokáže vôbec udržať krok so súčasnými titulmi? To sa dozviete v našej recenzii.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií