Sony RM-X7BT

Zobraziť katalóg
Sony RM-X7BT
Diaľkový ovládač Auto pre smartphony, Bluetooth, NFC, hlasové ovládanie
Kód:  GS5113k Produktové číslo:  RM-X7BT Stránky výrobcu

Sony RM-X7BT

Používanie mobilného telefónu v aute nikdy nebolo jednoduchšie a bezpečnejšie. Sofistikovaný, sofistikovaný bezdrôtový ovládač Sony RM-X7BT spája vaše smartfóny a audio zariadenia, aby vám poskytol pohodlie pri správe telefonických hovorov, hudby a oveľa viac.Pripojenie mobilného telefónu a ovládača je úplne bezdrôtové - prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth. Keď ovládate svoje zariadenie, nebudete mať oči z cesty a budete plne zodpovední za jazdu a jazdu. 

Kľúčové vlastnosti

  • jednoduchá inštalácia
  • hlasové ovládanie
  • Bluetooth + NFC
  • malé rozmery
  • priblíženie s kolesom
  • atraktívny dizajn
  • určený pre všetky vozidlá AUX
  • schopnosť ovládať hudbu, navigáciu alebo SMS správy

Bezpečné cestovanie

Samotný ovládač vyžaduje pripojenie na vstup AUX a napájanie z konektora USB alebo zapaľovača.Pomocou zariadenia NFC môžete spárovať zariadenie jediným dotykom. Ďalšou výhodou tohto nenápadného spoločníka na cestách je schopnosť hovoriť sofarom - jedným dotykom sa dá ľahko aktivovať. Ovládanie hlasom je kompatibilné so systémami iOS a Android.

Vďaka intuitívnemu dizajnu diaľkového ovládania , prepínaniu stôp, prijímaniu / ukončeniu hovorov, bez toho, aby ste sa museli pozrieť na vodiča. Môžete tiež ovládať hlasitosť, alebo dokonca priblížiť alebo oddialiť mapu v navigácii, to všetko otočným gombíkom okolo okruhu vodiča.

Siri služba

V zariadeniach so systémom iOS môžete tiež využiť inteligentnú službu Siri Eyes Free.Stačí stlačiť tlačidlo hlasitosti a aktivovať hlasové povely Siri pre telefónne hovory, navigáciu, nastavenia pripomienok a ďalšie. Siri Eyes Free môže dokonca čítať textové správy a nechať si bezpečne odpovedať na ne bez toho, aby ste sa museli dotknúť telefónu.

Ďalšie informácie:

Rozmery:
diaľkové ovládanie: 54 × 32,6 mm
Adaptér Bluetooth: 48,2 × 37,5 × 13 mm

hmotnosť:
diaľkové ovládanie: 15,4 g
Adaptér Bluetooth: 42 g

ukazovatele:
modrá LED dióda pre Bluetooth, biela LED indikujúca režim (oba na adaptéri Bluetooth)

pripojenie:
Bluetooth 3.0 + NFC

konektory:
microUSB (pre napájanie), audio výstup a externý vstup pre mikrofón

Obsah balenia:
kábel micro USB, stereo mini audio kábel, obojstranná páska a návod na obsluhu

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony RM-X7BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony RM-X7BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony RM-X7BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony RM-X7BT.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií