AlzaBoxy Q1 AP+ slevy

Dámske náhrdelníky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Striebro
(315)
Chirurgická oceľ
(86)
Nehrdzavejúca oceľ
(66)
Všeobecný kov (bižutérny)
(55)
Oceľ
(48)
Osadenie
Zirkóny
(156)
Bez osadenia
(92)
Krištále Swarovski
(81)
Kryštály
(58)
Diamanty
(54)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Dámsky náhrdelník je jeden zo základných šperkov, ktorý rada nosí takmer každá žena. Tento doplnok podčiarkne krásu svojej nositeľky a je podľa typu vhodný na každodenné nosenie aj výnimočné príležitosti. Je ideálny ako darček pre malú slečnu, priateľku, manželku aj mamičku. Či už chcete niekoho obdarovať, alebo urobiť radosť sama sebe, venujte pri výbere pozornosť niekoľkým faktorom. A na čo sa teda pri výbere zamerať? Čítajte ďalej a my vám poradíme.

Pokračovať

Dámsky náhrdelník vyberajte predovšetkým podľa štýlu budúcej nositeľky

Dámsky náhrdelník je k dispozícii v mnohých variantoch, či už ide o materiál, dĺžku, druh kamienkov alebo tvar prívesku. Pri výbere je dôležité v prvom rade zvážiť štýl budúcej nositeľky šperku a taktiež príležitosť, počas ktorej sa bude náhrdelník nosiť. Zatiaľ čo na každodenné nosenie je vhodná skôr kratšia dĺžka, na rôzne príležitosti môžete voliť aj dlhšie, alebo naopak ešte kratšie kúsky, ktoré podčiarknu váš aktuálny outfit a vy budete o to viac krajšie.

i

Hľadáte originálne náhrdelníky? Motív filmov a hier ocení každá fanúšička

Originálne náhrdelníky s motívom filmov a hier si obľúbi každá fanúšička. Pretočte čas s kúzelnými hodinami z Harryho Pottera alebo sa zaraďte do svojej obľúbenej fakulty. A ak máte radšej kreslené príbehy, v ponuke nájdete napríklad náhrdelník s Minnie Mouse.

Z akého materiálu môže byť dámsky náhrdelník? Biele zlato aj striebro poteší každú ženu

Materiál je ďalším kľúčovým aspektom výberu pre váš budúci dámsky náhrdelník. Biele zlato, striebro alebo aj chirurgická oceľ sa v posledných rokoch tešia veľkej obľube, v ponuke však nájdete mnoho tradičných aj menej tradičných materiálov. Často ide aj o kombináciu viacerých materiálov, ktoré môžu byť dekorované najrôznejšími kamienkami či drahokamami. Pri výbere je dôležité vziať do úvahy predovšetkým kvalitu materiálu, jeho vzhľad a taktiež cenovú dostupnosť.

Náhrdelník pre mužov býva často vyrobený z kvalitnej chirurgickej ocele, ale v ponuke nájdete samozrejme aj strieborné a zlaté kúsky. Obvykle tieto šperky pre pánov bývajú masívnejšie a menej zdobené ako pre ich náprotivky. Niektoré náhrdelníky sú potom vhodné pre dámy aj pánov.

Dámsky náhrdelník zo zlata je ozdobou aj investíciou

Zlatý náhrdelník je úplnou klasikou medzi šperkami. Tento materiál je nielen veľmi estetickou voľbou, ale vyniká aj vysokou kvalitou. Jeho prednou výhodou je, že nespôsobuje alergické reakcie, je vysokoodolný a nestráca lesk ani pri každodennom nosení. Zlato navyše patrí medzi drahé kovy, ktoré nestrácajú svoju hodnotu, ide teda o skvelú investíciu, obzvlášť pri kúskoch, ktoré majú vysokú rýdzosť. V súčasnej dobe tiež nenájdete na trhu mnoho jeho odtieňov.

  • Žlté zlato je najbežnejšou voľbou pre dámske náhrdelníky. Svojou výraznou teplou farbou sa stalo symbolom elegancie a luxusu.
  • Biele zlato je skvelá voľba pre tých, ktorí chcú užívať výhody tohto luxusného kovu, ale preferujú pre náhrdelník a ďalšie šperky strieborný odtieň.
  • Dámske náhrdelníky z ružového, alebo čierneho zlata sú menej obvyklou, avšak o to zaujímavejšou možnosťou. Tieto odtiene sa získavajú povrchovými úpravami klasického žltého kovu, avšak svojou zaujímavou farbou nestrácajú ani na kvalite, ani na rýdzosti.

Dámsky náhrdelník – strieborný je niekedy nad zlato

Ak hľadáte dostupnejší dámsky náhrdelník, strieborný môže byť tou pravou voľbou. Tento kov má krásnu jemnú farbu a nespornou výhodou je jeho dostupnejšia cena. Striebro je antialergénny a veľmi kvalitný kov, jeho nevýhodou však je možné zanášanie pôvodnej farby. Je preto vhodné voliť strieborný náhrdelník s ródiovou povrchovou úpravou, aby ste predišli jeho znečisteniu. Našťastie sa dá striebro vyčistiť, takže ak stratí svoj lesk, nestrácajte hlavu.

Dámske náhrdelníky s krížikom zo striebra či zlata sú krásnym symbolom viery a ochrany, prípadne môžu znamenať aj rovnováhu, vyrovnanosť a chrániť svojho nositeľa proti zlým silám. Nech už krížiku prikladáte akýkoľvek význam, v každom prípade je krásnou ozdobou.

Dámske pozlátené náhrdelníky sú tradičnou súčasť bižutérie

Pozlátené dámske náhrdelníky sú veľmi obľúbené vďaka svojmu originálnemu dizajnu a veľmi priaznivej cene. Ide o tradičnú bižutériu, ktorá je na prvý pohľad na nerozoznanie od pravého zlata. Nevýhodou je nižšia odolnosť a prípadná strata pôvodnej zlatej či striebornej farby. U citlivejších jedincov môžu vyvolávať alergické reakcie. Často bývajú tieto dámske náhrdelníky osadené zirkónmi či inými farebnými polodrahokamami, ktoré sú tiež cenovo dostupné.

Dámske náhrdelníky z chirurgickej ocele alebo titánu majú vysokú odolnosť

Veľmi odolné dámske náhrdelníky z chirurgickej ocele alebo titánu sú veľmi obľúbenou voľbou posledných rokov. Farbou tieto materiály pripomínajú striebro, na rozdiel od neho sa však pôvodná farba nezanáša, ani nečernie. Sú cenovo dostupnejšie ako šperky z drahých kovov a zdravotne vyhovujúce, hodia sa preto aj pre alergikov. Nevýhodou je, že sa vďaka tvrdosti materiálu šperky nedajú príliš dobre upravovať v prípade, že vám nesadne daná veľkosť.

Nezabudnite tiež na vhodné náušnice, ktoré krásne doplnia každý dámsky náhrdelník, a vy tak s vašou sadou šperkov budete skutočne žiariť.

Dámske náhrdelníky s perlou či diamantom sú známkou skutočného luxusu

Dámske náhrdelníky s perlou, alebo rovno osadené diamantami, sú veľmi elegantnou záležitosťou. Tieto kúsky môžete podľa typu zvoliť na každodenné nosenie, alebo ich zvoliť na vzácne príležitosti. Obvykle sú perly alebo diamanty osadené na striebornú alebo zlatú retiazku. Zatiaľ čo diamant sa vyznačuje krásnou čírou farbou, perly môžu byť klasické biele alebo krásne čierne, prípadne ich kombinácia. V ponuke nájdete aj perlové dámske náhrdelníky iba z perál.

Náhrdelník dámsky strieborný
Dámsky náhrdelník strieborný

Náhrdelníky dámske
Dámsky náhrdelník zlatý

Náhrdelníky dámske

Dámsky náhrdelník s kvetinou

Náhrdelník dámsky biele zlato

Dámsky náhrdelník z bieleho zlata

Drahokam, polodrahokam alebo perla? Zvoľte váš dámsky náhrdelník podľa obľúbeného kameňa

Váš dámsky náhrdelník môže byť osadený nádhernými drahokamami, polodrahokamami či perlami. Medzi klasické drahokamy tešiace sa veľkej obľube patrí číry diamant, zelený smaragd, zlatý topás, modrý zafír či červený rubín. Medzi polodrahokamami potom dominuje napríklad český granát, nefrit či zirkón. Báť sa nemusíte ani prípadné kombinácie týchto kameňov. Zvoliť si samozrejme môžete zvoliť aj jednoduché náhrdelníky (dámske, ale často sú niektoré vhodné aj pre pánov) bez akéhokoľvek osadenia.

i

BFF náhrdelníky, dámske aj pánske, ako symbol nekonečného priateľstva

BFF náhrdelníky (dámske aj pánske), čo je skratka z anglického „Best friends forever” znázorňujú vernosť a nekonečnosť vzťahu medzi dobrými priateľmi. Obvyklým tvarom pri náhrdelníku BFF je srdce, ktoré je často rozdelené napoly a každý z dvojice kamarátov vlastní polovicu.

Rýdzosť, ktorú majú dámske náhrdelníky, určuje kvalitu aj hodnotu

Keď vyberáme dámske náhrdelníky, zohľadňujeme rýdzosť, ktorá je vyjadrovaná puncom rýdzosti. Na štátnych puncových značkách ju nájdeme ako rýdzostné číslo. Pri zlate sa rýdzosť označuje počtom karátov a udáva hmotnostný obsah zlata v náhrdelníku. Čím vyšší počet karátov, tým nižší obsah ostatných prímesí. Rýdze zlato má 24 karátov, pretože jeden karát zodpovedá 1/24 hmotnosti kovu. Pri striebre, platine a ostatných kovoch sa pomer udáva v tisícinách.

Zlato

Počet karátov 6 8 9 14 18 22 24
Tisíciny 250 333 375 585 750 900 999
Rýdzostné číslo 5 4 3 2 1

Striebro

Tisíciny 750 800 835 900 925 959 999
Rýdzostné číslo 6 5 4 3 2 1 0

Aký dlhý zvoliť dámsky náhrdelník? Obojok nemusí pristať každému

Dĺžka je dôležitým faktorom výberu pre každý dámsky náhrdelník. Obojok sa hodí skôr k vysokým výstrihom, do hlbokých dekoltov potom môžete zvoliť kúsok s dĺžkou až 100 cm. Na každodenné nosenie je potom ideálna dĺžka 40 až 45 cm. Táto dĺžka je tiež vhodná pre BFF náhrdelníky, alebo v prípade, že sa tento unikátny šperk zdobiaci ladný dámsky krk chystáte venovať ako darček. Vždy ale záleží na osobnom štýle a vkuse budúcej nositeľky.

i

Dlhý dámsky náhrdelník k roláku aj šatám

Dlhý dámsky náhrdelník síce nie je vhodný na každodenné nosenie, napriek tomu sa oplatí mať aspoň jeden kúsok v šperkovnici. Skvele dá totiž vyniknúť nielen hlbokým dekoltom, ale naopak aj tmavým rolákom, alebo trojuholníkovým výstrihom.

Najkrajší dámsky náhrdelník: Srdce vydá za tisíc slov

Ak hľadáte darček pre vašu najmilovanejšiu osobu a zvolili ste dámsky náhrdelník, srdce ako prívesok vyjadrí aj tie najhlbšie pocity. A ak potrebujete vybrať aj ďalšie darčeky pre priateľku alebo manželku, pozrite sa na naše tipy na darčeky, kde nájdete obľúbené predmety zoradené v prehľadných kategóriách.

Aj lacné náhrdelníky môžu urobiť veľkú radosť, pokiaľ sú darované od srdca. Produkty sme pre vás kvôli lepšej prehľadnosti zoradili od najnižšej ceny, takže môžete urobiť radosť sebe alebo iným bez toho, aby vám to zaťažilo rozpočet.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
586 položiek
JSB Bijoux Srdce so šatónom Swarovski Crystals 92300371cr (Ag 925/1000, 2,23g) - Náhrdelník Varianty
4,8
JSB Bijoux Srdce so šatónom Swarovski Crystals 92300371cr (Ag 925/1000, 2,23g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 43cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené krištále Swarovski, materiál: striebro, hmotnosť 2.23g
21,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11947
4,8
PANDORA Icons Moments 590742HV-45 (Ag925/1000, 29,6 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, bez osadenia, materiál: striebro
128,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP6252
5,0
PANDORA model 392387C02-45 (Ag 925/1000, 3,83 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, lesklá povrchová úprava, do náhrdelníka sú zasadené kryštály, materiál: striebro, hmotnosť 3.83g
88,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP18793
PANDORA Náhrdelník s príveskom Trblietavá aureola srdce 392542C01-45
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, lesklá povrchová úprava, osadenie: kryštál, materiál: striebro, hmotnosť 3.81g
87,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP18397
Charmed Aroma Harry Potter Ravenclaw – Bystrohlav 326 g + náhrdelník 1 ks - Sviečka Varianty
5,0
Charmed Aroma Harry Potter Ravenclaw – Bystrohlav 326 g + náhrdelník 1 ks
Sviečka – vonná, keramická nádoba, okrúhly tvar, svieža vôňa, materiál zo sójového vosku, čierna farba
50,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SVI3144
Charmed Aroma Harry Potter Hufflepuff – Bifľomor 326 g + náhrdelník 1 ks - Sviečka Varianty
5,0
Charmed Aroma Harry Potter Hufflepuff – Bifľomor 326 g + náhrdelník 1 ks
Sviečka – vonná, keramická nádoba, okrúhly tvar, sladká vôňa, materiál zo sójového vosku, čierna farba
50,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SVI3143
4,0
JSB Bijoux Srdce s kameňom Swarovski Crystals 61300857cr
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené krištále Swarovski, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 4.15g
18,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11945
JSB Bijoux Anjel s krištáľovými kameňmi Swarovski® 61300834cr - Náhrdelník Varianty
5,0
JSB Bijoux Anjel s krištáľovými kameňmi Swarovski® 61300834cr
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, lesklá povrchová úprava, do náhrdelníka sú zasadené krištále Swarovski, materiál: chirurgická oceľ, hmotnosť 5g
17,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11633
5,0
JSB Bijoux Súprava Kruh rivoli s krištáľovými kameňmi Swarovski ® 61001423cr
Darčeková sada šperkov pre dámy, vyrobené z materiálov: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť šperku: 6g, veľkosť šperku: 45 cm
16,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11637
HOT DIAMONDS Willow DN130 (Ag 925/1000, 5,60 g) - Náhrdelník Varianty
4,0
HOT DIAMONDS Willow DN130 (Ag 925/1000, 5,60 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 45cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené diamanty, materiál: striebro, počet diamantov: 1 diamantom, hmotnosť 5.6g
Cenová bomba
118,90 € Ušetríte 25,60 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP10816
4,8
PANDORA Icons Moments 590742HV-42 (Ag925/1000, 28,3 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 42cm, materiál: striebro
128,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP6251
SWAROVSKI Stilla 5648751
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 42.5cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené krištále Swarovski, materiál: všeobecný kov (bižutérny)
107,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17998
5,0
PDPAOLA Náhrdelník CO02-531-U (Ag 925/1000, 2,1 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 2.1g
66,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17963
TOUS Galaxy 614784510 (Ag 925/1000, 2,835 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 1.2cm, pozlátený, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 2.835g
81,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP9400
4,8
PANDORA Moments Icons 590742HV-40 (Ag 925/1000, 27 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 27g
128,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12421
5,0
PDPAOLA Náhrdelník CO02-516-U (Ag 925/1000, 2,1 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 2.1g
66,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17948
5,0
PDPAOLA Náhrdelník CO02-537-U (Ag 925/1000, 2,09 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 2.09g
67,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17969
4,3
MORELLATO Dámsky náhrdelník Talismani SAGZ19
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 90cm, lesklá povrchová úprava, bez osadenia, materiál: chirurgická oceľ
53,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAGZ19
5,0
PDPAOLA Náhrdelník CO02-524-U (Ag 925/1000, 2,32 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 2.32g
66,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17956
5,0
PDPAOLA Náhrdelník CO02-515-U (Ag 925/1000, 2,08 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 2.08g
66,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17947
5,0
PDPAOLA Náhrdelník CO01-529-U (Ag 925/1000, 2,06 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, pozlátený, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 2.06g
66,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17935
SILVER CAT SC444 (Ag 925/1000; 3,78 g) - Náhrdelník Varianty
5,0
SILVER CAT SC444 (Ag 925/1000; 3,78 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 1.7cm, ródiovaný, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 3.78g
39,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP15367
5,0
PDPAOLA Náhrdelník CO01-517-U (Ag 925/1000, 2,05 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, pozlátený, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 2.05g
66,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17923
5,0
PDPAOLA Náhrdelník CO01-520-U (Ag 925/1000, 2,02 g)
Náhrdelník – dámsky, s veľkosťou 40cm, pozlátený, do náhrdelníka sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 2.02g
66,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17926

Dámske náhrdelníky

Dámske náhrdelníky

V kategórii Dámske náhrdelníky máme práve teraz na Alza.sk celkom 586 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámske náhrdelníky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dámske náhrdelníky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dámske náhrdelníky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dámske náhrdelníky recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií