Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml

Zobraziť katalóg
Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml
Krém – hydratačný, vyživujúci a proti vráskam, na deň aj noc, s objemom 30ml, vhodný pre ženy, na všetky typy pleti - 894 €/1 l
26,82 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PSHaaa0038 Produktové číslo:  OA085
Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml 26,82 € Momentálne nedostupné

Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml

Obsahuje účinné zložky, ktoré pleti dodajú komplexnú výživu a starostlivosť. Stoechiol™ je olej získavaný CO2 extrakciou z Levandule Stoechas, ktorá sa vďaka tvaru kvetenstva nazýva levanduľa motýlia. Dokáže obnoviť vrchnú časť pokožky a zmierniť známky starnutia. Krém Milovaná žena obsahuje účinné zložky, ktoré pleti dodajú komplexnú výživu a starostlivosť. . Makový a mandľový olej pokožku vyživí. Sú bohaté na vitamíny, minerály a nenasýtené mastné kyseliny. Rakytník napomáha k upokojeniu, tonizácii a hydratácii. Materská kašička podporuje schopnosť okamžitej bunkovej regenerácie. Vitamín E je silný antioxidant, ktorý zabraňuje starnutiu buniek.

Kľúčové vlastnosti krému Havlíková apotéka Milovaná žena 30 ml

  • Redukcia mimických vrások
  • Podpora reštrukturalizácie vrchnej vrstvy pokožky
  • Obmedzenie odlupovania drobných šupiniek pokožky
  • Hladší povrch kože
  • Obnova celistvosti pleti
  • Výživa a hydratácia

Produkt je určený:
Pre milované ženy, ktoré potrebujú pleti dodať vlahu a výživu. Trápia ich suché miesta či šupinky, pleť majú citlivú a mimické vrásky sa prehlbujú.

Stoechiol™:
Je olejová látka získavaná z levandule superkritickou extrakciou pomocou CO2. Používaný druh levandule sa prirodzene vyskytuje v Stredomorí a svojím tvarom kvetenstva pripomína motýľa, aby vábil hmyz, ktorý ho opeľuje. Pomáha stimulovať uvoľňovanie beta-endorfínov v koži, čím je vysielaná svalovým bunkám informácia o svalovej relaxácii. Dochádza tak k eliminácii neviditeľných známok starnutia, a to s dlhodobým efektom. Podporuje sa obnova epidermy a zlepšuje sa celistvosť pokožky. Znižuje sa hĺbka mimických vrások a pri dlhodobejšom používaní sa reštrukturalizuje epiderma, znižuje sa odlupovanie šupiniek kože a zlepšuje sa celistvosť pokožky.

Rakytník:
Poskytuje prirodzenú ochranu proti slnečnému žiareniu a zachytáva voľné radikály. Poskytuje ochranu pred nepriaznivými vplyvmi, pomáha upokojovať porušenú pokožku, tonizuje, hydratuje ju a má vysoký antioxidačný potenciál. Materská kašička patrí medzi najdokonalejšiu výživu tkanív a pleti. Pomáha spomaľovať procesy starnutia, podporuje schopnosť okamžitej bunkovej regenerácie.

Bambucké maslo:
Vďaka vysokému obsahu vitamínu A pomáha zlepšovať stav pleti, pomáha chrániť hydrolipistickú bariéru pokožky. Pokožku zjemňuje, regeneruje a chráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia.

Použitie:
Každé ráno a večer aplikujte krém na očistenú pleť od dekoltu cez krk smerom k lícnym kostiam. Od nich hore k spánku a okolo očí jemne vklepávajte.


Zloženie

Aqua (demineralizovaná voda), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandľový olej), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Propanediol (hydratačná látka z kukurice), Glycerín (rastlinná hydratačná látka), Glyceryl Stearate Citrate (prírodný emulgátor rastlinného pôvodu), Cetyl Alcohol (prírodný vosk a regulátor viskozity), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Glyceryl Stearate (prírodný emulgátor rastlinného pôvodu), Lavandula Stoechas Extract (Stoechiol - olej získaný z levadule Stoechas), Papaver Somniferum Seed Oil (makový olej), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (rakytníkový extrakt), Royall Jelly (materská kašička), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozmarínový extrakt), Caprylyl Glycol (podporuje konzervačný systém), Caprylic/Capric Triglyceride (prírodná olejová zložka), Tocopherol (vitamín E, antioxidant), Xanthan Gum (prírodná gélotvorná látka), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselín s bakteriostatickou funkciou, chráni produkt pred znehodnotením), Lavandula Angustifolia Oil (esenciálny olej z levandule úzkolistej), Parfém (prírodná vonná kompozícia), Linalool, Citronellol, Geraniol (pochádza z esenciálnych olejov).

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Typ produktu
Krém Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam Hotovo!
Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Vek

Vek
20+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Na deň aj noc Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami, S vitamínmi Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Havlíkova apotéka Milovaná žena 30 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií