Kérastase Soleil Bain Aprés-Soleil 1 Softness and Lightness 250 ml

Zobraziť katalóg
Kérastase Soleil Bain Aprés-Soleil 1 Softness and Lightness 250 ml
Šampón pre regeneráciu a ľahkosť jemných prírodných vlasov vystavených slnku, slanej a chlórovanej vode
Kód:  KSVL2132

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kérastase Soleil Bain Aprés-Soleil 1 Softness and Lightness 250 ml Predaj skončil

Kérastase Soleil Bain Aprés-Soleil 1 Softness and Lightness 250 ml

Šampón Kérastase Soleil Bain Aprés-Soleil 1 Softness and Lightness je čistiaci kozmetický prípravok vhodný pre poddajné, jemné a svetlé vlasy, ktoré boli vystavené slnečnému žiareniu. Tento jedinečný šampón zaisťuje regeneráciu vašich vlasov a ich vzdušnosť aj po kontakte so slanou alebo chlórovanou vodou. Leto má väčšinou každý rád a chvíľky strávené pri vode si ešte dlho uchovávame v pamäti, ale naše vlasy pri pobyte na slnku a vo vode, či už slanej, alebo chlórované veľmi trpí. Netreba sa vzdávať príjemných chvíľ pri vode! Stačí len používať tento účinný a do hĺbky ošetrujúci šampón.

Šampón šetrne odstraňuje zvyšky ochrannej kozmetiky aplikovanej na vlasy počas dňa a vyrovnáva straty vzniknuté UV lúčmi, slanou a chlórovanou vodou. Má ľahkú krémovú konzistenciu a jemnú letnú vôňu, ktorá vás bude po jeho použití ešte dlho sprevádzať. Výnimočná technológia pre ochranu vlasov zaistí vašim vlasom po slnení ošetrení, regeneráciu, ľahkosť, vzdušnosť a prirodzený lesk. Doprajte si leto bez zbytočných starostí o vaše vlasy!

Typ vlasov:

Pre poddajné, jemné a svetlé vlasy.

Použitie:
Naneste na mokré vlasy a jemne napeňte. Dôkladne opláchnite.

Objem:
250 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kérastase Soleil Bain Aprés-Soleil 1 Softness and Lightness 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kérastase Soleil Bain Aprés-Soleil 1 Softness and Lightness 250 ml .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií