LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT

Zobraziť katalóg
LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT
4,0 1 hodnotení
Parfumovaná voda – dámska, orientálna vôňa
Kód:  KPFC2819nad
LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT Predaj skončil

LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT

Máte v úmysle zaobstarať si parfumovanú vodu, s ktorou zaručene urobíte dobrý dojem? LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT je neobyčajná vôňa ideálna pre ženy. V tejto parfumovanej vode je hlavnou zložkou orientálna prímes, v ktorej sú prepojené neobyčajné ingrediencie zaručujúce výrazný a zmyselný výsledok. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa kvetov, a preto vonia ako konvalinky, pomarančové kvety či jazmín. Táto parfumovaná voda sa ujme predovšetkým počas slávnostných príležitostí alebo v chladnom zimnom období. LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT je pôvodom z Francúzska.

Zaujímavé parametre parfumovanej vody LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT

  • Parfumovaná voda vytvorená pre ženy
  • Hlavná vôňa: orientálna
  • Vedľajšia vôňa LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT: kvetinová
  • Krajina pôvodu je Francúzsko

Informácie o značke LANCÔME

S francúzskou značkou Lancôme sú spojené luxusné parfumy aj ďalšia kozmetika. Oceníte jej jedinečné zloženie, ktorého súčasťou je množstvo inovatívnych aktívnych látok a úžasná kombinácia vôní. Lancôme je neoddeliteľnou súčasťou trhu už viac ako 80 rokov, čo znamená, že je stále obľúbená. Ide o značku, ktorá u žien podporuje maximálne sebavedomie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME La Vie Est Belle L’ Éclat EdT.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií