REVLON PROFESSIONAL Interactives Shine Mousse Texturizer 150 ml

Zobraziť katalóg
REVLON PROFESSIONAL Interactives Shine Mousse Texturizer 150 ml
Tužidlo na vlasy objemové, súčasne hydratačné a posilňujúci, s obsahom vitamínov a stopových prvkov, pre jemné a ochabnuté vlasy
Kód:  KSVL2105
REVLON PROFESSIONAL Interactives Shine Mousse Texturizer 150 ml Predaj skončil

REVLON PROFESSIONAL Interactives Shine Mousse Texturizer 150 ml

Penové tužidlo REVLON Interactives Shine Mousse Texturizer je kozmetický prípravok, ktorý vaše vlasy nielen natuží, ale aj hydratuje a posilňuje. Táto emulzia s obsahom vitamínov a stopových prvkov prináša objem a tvar jemným a ochabnutým vlasom. Výsledok starostlivosť tohto prípravku uvidíte ihneď po prvom nanesení a konečnej úprave vašich vlasov. Pri pravidelnom používaní získajú vaše vlasy dokonalú výživu, spevnenie, prirodzenú pružnosť a vitalitu.

Prípravok sa nanáša na umyté vlasy a neoplachuje sa, preto môže na vaše vlasy účinne pôsobiť až do ďalšieho umytia. Rad Interactives od Revlon Professional je založená na schopnosti udržať hydratáciu vnútri vlasu. Pomocou špeciálnych molekúl obnovuje a zaceľuje kutikulu vlasu, čím bráni strate vlastných rezerv vody. Po použití tohto prípravku sa budú vaše vlasy dobre upravovať a budú jemne prevoňané príjemnou vôňou. Rozmaznávajte vaše vlasy prípravkom, ktorý im zaistí krásu, zdravie a prirodzený lesk!

Aktívne látky:

  • Vitamíny a stopové prvky prináša objem a tvar jemným a ochabnutým vlasom.
  • Špeciálne molekuly obnovujú a zaceľujú kutikulu vlasu, čím bráni strate vlastných rezerv vody.


Typ vlasov:
Pre jemné a ochabnuté vlasy.

Použitie:
Naneste na čisté vlasy a dokončite úpravu vlasov.

Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVLON PROFESSIONAL Interactives Shine Mousse Texturizer 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Interactives Shine Mousse Texturizer 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVLON PROFESSIONAL Interactives Shine Mousse Texturizer 150 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií