Belkin Mixit 6600 mAh sivá

Zobraziť katalóg
Belkin Mixit 6600 mAh sivá
Powerbank – 2 USB porty (3.4A zdieľané), 2.4A vstup pre 40% rýchlejšie nabíjanie, LED kontrolka
Kód:  NX371a4fa2 Produktové číslo:  F8M989btGRY

Belkin Mixit 6600 mAh sivá

Luxusná krabička, ktorá má v sebe šťavy na rozdávanie! Nikdy vás za žiadnych okolností nenechá v štichu. Nech už vyrazíte s externou batériou Mixit kamkoľvek, vždy si budete istí, že vaše zariadenie vydrží naozaj dlho. Zariadenie od Belkin uspokojí aj náročných používateľov, ktorí hľadajú ten najlepší záložný zdroj energie. Vďaka dvom portom USB a celkovému výstupnému výkonu 3,4 A môžete bez problémov nabíjať súčasne dve náročnejšie zariadenia. 

Kľúčové vlastnosti sivej power banky Belkin Mixit 6600 mAh

  • Multifunkčné použítie
  • Nabíjací konektor USB
  • Kábel s micro USB
  • Vysoký výstupný výkon 3,4 A
  • Kapacita 6 600 mAh
  • LED indikácia zostávajúcej kapacity
  • Luxusný hliníkový povrch

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
6 600 mAh Hotovo!
Max. výstupný prúd
2,4 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Kapacita

Kapacita
6 600 mAh Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,4 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Mixit 6600 mAh sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Mixit 6600mAh šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT 6600mAh Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT 6600mAh Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Mixit 6600mAh Szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií