Bialetti Black Kitty 6

Zobraziť katalóg
Bialetti Black Kitty 6
Moka kávovar pre všetky druhy ohrevu mimo indukcie
Kód:  PTKAV032 Produktové číslo:  8006363017138 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bialetti Black Kitty 6

Elegantný nerezový kávovar Bialetti Black Kitty je perfektný pre prípravu talianskeho espressa na 6 šálok kávy. Bacuľatý kávovar Kitty je z lesklého nerezu. Ak dávate prednosť zaujímavým tvarom pred praktickou jednoduchosťou nerez Bialetti kávovarov Venus a Musa, potom Kitty je tou pravou Bialetti moka kanvičkou pre Vás. S kávovary Bialetti si môžete vychutnať pravú taliansku atmosféru, bez toho aby ste opustili pohodlie svojho domova. Jednoduché línie a harmonický dizajn kávovaru Bialetti KITTY pre talianske espresso umocňuje čistotu z nerezovej ocele a eleganciu lešteného povrchu.

kľúčové vlastnosti

  • až 6 šálok kávy
  • všetky typy varičov, okrem indukcie
  • nerezový
  • intenzívnu chuť a rýchla príprava
  • káva hotová do 5 minút

použitie

Naplníte dolnej nádobu vodou po značku a vložíte filter. Do filtra nasypete mletú kávu. Pripevníte horná časť kávovaru a umiestnite na sporák, alebo varnú dosku. Na plynovom sporáku nesmie plamene plynu presahovať spodok kávovaru. Keď je voda vriacej začne prekvapkávať vylúhované káva do hornej nádoby. Obsah nalejete do šálky a vychutnávate lahodný nápoj. Všetky diely kávovaru sú nerezové.

objem:
0,3 l

množstvo kávy

Kávovary Bialetti predstavujú ten najstarší spôsob výroby espresso kávy v domácnosti. Jedna porcia je 7 g kávy na 50 ml vody. Upozornenie: Talianske merítko veľkosti šálok kávy nezodpovedá českým zvykom. Preto je nutné sa pri rozhodovaní o veľkosti kávovaru riadiť objemom, nie počtom šálok. Jedna porcia v Taliansku je cca 4 cl - čo je všeobecne menej, než za čo väčšinou považujeme porciu my.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bialetti Black Kitty 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bialetti Black Kitty 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bialetti Black Kitty 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bialetti Black Kitty 6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bialetti Fekete Kitty 6.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií