BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3

Zobraziť katalóg
BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3
Elektronická čítačka kníh - ebook reader, 6" displej s elektronickým inkoustem, výdrž baterie otočení 8000 str + SD 250 knih + kož.pouzdro + baterie
Kód:  MD033x Produktové číslo:  CYBOOK DELUXE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3 Predaj skončil

BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3

Bookeen Cybook GEN3 je veľmi inovatívne prístroj spadajúce do novo sa formujúcej kategórie zariadení označovaných ako "elektronické knihy".S niekoľkými takýmito prístrojmi sme sa už mohli stretnúť, žiadny z nich ale ho technológiu E-Ink, inak povedané elektronický atrament.Vďaka tejto technológii totiž displej odoberá energiu z akumulátora iba v momente, keď sa prekresľujú jeho obsah.Čo je len zlomok sekundy raz za niekoľko minút.Po celý zvyšok času je jeho spotreba nulová.To umožnilo výrazne zvýšiť výdrž takýchto zariadení, a práve Cybook GEN3 je jedným z prvých prístrojov, ktoré touto technológiou disponujú.Výdrž je tak so štandardným Li-Pol akumulátor s kapacitou 1000 mAh až 8000 stránok textu, čo môže v praxi predstavovať aj niekoľko stoviek hodín čítania.

Prístroj s hrúbkou iba 8,5 mm a displejom s uhlopriečkou 6 palcov (rozlíšenie 600 x 800 pixelov), sa tak určite stane vaším obľúbeným spoločníkom na cestách, ktorého takmer nemôžete vybiť a hlavne do ktorého je možné nahrať takmer neobmedzené množstvo elektronických kníh a iných textov, pretože podpora formátov je naozaj bohatá.Okrem textových súborov (txt, HTML, PalmDoc, mobipocket) nechýba ani možnosť zobrazenia PDF súborov, obrázkov JPG, GIF, PNG alebo TFT a prehrá aj hudbu vo formáte MP3.Okrem vstavanej pamäte s kapacitou 512 MB je možné používať aj pamäťové karty.Jedna s kapacitou 2 GB vrátane približne 250 elektronických kníh je rovnou súčasťou balenia.S počítačom čítačka komunikuje prostredníctvom USB kábla.Okrem toho je tu ešte audio konektor s priemerom 2,5 mm pre pripojenie slúchadiel.Súčasťou balenia je okrem pamäťovej karty tiež kožené puzdro, náhradné batérie, napájací adaptér, USB kábel a slúchadlá.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Technológia elektronického atramentu E-Ink Vizplex
Fyzické rozmery 122 x 91 mm, uhlopriečka 6 palcov
Rozlíšenie 600 x 800 pixelov (166dpi)
4 odtiene šedej, nepodsvícený

Pamäť:
Systémová (8MB ROM + 16MB RAM)
Vnútorná pamäť 512MB pre knihy
Slot pre pamäťové karty SD (súčasťou balenia je karta s kapacitou 2 GB a nahratými e-knihami)

Podporované formáty:
MobipocketTM PRC
PalmDoc
HTML
TXT
PDF
JPG
GIF
PNG
MP3
TTF

Vstupy a výstupy:
USB 2.0 MiniUSB B
Slot na SD kartu
Konektor pre slúchadlá 2,5 mm

Napájanie:
Akumulátor Li-Pol s kapacitou 1000 mAh
Výdrž až 8000 strán na jedno nabitie
Nabíjania pomocou USB kábla

Rozmery:
118 x 188 x 8,5 mm

Hmotnosť:
174 g

Dodávané príslušenstvo:
2GB SD karta
Stereo slúchadlá
Náhradné batérie
USB kábel
Manuál
Napájací adaptér
Kožené puzdro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOOKEEN CYBOOK DELUXE GEN3.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií