BRAUN MR 570 Patisserie

Zobraziť katalóg
BRAUN MR 570 Patisserie
Tyčový mixér 600W, 15 rýchlostí, funkcia Turbo, nerezový nástavec
Kód:  EAN6007 Produktové číslo:  340410067777

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN MR 570 Patisserie

Tyčový mixér Braun MR 570 je navrhnutý pre maximálnu pomoc v kuchyni, zároveň by v nej však mal zaberať čo najmenej miesta. Pomôže vám pripraviť jedlo na každý deň bez veľkej námahy. Ľahko a intuitívne sa ovláda, možno ho jednoducho zložiť, rozložiť a ľahko čistiť. Mixér je vybavený hákom na miesenie, ktorý dokáže spracovať aj hutné cesto za necelú minútu. Ovládanie rýchlosti je plynulé a ponúka 15 rôznych polôh, naviac je k dispozícii funkcia Turbo, ktorá má výkon až 14 000 otáčok za minútu. Hoci sa jedná o tyčový mixér, súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo, vrátane nerezových mixovacích nadstavcov, ktoré možno pohodlne umývať v umývačke. Preto Braun MR 570 mnohokrát takmer zastane aj funkciu kuchynského robota.

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Plynulá regulácia rýchlosti (15 polôh)
Funkcia Turbo (14000 ot. / Min)
Nerezové mixovací nástavce

Výkon:
600 W

Farba:
Biela / sivá

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN MR 570 Patisserie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN MR 570 Patisserie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN MR 570 Patisserie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN MR 570 Patisserie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN MR 570 Patisserie.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií