BRAUN Series 7-720s-4

Zobraziť katalóg
BRAUN Series 7-720s-4
Holiaci strojček OptiFoil, PowerComb, pulzačný pohyb Sonic, systém SensoFlex, trojitý holiaci systém, umývateľný, nabíjacia, doba nabíjania 60min, 50min prevádzky, rýchlonabíjanie 5min, LED diódy, indikátor výmeny planženy
Kód:  EAT1005j Produktové číslo:  4210201643296

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Series 7-720s-4

Doprajte si dokonale hladké oholenie a komfort pre Vašu pokožku s holiacim strojčekom prémiovej rady, ktorý splní Vaše najnáročnejšie požiadavky. Prelomová technológia a elegantný dizajn Vám poskytne maximálne pohodlie a dokonalé oholenie. Holiaci strojček kombinuje vysoký výkon so skvelou ergonómiou a odráža 50 rokov skúseností, techniky a vývoja.

Dynamická holiaca hlavaPrecisions 10 000 mikrovibrací a technológií Sonic kmitá do strán a umožňuje tak rýchlejšie a hladšie oholenie. Môžete si individuálne nastaviť holeník na intenzívny, normálny alebo senzitívne, kedy tieto 3 rôzne sonické režimy mení kmity britvového bloku. Brity Precision Comfort Vaša fúzy oholí jedným ťahom a zanechá neuveriteľne hladkú tvár. Najmodernejšie unikátne riešená holiace fólie Braun OptiFolil má zóny s rôzne dimenzovanými otvormi pre optimálne zachytávanie fúzov rastúcich rôznymi smermi a napomáha tak dokonalejšiemu oholenie ako kedykoľvek pred tým.

Otočná flexibilná holiaca hlava holiaceho strojčeka a plávajúce manžety sa automaticky prispôsobí každej kontúre Vašej tváre. Holiaci strojček si skvele poradí is ťažko dostupnými miestami, napríklad pod nosom. Stačí len prepnúť spínač "lock" holiace hlavice do zadnej pozície a zamknete tak otočnú hlavicu do vhodného uhla. Naopak pri strihaní kotliet, fúzov alebo brady vysuniete zastrihávač dlhých vlasov smerom nahor.

Power Comb
: Integrovaná aktívna strihacia lišta pomocou mikrooscilací nadvihne fúzy, tesne priliehajúce k pokožke, zabráni tak vynechanie fúzov napríklad na krku a pod bradou.
Trojitý holiaci systém sa postará o oholenie dlhších fúzov aj strnisko, a to iba jedným ťahom, vďaka dvom planžetám a integrované strihacie lište.

Plné nabitie holiaceho strojčeka stačí až na 50 minút bezdrôtového holenia. Čas sa môže líšiť podľa dĺžky Vašich fúzov. V prípade, že máte holiaci strojček vybitý a nemáte čas ho nabiť, môžete sa jednoducho oholiť s holiacim strojčekom zapojeným pomocou špeciálnej sadou sieťového prívodu. Táto sada má zabudovaný zdroj bezpečného extra nízkeho napätia.

Popis (pozri obrázok v galérii):
1. Kazeta s holiace planžetour a reznými blokom
2. Tlačidlo pre uvoľnenie kazety
3. Spínač "lock" (zámku) holiace hlavice
4. Výsuvný zastrihávač dlhých vlasov
5. Spínač Zapnuté/Vypnuté
6. Spínač režimu "sensitive"
7. Spínač režimu "intensive"
8. Tlačidlo pre vynulovanie "reset"
9. Displej holiaceho strojčeka
10. Sieťová zásuvka holiaceho strojčeka
11. Cestovné puzdro
12. Špeciálny sieťový prívod

Technické parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Inovatívne technológie Sonic
SensoFlex
Power Comb
OptiFoil
Trojitý holiaci systém
Zastrihávač dlhých fúzov

Ďalšie vlastnosti:
Flexibilná holiaca hlava
Brity Precision Comfort
Holiaca hlava Precision
Umývateľný
Rýchlonabíjanie pre jedno oholenie 5 min.
Prevádzka bez sieťového prívodu 50 min.
Doba nabíjania 60 min.
LED indikátor

Batérie:
Li-Ion

Farba:
Striebornočierná

Príslušenstvo:
Pevné ochranné cestovné puzdro
Kefka na čistenie
Čistiace kvapalinu
Olej pre premazanie
Sieťový zdroj
Návod

Hmotnosť výrobku:
0,40 kg

Hmotnosť balenia:
0,52 kg

Rozmery balenia:
222 x 57 x 155 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN Series 7-720s-4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Series 7-720s-4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Series 7-720s-4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Series 7-720s-4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Series 7-720s-4.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií