CANDY CDS 2D35W

Zobraziť katalóg
CANDY CDS 2D35W
Vstavaná umývačka riadu s panelom, energetická trieda A++, 13 súprav riadu, hlučnosť 46 dB, odložený štart, aqua stop, nastaviteľné koše a displej, výška 82 × šírka 59.8 × hĺbka 57 cm
Kód:  CANMY36 Produktové číslo:  32900543 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CANDY CDS 2D35W

Nestrácajte čas otravným umývaním riadu a kúpte si spotrebič, ktorý si rozhodne obľúbite. Čiastočne integrovaná umývačka CDS 2D35W značky Candy je vypracovaná v modernom dizajne a bude ideálnym pomocníkom v kuchyni, ktorý ušetrí váš čas a energiu pri umývaní riadu. Veľkou prednosťou je nízka hlučnosť počas prevádzky, ktorá dosahuje iba 46 dB a tiež fakt, že vám bude schopná šetriť peniaze. Spotrebič patrí do energetickej triedy A++ a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 262 kWh elektrickej energie a 2 720 litrov vody. Spotreba energie na jeden umývací cyklus je 0,92 W elektriny a 10 litrov vody. Do útrob skvele zapadne až 13 súprav riadu.  

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky Candy CDS 2D35W, biela

  • Vstavaná umývačka spoločnosti Candy
  • Úsporná energetická trieda A++
  • Nabitá užitočnými funkciami
  • Určená na 13 súprav riadu
  • Umývačka ponúka 10 praktických umývacích programov
  • Odložený štart
  • Nastaviteľný horný kôš
  • Samočistiaci trojitý filtračný systém
  • Kontrolka soli
  • Ochrana proti úniku vody

Intuitívne ovládanie umývačky CDS 2D35W

Umývačke Candy CDS 2D35W dominuje prehľadný digitálny displej, kde nájdete všetky potrebné informácie. Celkovo je ovládanie umývačky veľmi prívetivé a za pár krátkych okamihov s ním budete úplne oboznámení. Na vždy skvelé výsledky je pre vás pripravený dostatok programov. V ponuke z desiatich možných nájdete napr. šetrný program a program na silne znečistený riad. Zaiste oceníte prítomnosť nastaviteľného horného koša, samočistiaceho trojitého filtračného systému alebo závesy dvojitým pohybom. Vďaka odloženému štartu si spustenie programov môžete nastaviť v čase, keď budete potrebovať. Možno tak využiť dobu s nižšou tarifou (nočný prúd).


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CDS 2D35W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CDS 2D35W.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií