Canon EOS 450D body

Zobraziť katalóg
Canon EOS 450D body
Digitálna zrkadlovka pouze tělo, 12 mil. bodů
Kód:  OC081a Produktové číslo:  2758B013 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon EOS 450D body

Profesionálna digitálna zrkadlovka s rozlíšením nadštandardných 12,2 megapixelov, vymeniteľnými objektívmi, presným hľadáčikom s pětihranolem a fixné matnice a fantastickou kvalitou obrazu vďaka procesoru DIGIC III. Pre dosiahnutie najvyššej kvality zobrazenia využíva špičkový CMOS snímač s rozmermi 22,2 x 14,8 mm pracujúce v primárnych farbách, ktorý dopĺňajú objektívy Canon radu EF. Obrazový snímač poskytuje fotoaparátu 1,6 násobné zväčšenie proti 35mm filmovému formátu. Samozrejmosťou sú plne manuálne režimy, ručné ostrenie, rýchle zaostrovanie s možnosťou sledovanie objektu alebo konektor na externý blesk. Zabudovaný blesk pracuje v automatickom, manuálnom alebo v režime redukcia javu červených očí. Fotoaparát disponuje širokým rozsahom rýchlosti uzávierky 1/4000 - 30 s, vie ukladať zároveň obrázky v JPEG i RAW formáte a podporuje SD a SDHC karty o veľkosti 2 GB a viac. Iba samotné telo fotoaparátu za atraktívnu cenu.

Parametre a špecifikácie:

CCD senzor:
Obrazový snímač: 22,2 x 14,8 mm CMOS
Efektívny počet pixelov: 12,2 miliónmi pixelov
Celkový počet pixelov: 12,4 miliónmi pixelov
Maximálne rozlíšenie fotografií: 4272 x 2848 bodov

Objektív:
Výmenné objektívy Canon EF a EF-S

Zaostrovania:
Systém: automatické zaostrovanie za objektívom (TTL) systémom porovnania kontrastu
Režim: inteligentné Jednosnímkový AF, AF-Servo (sledovanie objektu), ručné zaostrovanie
Počet AF bodov: 9 AF bodov (stredový krížový s vysokou citlivosťou pri svetelnosti f/2.8)

Expozícia:
Meranie expozície: Meranie TTL pri max roztvorenia clony s 35zónovým SPC (1), Pomerové meranie (zviazané so všetkými AF body), Čiastočné centrované meranie (pribl. 9% hľadáčika), centrovanie bodové meranie (pribl. 4% hľadáčika), Celoplošné meranie so zdôrazneným stredom
Rýchlosť uzávierky:30 - 1/4000 s

Hľadáčik:
Pevný päťboký hranol
Pokrytie (vertikálne/horizontálne): 95%
Zväčšenie: 0,87 x
Bod oka: 19 mm
Dioptrická korekcia: -3 až +1 D
Matnice: pevná
Zrkadlo: polopriepustnú zrkadlo s rýchlym návratom (Pomer priepustnosť: odraznost 40: 60)

LCD displej:
Rozmer: 3 "
Počet bodov: 230 000
Režim Live View s voliteľným zobrazením mriežky

Ostatné parametre:
Citlivosť: automatická, manuálna, ISO 100/200/400/800/1600
Vyváženie bielej: Automatické vyváženie bielej (AWB), Denné svetlo, Tieň, Zamračené, Žiarovka, Biele žiarivkové svetlo, Blesk, Vlastné
Pamäťové médium: SD alebo SDHC
Rozmery: 128,8 x 97,5 x 61,9 mm
Hmotnosť: 475 gramov (bez batérií a karty)
Napájanie: Li-ion batéria LP-E5

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon EOS 450D body Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 450D body. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS 450D body. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS 450D body. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EOS 450D body.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií