Canyon CNA-I5C02BL

Zobraziť katalóg
Canyon CNA-I5C02BL
4,4 8 hodnotení
Ochranný kryt ultra tenký, stylus + ochranná fólia, modrý gradient
Kód:  JV241b1 Produktové číslo:  CNA-I5C02BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canyon CNA-I5C02BL

Ultratenký zadní kryt pro váš iPhone 5. Speciální tvrzený plast výborně chrání zadní část vašeho telefonu, ale zachovává přitom všech jeho funkcí a přístup k tlačítkům. Přední dotyková obrazovka není taktéž nijak omezena. Nasazení a případné sundání pouzdra je otázkou pár sekund a zvládne jej každý. Plastový povrch oproti koženým výborně odolává proti prachu a nečistotám a snadno se čistí.

Součástí balení je taktéž ochranná fólie pro dotykový displej vašeho iPhonu 5 a také velmi praktický stylus, který se hodí například při klikání na odkazy na internetu nebo pro použití telefonu v zimě v rukavicích. Výrazné barevné provedení dodá smartphonu unikátní design a jistě na sebe bude poutat pozornost.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Vrátane stylusu Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Vrátane stylusu Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canyon CNA-I5C02BL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon CNA-I5C02BL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNA-I5C02BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNA-I5C02BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canyon CNA-I5C02BL.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií