KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm

Zobraziť katalóg
KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm
Panvica liatinová, výška 5.5cm, vhodný pre všetky tepelné zdroje vrátane indukcie
Kód:  EKR105 Produktové číslo:  A1476

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm Predaj skončil

KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm

S grilovacie panvíc Casterra si varenie doslova obľúbite. Kvalitná panvica okrúhleho tvaru vám umožní vykúzliť celú škálu lahodných pokrmov. Panvica Casterra ponúka len tie najlepšie vlastnosti a je vhodná aj pre indukčné varenie či zapekanie v rúre.Svojim brilantným prevedením a krásnou veselou farbou si získa srdce každej gazdinky.

Vyznačuje sa rovnomerným prehrievaním až k samému okraju a dlhým udržiavaním tepla. Je stabilný a dá sa používať na všetky typy sporákov aj platní, vrátane indukcie. Pre grilovaciu panvicu Casterra nie je problémom ani dosiahnutie a udržanie vysokých teplôt, čo umožní prepečenia aj tuhšieho mäsa. Vďaka liatinového povrchu je grilovanie steaku alebo hovädzieho mäsa hračka. Pokrm je navyše ugrilované rýchlejšie a rovnomernejšie než na panviciach z iného materiálu. Tvarovaná rukoväť zabezpečí jednoduchú manipuláciu a pohodlné držanie. Výhodou panvy je aj jednoduchá údržba, avšak umývanie v umývačke sa neodporúča z dôvodu zhoršenia jasu farieb.

Doplňujúce informácie:

Typ:
Grilovací

Materiál:
Liatina

Rozmery:
28 x 5,5 cm

Vhodné pre:
Všetky tepelné zdroje vrátane indukcie
Zapekanie v rúre

Parametre a špecifikácia

Vnútorný povrch
Liatinový Hotovo!

Povrch

Vnútorný povrch
Liatinový Hotovo!
Poznámka:
» Všetky panvice
» Všetky grilovacie panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KORKMAZ Casterra grilovací pánev 28cm.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií